Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.

Tuotearvostelut

Selvitä mitä oikeat rollaattoriasiakkaat ovat sanoneet ostoksistaan ja ostokokemuksistaan Trionicilla. Yritämme parhaamme, jotta jokaikinen asiakas olisi tyytyväinen!

 • Peter Hedley. UKn suurin fani.

  Olen ollut Trionic Velopedin fani usean vuoden ajan. Pelasin liikaa jalkapalloa ja squashia nuorena miehenä, ja nyt minulla on uudet polvet ja oikea lantio. Veloped on mahdollistanut minun liikkuvuuden auttamalla minua tukemaan enemmän ruumiinpainoani ylävartalollani ja pois vahingoittuneelta lonkalta ja polvilta. Olemme olleet Amerikassa, Barbadoksella, Venäjällä ja koko Välimeren alueella yhdessä ja kastaneet jalkamme ja pyörämme Atlanttiin, Itämereen ja Välimereen. Olisin voinut myydä tusinan laitteita ja olen esitellyn omaani monille ihmisille.

  Rollaattori Walker 12er musta/musta/harmaa
  kirjoittajalta Peter Hedley
 • Ulkoilun mestari.

  Olen kokeillut paikallisesti saatavia kävelytukia ja ne ovat ihan hyviä tasaisilla ja sileillä pinnoilla, mutta jos tiessä on halkeamia tai kiviä, ne ovat kuten markettien kärryt ja menevät mihin suuntaan tahansa. Katsoin netistä ja googletin "Kävelytukia joka maastoon" ja löysin Velopedin kaukaisesta Ruotsista. Siitä, kun lähetin ensimmäisen tiedusteluni siihen kun sain Velopedini, kesti viikon, eikä etäisyys tai kieli ollut ongelma missään vaiheessa. Kiitokset Stefanille. Helpompaa kuin mennä lähimpään kauppaan. Veloped ei ole keittiöpöydän ympäri kävelemistä varten vaan halusin kävelytuen, joka antaisi minulle mahdollisuuden kulkea jyrkkää pihatietä ja erittäin pehmeällä nurmialueella, jossa on myös muutama pieni kivi. Veloped suoriutuu tästä kaikesta. Siinä on hub-jarrut, jotka toimivat hyvin, antavat enemmän luottamusta ja parempaa kontrollia alamäkeen. Ylämäessä voit lukita ne ja istuutua hetken, ne eivät petä. Olen varma, että Veloped pystyy kaikkeen siihen mitä monet Youtube videot näyttävät. Olen 91 (syntynyt 1923) enkä ole yhtä ketterä kuin jotkut videolla, mutta pääsen nyt paikkoihin, joihin minun oli mahdotonta päästä ennen Velopediäni. Suosittelen Velopedia ulkoiluun ja kaikille, jotka tuntevat että mäet alkavat olla vähän liian jyrkkiä. Jack Ray Cheltenham NSW Australia

 • "Enää ei tarvitse istua katsomassa elämän lipuvan ohitse"

  Wow, isäni on äskettäin ostanut Trionic Veloped All Terrain Walker rollaattorin. Nyt hänen ei enää tarvitse istua katsomassa perheen hauskanpitoa, hän on liittynyt seuraamme kävelyille, ostosmatkoille ja jopa menee taas lomaille (joka tekee äidin onnelliseksi!). He ovat olleet useilla bussimatkoilla Trionicin kanssa, se on niin kevyt ja helposti taitettava, että se on helppo laittaa konttiin. Istuin on myös hengenpelastaja, kun väsymys iskee voi vain istua alas ja sitten taas matkaan. Äiti laittaa ostokset etupussiin. Katsokaa YouTubessa esittelyvideoita. Se on fantastinen, isä toivoo, että hänellä olisi ollut se jo vuosia sitten. Rahat hyvin kulutettuina, se kestää vuosia ja lisäksi hyvä yrityksen tuotetukipalvelu. 10/10 Kiitos, hienosti tehty! :0)

 • Walker 12er - täydellinen menestys

  Monet asiat Trionicissa ovat tehneet minut innostuneeksi:
  1. erinomainen palvelu, ei voisi olla parempaa
  2. hyvin harkittu tekniikka
  3. kevyt ja helppo ohjattavuus
  4. helppo taittaa ja purkaa

  Koska en käytä Walkeria itse vaan annoin sen isälleni, en voi kirjoittaa paljoakaan käyttökokemuksista. Hänen oli hyvin vaikuttunut uudesta Walkeristaan kun hän sai lahjan. Kuitenkin pystyin heti näkemään, että hän pystyi kävelemään paremmassa asennossa ja näin myös nopeammin. Lisäksi hän piti erittäin miellyttävänä, että kädet eivät enää tärise ja että Walker rullasi ihanan helposti myös mukulakivillä, soralla tai nurmikolla.

 • VAPAUS!

  Etsin netissä ja otin yhteyttä Australialaisiin liikuntatukiyrityksiin kun yritin löytää ”maastorollatoria” miehelleni käytettäväksi talomme farmin laitumilla. Vaikka hänellä on mönkijä, lava-auto ja traktori päästäkseen liikkumaan ympäri maatilaa, hän joutuu turvautumaan kävelykeppiinsa puutarhassa ja aitoissa, koska sisäkäyttöön tarkoitettu rollaattori ei pystyisi siihen. Ostin sen hänelle yllätyksenä ja hän oli erittäin tyytyväinen testatessaan sitä erinomaisin tuloksin, sillä hänellä on nyt enemmän vapatutta liikkua. Toimitus oli aivan mahtava. Pystyin katselemaan sen matkustavan Ruotsista Australiaan ja se saapui myös 2 päivää ennen odotettua tuontipäivää! Hyvin tehty Trionic.

