Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.

10 vuoden takuu*

Trionic takaa kaikki alkuperäiset Velopedin ja Walkerin osat kymmenen vuoden ajan ostopäivästä, lukuun ottamatta kuluvia osia; renkaat, sisärenkaat, jarrupalat, jarrukaapelit, jarruvaijerien, kahvat ja kankaiset osat.

Yllä mainittu takuu on rajoitettu viallisen rungon tai viallisen osan korjaamiseen tai vaihtamiseen ja tämä on takuun ainoa muutoksenhakukeino. Korvausvaatimukseen tulee liittää kuva viallisesta osasta, vian kuvaus, Velopedin/Walkerin sarjanumero ja kopio alkuperäisestä ostokuitista. Takuu kattaa vain Velopedit/Walkerit, jotka on ostettu suoraan Trionicilta tai Trionic-jälleenmyyjältä.

Takuu ei koske normaalia kulumista, väärin kokoamista tai seurantahuoltoa, osien tai tarvikkeiden asennusta, joita ei alun perin ole tarkoitettu tai ole yhteensopiva Velopedin/Walkerin kanssa, vahinkoa vai toimintavikaa onnettomuuden johdosta, väärinkäytöstä tai laiminlyönnistä, tai muutoksista runkoon tai komponentteihin.

Jos viallisen osan vaihto vaatii ammattitaitoisen mekaanikon tai valtuutetun Trionic korjaajan, Trionic ottaa yhteyttä polkupyörien jälleenmyyjään tai liikkumislaitteita myyvään liikkeeseen asiakkaan lähellä, jotta osa/komponentti saadaan vaihdettua. Trionic vastaa korjauskustannuksista.