  Veloped Tour 12er L musta/sininen/punainen
  kirjoittajalta Priscilla Welch
 • Erittäin hyvä valinta vammaiselle tytölle, lähes 9-vuotiaalle ...!

  Ostimme Trionic Velopedin tyttärellemme. Hän on yhdeksän vuotias tänä kesänä, joten Veloped ei ole vielä sopiva hänen kokoonsa. Mutta silti uskomme, että se toimii hyvin maastossa ja juuri sitä etsimme niin kauan!

  Jospa vain olisi olemassa lapsille sopiva Veloped!

 • Trionic Walker 12er

  Minun 87-vuotias äitini on innoissaan uudesta kävelytuestaan. Sen sijaan, että hän kolistelisi epätasaisilla poluilla ja kamppailisi reunakivitysten yli, hän liukuu vaivattomasti kaikkien kuoppien ja korkeiden kivetysten yli. Irlannissa ei ole saatavilla mitään tällaista ihmeellistä kävelytukea, mutta kun löysin Trionic Veloped sivuston, tiesin, että voisimme lopulta ostaa äidilleni tarkoitukseen sopivan kävelytuen - mennäkseen kävelylle ja ostoksille mukavasti. Emme voineet uskoa kuinka hyvää palvelu oli, tilasimme kävelytuen maanantaina ja se saapui koottuna ja valmiiksi käytettävänä Irlantiin perjantaina.

  Stefan ei olisi voinut olla kiinnostuneempi ja hyödyllisempi.
  Janice (Irlanti)

 • Fantastinen tuote!

  Veloped Tour on rollaattorien Rolls Royce (itse asiassa ei ole oikein kutsua sitä rollaattoriksi – se on niin paljon enemmän). Ajattelin pitkään ja hartaasti tehdessäni tämän ostoksen, koska se ei ole halpa, mutta olen niin iloinen päätöksestäni ostaa sen. Sellaiselle kuin minä, jolla on liikuntarajoitteita, se on jumalainen. Se on tukeva, mutta kevyt työntää ja istuin on erittäin mukava. Koriin mahtuu paljon, joten sen kanssa on ilo käydä ostoksilla. Se toimii loistavasti kaupoissa ja maastossa ja suoriutuu epätasaisella pinnalla paljon paremmin kuin tavalliset rollaattorit. Se taittuu kokoon ja sopii Merivan takakonttiin, enkä nyt mene mihinkään ilman sitä. En epäröisi suositella Velopedia ja sen keksimää yritystä. Stefan on niin avulias ja antoi minulle mahdollisuuden kokeilla sitä päivän ja palauttaa sen ilmaiseksi, jos en olisi ollut tyytyväinen siihen. Erinomainen palvelu ja upea tuote!

 • Eniten elämääni muuttanut laite, jonka olen koskaan ostanut!

  Sain vakavan selkäydinvaurion helmikuussa 2009, vain liukastuessani jäällä.
  Yhdessä yössä menin riippumattomasta, ahkerasta, aktiivisesta 43-vuotiaasta; sairaalahoitoon kuukaudeksi, 3 kuukaudeksi sänkylepoon ja 9 kuukaudeksi kilttien ystävien luokse hoidettavaksi, kunnes olin lopulta riittävän terve palatakseni kotiin - pyörätuolilla, mukautetulla ajoneuvolla ja skootterilla "pidempiin" matkoihin ulkona, vammani sallimiin etäisyyksiin.
  Minusta on tullut pysyvästi "vammainen", osittain halvaantunut jalka ja hyvin "herkkä" selkä.
  Fyysisten loukkaantumisten lisäksi huomasin myös tunteet yhtä vaikeasti käsiteltäväksi.
  Ennen loukkaantumista olin työskennellyt lapsien kanssa, joilla oli erityistarpeita, ja olin melko tottunut "sairastumiseen" ja "vammautumiseen", mutta sen itse kokeminen ja vaikeus päästä käsiksi "työmaailmaan" ensinnäkin johti siihen, että minä olin masentunut ja turhautunut.
  Asteittainen kuntoutukseni on vaatinut eri laitteiden tutkimista ja hankintaa... alkaen pyörätuolista, sitten liikkuvaan skootteriin ... ja lopulta konsultti sanoi, että syyskuussa 2010 voisin aloittaa kävelemisen opettelun uudelleen.
  Ongelmana oli, että asun kaukaisella maaseudulla, maatilalla, metsän ja niittyjen ympäröimänä - jossa on usein mutaista ja märkää (tämähän on Englanti!).
  Yritin aloittaa "tavanomaisella rollaattorilla" - mutta en voinut hallita sitä epätasaisella maalla, ja oli todella liukas, koska renkaat ja jarrut tuntuivat riittämättömiltä, ja selkärankani notkahti kuopissa...
  Myös liikkuva skootteri oli vaikea maastossa – ja niin epätoivoisesti, laitoin "rollaattori kaikkeen maastoon" hakukoneeseen - ja tulokseksi tuli VELOPED!
  Se tuntui olevan kaikki mitä etsin - yhdistettynä yhteen laitteeseen.
  Oliko se liian hyvä ollakseen totta?
  Olen tilannut yhden kokeiltavaksi viikonlopuksi ... ja voi rehellisesti sanoa, että se alkoi muuttaa elämääni.

 • Velopedini on kaunis tekniikka teos, joka vapautti jalkani.

  Velopedin avulla voin kävellä ajattelematta sitä vammaisuudestani huolimatta. Minä kuljen epätasaisella maalla, reunakivetyksien yli ja kauppaan sisälle ja ulos helposti. Yritys oli tehokas, avulias ja ystävällinen. Tuote on niin hienosti suunniteltu, että minulla ei ollut mitään ongelmia laittaa sitä kokoon tai ottaa pyörät pois kuljetusta varten.

 • Paras kävelijä, jonka olen koskaan löytänyt.

  Walkerini on laadukas tuote, joka on hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen. Sen vankka ulkonäkö tekee siitä raskaan näköisen, mutta se on päinvastoin ja voi huomata, että rakenne on valmistettu alumiinista ja on siksi erittäin kevyt.

  Rollaattori Walker 9er musta/musta/harmaa
  kirjoittajalta Dieter Jaeger
 • Trionic

  Vaikuttaa liikkuvuuteen.

 • Todella tyytyväinen!

  Walker on täydellinen mukulakivillä ja sitä on helppo käyttää! Se on paljon joustavampi kuin tavalliset kävelytuet ja tarjoaa niin paljon mukavuutta; olemme todella tyytyväisiä!

  Rollaattori Walker 12er tummansininen/musta/harmaa
  kirjoittajalta Carina Birgitta Brask
 • Trionic Walker, hieno laite!!!

  Uppsalassa kesäkuussa 2015 tilaamani Trionic Walker on todella hieno laite. Kaksi päivää myöhemmin Walker jo tuotiin. Pyöräilyonnettomuuden vuoksi minulla on välilevytyrä ja kävely oli aina vaikeaa kovien selkäkipujen vuoksi. Sitten etsin Internetistä ja löysin Trionic-Sverige AB yrityksen. Monet hyvät asiakasarvostelut kannustivat minua ostamaan sen. En ole katunut sitä päivääkään, sillä Walkerin kanssa voin jälleen kävellä tuntikausia ilman kipua kauniissa massamme.

  Rollaattori Walker 14er musta/musta/harmaa
  kirjoittajalta Heinz Gansweidt
 • Suuri kokemus kaikin puolin!

  Olen vienyt Trekkini mailien kävelylle autiomaassa ja se menee mihin tahansa. Kuntoutus on auttanut minua siihen pisteeseen, että voin kävellä ilman sitä. Silloinkin, kun minulla oli renkaissa okarennokin piikkejä - kaikkien OTR-pyöräilijöiden päänsärky - ne olivat helposti korjattu pyöräkaupassa. Trionicin kanssa on ilo kommunikoida.

 • Vankka, suunniteltu tarkoitukseen sopivaksi ja se oli vain pahvilaatikossa!

  Alusta alkaen tämä yritys on ollut todella hyvä, Stefan pitää kaikkia yksilöinä, mutta myös paljon enemmän kuin yrityksen eetos, ei vain näkynyt loistavassa vastauksessa minun ensimmäiseen alustavaan kysymykseen, mutta myös jatkuvassa tiedonannossa ostoprosessin aikana ja sen jälkeen, kun sain pahvilaatikon ja sen ihmeellisen sisällön. ”Ihmeellinen” on sana jota käytän, koska kaikilla tasoilla Trionic Velopod ylitti kaikki odotukseni ja sai minut tietoisiksi asioista, joita tarvitsin, mutta en tiennyt, ennen kuin aloitin laitteen käytön. Se on testattu supermarketissa, kiireisellä kadulla ja urheilukentällä, vuoristopolulla, metsäpolulla ja rannalla. Epäonnistumatta se on täyttänyt tarpeeni, kuten kuljettanut ostokseni, selkäreppuni, jalustani ja kamerani, piknikin ja paljon muuta, mutta silti en tuntenut eroa sen liikuttamisessa. Muutos kaupunkirenkaista maastorenkaisiin on erittäin helppoa, jopa sellaisilla käsillä, joilla on hankala ottaa kiinni. Asetukset todella muuttaa sitä ja se auttoi minua saavuttamaan sellaisia asioita, joissa en ole onnistunut useisiin vuosiin. Se ilo kun voin viedä koirani metsään ja kulkea polkuja ja purojen välillä, on ihmeellistä. Kun voin kävellä maalaismarkkinoilla ja pystyn ostamaan tuoretuotteita ja olemaan huoletta, että aiheuttaisin kipua kolmen kangaskassin kanssa, jotka sopivat helposti Velopedin koriin niin, että pystyin kuljettamaan kasvikset ja muutamat erityiset herkut turvallisesti autooni. Pussit olivat helposti siirrettävissä, samoin kuin itse Veloped, joka todella taittuu hyvin hallittavaksi kooltaan ja kun pyörät irrotetaan helposti, siitä tulee tarpeeksi kevyt, että voin nostaa sen auton sisään. Pyörät mahtuvat taitetun Velopedin väliin, joten ne eivät vie lisää tilaa. Näin minun tapauksessani autossani on vielä tilaa kahdelle koiralleni. Velopedin rakenne on erittäin yksityiskohtainen, kaikki liitokset ovat puhtaita ja huomaamattomia. Se näyttää kestävältä ja on todellakin osoittautunut vankaksi, antaen minulle vakauden ja luotettavuuden tunteen jopa ylittäessäni kivisen puron. Se ei rämise yhtään edes metsäpoluilla ja kaupassa pystyn kaventamaan sen leveyttä. Tämä kiehtoi yhtä pientä ostelijaa, joka istui äitinä kärryissä :0) Veloped on antanut minulle luottamuksen matkustaa yksin, koiria laskematta, ja tiedän, että voin ottaa autostani tavarat määränpäässäni ja kantaa laukut pellon yli mökillemme. Auto olisi varmasti jäänyt jumiin, mutta Veloped jopa kuormitettuna pääsee eteenpäin pehmeässä maastossa. Kyllä, Veloped ei ole halpa ostaa rajallisella budjetilla, joten mietin sitä pitkään ja vakavasti. Kuitenkin TODELLAKIN saat mistä maksat ostaessasi Trionic Velopedin ... erinomaista palvelua yritykseltä, laitteella hyvin harkittu suunnittelu ja toteutus, se tunne, että mikä tahansa ongelma huolimatta siitä, kuinka pieni, hoidetaan samalla huomiolla kuin valmistus ja myynti. MUTTA vieläkin enemmän kuin nämä tärkeät tekijät, Veloped on antanut minulle todellisen mahdollisuuden ja luottamuksen alkaa jälleen käydä säännöllisesti kävelyllä tukevan ja vankkarakenteisen ystävän kanssa, joka kuljettaa rinkkaa ja antaa minun istua sylissään aina kun tarvitsen :0)

 • Ei voi verrata

  Olen käyttänyt tavallista rollaattoria muutaman vuoden ajan ja tajusin, että se ei ollut minulle hyödyllinen. Päätin kokeilla laitetta Veloped Walkerista lukemisen jälkeen, ja keskustelin suoraan Ruotsissa Stefanin kanssa, joka oli niin helppoa ja nopeaa, eikä mistään ollut liikaa vaivaa, laatu, sen tarjoama mukavuus (ei vain istuimena istuminen), se on ylivoimainen kaikin puolin. En ole koskaan katsonut taaksepäin ja suosittelen kaikkia lukemaan siitä.

 • 100 % onnellinen ja tyytyväinen

  Ei ole mitään parempaa kuin Veloped

 • Auttaa pääsemään paikkoihin

  Veloped Trek on alkanut muuttaa elämääni. Voimme palvelukoirani kanssa käydä pitkillä ja lyhyillä kävelylenkeillä. Kun tunnen tarvitsevani eniten tasapainoa, käytän Velopedia, koska se antaa minulle enemmän vakautta kuin muut kävelytuet. 14 tuuman pyörät ja renkaat tekevät kävelystä hiljaista rakennuksissakin. Lääkäri otti tämän kävelytuen tiedot ylös jakaakseen ne muiden potilaidensa kanssa. Suosittelen tätä sydämestäni jokaiselle, joka tarvitsee kävelytukea ja haluaa liikkua ulkona. Oshin oli hyvin, hyvin avulias vastatessaan kysymyksiini ja auttaessaan minua kun tarvitsin selvitystä tuotteesta... ei tuotteen, vaan aivojeni vuoksi. Toivon vain, että se olisi norjaksi, ei ruotsiksi ... vitsi vain!

 • Auttaa pääsemään paikkoihin

  Veloped Trek on alkanut muuttaa elämääni. Voimme palvelukoirani kanssa käydä pitkillä ja lyhyillä kävelylenkeillä. Kun tunnen tarvitsevani eniten tasapainoa, käytän Velopedia, koska se antaa minulle enemmän vakautta kuin muut kävelytuet. 14 tuuman pyörät ja renkaat tekevät kävelystä hiljaista rakennuksissakin. Lääkäri otti tämän kävelytuen tiedot ylös jakaakseen ne muiden potilaidensa kanssa. Suosittelen tätä sydämestäni jokaiselle, joka tarvitsee kävelytukea ja haluaa liikkua ulkona. Oshin oli hyvin, hyvin avulias vastatessaan kysymyksiini ja auttaessaan minua kun tarvitsin selvitystä tuotteesta... ei tuotteen, vaan aivojeni vuoksi. Toivon vain, että se olisi norjaksi, ei ruotsiksi ... vitsi vain!

  Veloped Trek 14er M vihreä/musta/oranssi
  kirjoittajalta Janis Johnson
 • Loistava tuote

  Veloped Tourin ostamisen jälkeen vuonna 2014 en epäillyt yhtään 9er rollaattorin hankkimista, joka auttaisi minua kotona. Se on paljon tukevampi kuin muut kävelytuet, joita olen kokeillut antaakseen minulle tukea tasapainoon ja kävelyyn, jota tarvitsen MS-tautini vuoksi. Vaikka se maksaa enemmän kuin muut kävelytuet, se kannattaa. Stefanin antama online-tuki oli todella hyödyllinen. En epäröi suositella tätä tuotetta. Janet Berry

 • Erika

  Se on hieno kumppani, jota pystyin kokeilemaan 14 päivää. Voin vain suositella sitä kaikille; voit voittaa kaikki esteet sen kanssa. Minun näkökykyni on heikentynyt ja sen takia liikun hyvin epävarmasti ulkona, mutta kiitos uskollisen kumppanin, voin jälleen osallistua elämään itsenäisesti.

  Veloped Sportin ansiosta voin ylläpitää luonnollista pystyasentoa, joka on erittäin tärkeä. Voin vain suositella sitä kaikille.

 • Ehdottomasti upeaa palvelua liikuntarajoitteisille!

  Minulle Trionic-yhtiön uskomattomin asia on, että Trionic-tuotteiden keksijä (Veloped ja Walker), Stefan Kindberg, on niin avulias palvelemaan asiakkaita. Hän henkilökohtaisesti valvoo, että kaikki laitteet on rakennettu hänen muotoilu- ja laatunormien mukaisesti. Voimme ottaa yhteyttä Trionic sivustoon ja todennäköisesti Stefan itse vastaa neuvoakseen. Hän voi henkilökohtaisesti tarkistaa, että ne on pakattu ja toimitettu niin, että ne saapuvat nopeasti ja täydellisessä kunnossa. Lähes yhtä hämmästyttävä on, että Stefan, joka asuu Ruotsissa, jossa kävelytuki/rollaattori on keksitty, on insinööri ja hänellä oli visio siitä, miten kävelytukea/rollaattoria voitaisiin parantaa, jotta ulkona kävely olisi helpompaa. Veloped, ja nyt Walker, ovat seurausta tästä visiosta. Voitteko kuvitella parempaa palvelua asiakkaiden tarpeisiin? Olen ostanut viisi erilaista kävelytukea/rollaattoria, joka kerta kun ajatellen, että olen löytänyt parhaimman mahdollisen. Olen käyttänyt yli $3000 näin tehdessäni. Prosessissa olen oppinut, että Veloped on todella paras tapa saada tarvitsemaani tukea, kun kävelen ulkona. Velopedini on nyt kaksi vuotta vanha ja olen juuri ostanut uuden Trionic 12er Walkerin. 12er Walker ei korvaa Velopedia, mutta se antaa minulle melkein saman tuen automatkoillani. Walker on selvästi helpompi laittaa autoon. Trionic-kävytuet/ rollaattorit ovat kalliimpia. Ne ovat kuitenkin vertaansa vailla suunnittelun laadussa ja rakenteessa. Kilpailijat eivät pääse edes lähelle. Loppujen lopuksi liikkuvuus silloin kun meillä on liikuntarajoitteita, on erittäin tärkeää. Minä olen todella onnellinen, että tämän laatuisia kävelytukia/rollaattoreita on saatavilla. Trionicin kävelytuet/rollaattorit näyttävät liukuvan epätasaistenkin pintojen yli, eivät aiheuta häiritseviä ääniä, niissä ei ole mitään mihin kompastua, jarrut toimivat todella, kun tarvitsen niitä, ja suurimman osan ajasta en edes huomaa niitä, koska ne tekevät työnsä niin hyvin. Trionic kävelytuet/rollaattorit on suunniteltu niin, että useimmat korjaukset voidaan tehdä tavallisessa polkupyöräliikkeessä. Rakentamisen laatu on kuitenkin sellainen, että korjausta ei välttämättä tarvita moniin, moniin vuosiin. Veloped JA Walker yhdessä Trionicin tarjoaman erinomaisen palvelun kanssa saavat parhaimmat suositukseni.

  Rollaattori Walker 12er musta/musta/harmaa
  kirjoittajalta Allan Delaubenfels
 • Super Walker!

  Unelma laite! Pääsen tällä Walkerilla joka paikkaan. Esteet eivät ole enää ongelma! Se ei ole aivan halpa, mutta ostaisin sen uudelleen.

  Veloped Sport 14er M musta/valkoinen/valkoinen
  kirjoittajalta Elke Steinringer
 • Uutta puhtia elämään

  Olen 84-vuotias ja minulla on taipunut selkäranka viisi vuotta sitten tapahtuneen auto-onnettomuuden takia, mikä tarkoittaa, että minulle on tuskallista pitää itseni pystyssä. En ollut pystynyt käymään päivittäisellä kävelyäni viime kuukausina, ja olin ollut kykenemätön seisomaan ja keskustelemaan ihmisten kanssa. Koska en kävellyt, tunsin itseni heikoksi.

  Minulla on ollut Velopedin nyt viikon ajan, ja sen ansiosta voin kävellä pystyssä ja melko nopeasti. Se selviytyy hyvin asuinympäristöni sorasta, ruohikosta ja kuoppaisesta maastosta. Jos tapaan ystäviäni, se tukee minua, kun seison ja juttelen.
  Asun niin tuulisessa paikassa, että kaikki puutarhatuolit, jotka asettelin mukaville paikoille, lensivät tuulessa ja minun piti laitaa ne talteen varastoon. Voin nyt kävellä lammelleni ja istua ja katsella villielämää Velopedin kanssa.

  Odotan innolla, että löydän lisää asioita, jotka ovat jälleen minulle mahdollisia, kuten käydä näyttelyissä, markkinoilla ja niin edelleen.

  Olen hyvin kiitollinen siitä, että olen löytänyt niin hyvän kävelytuen, joka on paljon enemmän kuin vain tuki.

 • Vihdoinkin vapaus.

  Vaimolleni tehtiin suuri selkäleikkaus ja meillä oli melko mukava kävelytuki hänen käytössään ennen leikkausta ja sen jälkeen. Se ei ole mitään verrattuna ostamaamme Trioniciin. Suunnittelu ja käsityö ovat erinomaista ja huomattavan korkealaatuista. Se on antanut hänelle vapauden mennä ulos ja kävellä itsevarmasti. Tämä on tärkeää, kun palaudutaan tällaisesta leikkauksesta. Kiitos, Trionic.

 • Trionic 14er Walker

  Tämä on mahtava kävelytuki…todella hyvin valmistettu ja muotoiltu...hyvä kävelytuki jos olet 2 metriä pitkä kuten minä...Kiitos vielä tiimille Ruotsissa kaikesta avustanne. Steve, Brisbane, Australia

 • Täysin uudistunut elämänlaatu miehelleni, jolla on Parkinsonin tauti

  Viime viikolla mieheni kysyi minulta rollaattori, jota hän ei ollut ikinä aiemmin halunnut. Internetissä löysin pian yrityksen Trionic. Kommunikaatio Hra. Kindbergin kanssa chatin ja puhelimen välityksellä oli helppoa. Tilasin tiistaina ja kokosin torstaina. Mieheni on innoissaan ja onnellinen, että hän voi kävellä epätasaisilla ja sileillä pinnoilla ja käyskennellä pelloilla ja niityillä. Tämä Veloped pelastaa hänet avuttomuudelta kun hän on kävelyllä, eikä hänen tarvitse pelätä kaatuvansa. Sanon uudestaan ja uudestaan: kuinka hyvä on, että Internet on olemassa!

  Veloped Sport 12er koko M musta/valkoinen/valkoinen
  kirjoittajalta Ingrid Jürkenbeck
 • Ei ole mitään parempaa!

  En koskaan luovu suuresta mahtavasta avusta, joka on antanut minulle takaisin niin paljon elämäniloa! MS-taudin vuoksi en valitettavasti enää voinut liikkua luonnossa. Tämä oli minulle todella häiritsevää Pohjanmeren lomien aikana. Ei kävelyä rannalla, metsissä tai kenttien läpi kulkevilla poluilla - rollaattori eikä pyörätuoli auttanut minua. Kunnes löysin Velopedin! Olemme olleet kolme kertaa reissussa Velopedillä eri maastoilla. Ei ole pintaa, johon Veloped ei saisi otetta; se jopa jarruttaa jäällä! Oletettavasti paremman asennon ansiosta pystyin moninkertaistamaan etäisyyksiä. Miksi en ole tiennyt tästä aikaisemmin?!?! Tämän loistavan tuotteen pitäisi olla tuttu kaikille vammaisille, jotka haluavat päästä luontoon tai vaikeakulkuisille reiteille, kuten mukulakiville, soralle tai epätasaiselle polulle. Se antoi minulle takaisin niin paljon elämänlaatua! Paljon kiitoksia, herra Kindberg! Erittäin hyvä laatu ja sen tarjoamat mahdolliset oikeuttavat hinnan.

  Veloped Tour 14er M musta/sininen/punainen
  kirjoittajalta Tatjana Wehner
 • Uskomaton!!

  Olen ikionnellinen Trionic Veloped Trek 14er-kävelytuestani! Minulla on monia terveysongelmia, jotka vaikuttavat elämääni monin tavoin. Olen edelleen kohtuullisen nuori 38-vuotias ja minulla on edelleen aktiivinen elämäntapa - liikkumisongelmista huolimatta. Nautin metsäreissuista, kävelyretkistä jne., ja olen myös luokan III vammaiskouluratsastaja, joten tarvitsin jotain vakaampaa kuin kävelykepin tai kainalosauvat, jotta voisin kulkea vaikeassa maastossa. Näin päädyin Trek 14er:iin. Toisin kuin tavalliset rollaattorit, se on suunniteltu selviytymään epätasaisella pinnalla ja se on tarpeeksi tukeva kannattelemaan minua, mutta se on silti tarpeeksi kevyt, että voin nostaa sen itse autoon ja ulos. Siinä on istuin, jota voin käyttää kun minun on pysähdyttävä ja levyttävä, ja myös kaksi erittäin kätevää pussia, jotka voidaan kiinnittää Velopediin tai irrottaa, jos niitä ei tarvita. Se on suuri apu minulle hevostallien ympäristössä, eikä minun enää tarvitse kantaa raskaita ämpäreitä tai heinäverkkoja. Asetan ne vain Velopedilleni ja voin kuljettaa ne helposti! Se on myös fantastinen apu, kun olen kilpailumatkalla - sen monipuolisuus on vertaansa vailla! Ai niin, ja mainitsin kai, että se myös näyttää hyvältä?! Veloped ei ole vain hyödyllinen, mutta se on myös esteettisesti miellyttävä, jopa tyylikäs! Se on antanut minulle paljon enemmän luottamusta mennä ulos, sillä Veloped voi kantaa kaiken mitä tarvitsen. Ainoa huono puoli mielestäni on hinta ... kuitenkin se on varmasti joka pennin arvoinen. Jos haluat liikkua tyylillä ja luottaen - Veloped on sinulle!

  Veloped Trek 14er M vihreä/musta/oranssi
  kirjoittajalta Johanne Picken
 • Trionic tarkoittaa vapautta minulle.

  Koska olen innostunut kävelijä, joka myös haluaa matkustaa koiran kanssa metsien ja niittyjen läpi, jouduin luopumaan tästä ilosta jonkin verran progressiivisen lihaskudostaudin takia. Toisesta skandinaavisesta brändistä ostettu rollaattori pystyi säilyttämään liikkuvuuteni kaupungissa, mutta mukulakivillä kävely on ollut vaikeaa. Sitten minun Internet-tutkimus johti minun Velopediin ja siitä lähtien koirani ja minä olimme jälleen onnellisia. Jonkin ajan kuluttua älykkäät ruotsalaiset toivat Walkerin markkinoille ja lisäsin 12er Walkerin mukaani. Tämä on optimaalinen kaupungissa, joten olen nyt täysin varustettu kaikissa tilanteissa. Asiakaspalvelu on myös erittäin erinomainen - nopea, pätevä ja yksinkertainen - täysi suositus!

  Veloped Tour 14er M musta/sininen/punainen
  kirjoittajalta Lucia Bonnet-tullius
 • Vieläkin hymyilen korvasta korvaan

  Siitä on lähes yhdeksän kuukautta, kun ostin Trionic Velopedin, ja se on edelleen paras investointini, jonka olen koskaan tehnyt. Vaikka voin vain kävellä lyhyitä etäisyyksiä (välilevyn pullistuma L4/L5 ja niveltulehdus lonkissa, sekä kärsin myös HCM:sta), voin kuitenkin kävellä 6 tai 8 kilometriä pitkin metsäteitä kansallispuistossa niin kauan kuin pysähdyn levähtämään viiden minuutin välein. Silloin istuin tulee todella tarpeeseen. Olen luonnon rakastaja ja yritän päästä metsään aina kuin mahdollista, ja tämän ulkokäyttöisen rollaattorin ansiosta voin nauttia luonnosta ja kaikkein tärkeimmästä... NAUTTIA ELÄMÄSTÄ!

 • Parantunut elämänlaatu

  Ostin Velopedin vaimolleni, jolla on nivelongelmia. Hän on erittäin tyytyväinen. Minun varmaan täytyy ostaa yksi myös itselleni. Minulla on vaikeuksia pysyä hänen perässään kävelyillämme.

 • Tämä loistava ostos on antanut minulle uuden elämän.

  Olen suhteellisen nuori nainen ja liikkuvuuteni on huonontunut viimeisten kolmen vuoden aikana. Tiesin, että tarvitsen jotain tukemaan kävelyäni ja kuljettamaan tavaroita, mutta perinteiset kävelytuet eivät olleet tarpeeksi hyviä. Sitten huomasin Velopedin ja en voi uskoa kuinka hieno se on. Ulkonäkö = trendikäs. Velopedini on saanut paljon huomiota sen oston jälkeen. Hinta = harkittu ostos monille, mutta sen arvoinen! Etenkin, jos käytät korotonta osamaksuetua. Joustavuus = aivan mahtava. Kääntyy helposti pienessä tilassa. Se on niin kevyt ja helppo liikuttaa, että ihmettelen, miten koskaan elin ilman sitä. Edessä oleva kori on todella hyödyllinen ja se, että voi istua tukevalle ja mukavalle istuimelle on loistavaa. Kaiken kaikkiaan = olen ehdottomasti innoissani ostoksestani. Ennen kuin olin ostanut sen, Stefan kommunikoi kanssani pikaviesteillä ja vastasi täysin kysymyksiin, joita minulla oli. Tämä oli minulle todella tärkeää ja se osoitti, että yritys luottaa kaikkiin tuotteisiinsa. Minulla on ollut se nyt 4 viikkoa ja jaan tämän luottamuksen varauksetta. Se saapui hyvin nopeasti. Tilauksesta toimitukseen meni vain 3 päivää. Se oli hyvin pakattu ja oli niin helppo koota, ja olin jo liikkeellä alle 15 minuutissa. Vaikka se ei todellisuudessa taitu, se liukuu helposti yhteen vähentääkseen merkittävästi leveyttä ja kahvoja alentamalla se sopii mukavasti Toyota Aygon takapenkille. Olen todella innoissani.

 • Trionic Veloped on erinomainen kävelyapu

  Trionic Veloped toimii hyvin, kun kävelet jalkakäytävillä, olipa ne sitten lumisia, kuivia tai märkiä. Se on myös erittäin hyvä kävelyapu käytettäväksi metsään, kun kävelet pitkin polkuja tai jopa vaikeammissa olosuhteissa. Jos päätät ostaa Trionic Velopedin, et tule tuhlaamaan rahaasi :)

 • Veloped on muuttanut elämäni – Jippii!

  Polkupyöräonnettomuus neljä vuotta sitten jätti minulle niin huonon tasapainon, että hyvä kun pystyin kävelemään kepin kanssa. Itse asiassa en halunnut kävellä edes lyhyitä etäisyyksiä. On olemassa tavallinen punainen rollaattori, jota monet vanhemmat ihmiset käyttävät, mutta halusin jonkin paremman näköisen ja käytännöllisemmän. Elämän mullistava Veloped on tehnyt juuri tämän. Päivä sen jälkeen kun se saapui, kävelin yhden mailin! Uskomatonta! Minun ei edes tarvitse etsiä jalkakäytäviä, joissa on alennetut kivetykset. Velopedini pääsee tavallisten jalkakäytävien yli taitavasti sen hienosti suunniteltujen kaksoisrenkaiden ansiosta. Jos sataa, sille on jopa suojus. Se on ehdoton unelma ja olen erittäin ylpeä kävellessäni sen kanssa. Minun on sanottava: "Hyvin tehty ja onnittelut!" Stefan Kindbergille älykkäästä muotoilusta yksityiskohtineen ja ominaisuuksineen.

 • Minulla on Parkinsonin tauti ja voin taas käydä pidemmillä kävelyillä maaseudulla. Kävelylenkkien aikana Veloped on luotettava k

  Erityisesti nyt kun jarrut on vaihdettu kitkajarruihin, jotka toimivat yhdellä kädellä (kuten polkupyörässä), se tuntuu erittäin turvalliselta myös alamäessä. Parkinsonin tautia sairastavana henkilönä tähän asti pystyin kävelemään vain muutaman 100 metrin matkan yhden tai kahden kainalosauvan kanssa. Velopedin kanssa pystyin kasvattamaan sädettä yli 1000 metriin.

  Kiitän herra Kindbergia ystävällisestä ja hyödyllisestä tuestaan kaikkiin kysymyksiin ja ongelmiin. Kiitos paljon! Michael Köplin

  Veloped Tour 14er M musta/sininen/punainen
  kirjoittajalta Michael Köplin
 • Veloped on muuttanut elämääni

  Toimenpiteen jälkeen, jossa poistettiin kasvain selkäytimestäni, voin vain kävellä kahdella kainalosauvalla ja tämä on hidas ja tuskallinen prosessi. Lopulta minulle kerrottiin rollaattoreista, mutta ajattelin, että ne näyttivät heikolta ja rumilta. Toiveenani oli kävellä rannalla tai kaupungin mukulakivillä. Internetissä etsimisen jälkeen törmäsin Trionic Velopediin, ja hetken epäröinnin jälkeen tilasin yhden. Se on paras ostos, jonka olen koskaan tehnyt. Voin nyt kulkea pidemmälle ja hieman nopeammin, luottavaisesti ja ilman pelkoa. Se on avannut maailmaa uudelleen. En voi suositella Trionc Velopedia tarpeeksi.

 • Uusi tasapainon tunne

  Isäni on 86 vuotta nuori ja hänellä on näkö- ja tasapaino ongelmia. Kun hän kävelee (niin kuin pingviini) jalat harallaan ja kädet levällään, hänen on keskityttävä paljon säilyttääkseen tasapainonsa, mikä tekee hänet niin väsyneeksi, että hän alkaa horjua 500 metrin jälkeen. Joten 1000 metrin jälkeen hänen on istuttava alas, jotta hän ei kaatuisi taaksepäin. Emme voineet enää käydä kävelyllä hänen kanssaan, koska se oli niin työlästä. Talvella olimme Espanjassa Välimerellä ja ostimme Velopedin. Hän itse sanoo, että se on parasta mitä voi saada, jos haluaa taas olla julkisilla paikoilla ongelmitta. Nyt hän voi kävellä 7 - 10 km tuntematta voimattomuutta ja hän nautti siitä päivittäin rantakaduilla. Tärkeintä syömisen ja nukkumisen jälkeen on hänen Velopedinsä. Kiitokset kaksipyöräisestä suunnittelusta, katukivetyksiä ei yksinkertaisesti enää ole.

  Veloped Tour 12er L musta/sininen/punainen
  kirjoittajalta Dr.adelbert Ott
 • Erinomainen

  Vaikka Veloped Tour on kallis investointi, se on sen arvoista. Se on mahdollistanut minun liikkuvuuden, jota mikään muu rollaattori ei ole tarjonnut. Voin nyt liikkua epätasaisessa maastossa, mukulakivikaduilla, ja ylittää reunakivetykset ja kuopat helposti. Aion viedä sen mukanani Eurooppaan käyttääkseni sitä jokiristeilyllä Budapestista Prahaan. Toivottavasti se auttaa minua pysymään ryhmän mukana kävelymatkoilla. En voisi olla onnellisempi tästä hämmästyttävästä tuotteesta.

  Veloped Tour 12er M musta/sininen/punainen
  kirjoittajalta Loeb Granoff
 • Voin taas kävellä

  Velopedin ostamisen jälkeen olen jälleen voinut kävellä kylässäni ja vierailla kavereideni luona. Vetämällä sekä etu- että takapyörät pois, se sopii jopa urheiluautooni, jotta voin ottaa sen mukaani kun haluan ulkoilla. Se on antanut minulle uuden mahdollisuuden elämässäni. Olisipa minulla ollut se jo kun oli kesä ja kelit lämpimämmät.

 • Kenttäraportti yhden vuoden käytön jälkeen

  Mainos ja esitteen kuvaus on 100% totta. Mitään ei ole liioiteltu. Renkaat ovat huonot tai ”ei optimaaliset”. Ilma lähtee liian nopeasti. Vakavasti vammaisen henkilön on yleensä vaikea täyttää niitä, koska huoltoasema tai muu ei aina ole lähellä. Tässä yrityksessä teidän olisi käytettävä parempilaatuisia sisärenkaita. Tämä olisi sisällytettävä tähän ostohintaan.

  Burckhard Baar, München

 • Trionic Veloped Hunter

  Todella hyvä palvelu, erittäin suositeltava; yritys on todella avulias. Veloped on mahtava!!!!

  Veloped Jakt 14erM vihreä/musta
  kirjoittajalta Ernst Pfeffer
 • Walker 12er - täydellinen menestys

  Monet asiat Trionicissa ovat tehneet minut innostuneeksi:
  1. erinomainen palvelu, ei voisi olla parempaa
  2. hyvin harkittu tekniikka
  3. kevyt ja helppo ohjattavuus
  4. helppo taittaa ja purkaa

  Koska en käytä Walkeria itse vaan annoin sen isälleni, en voi kirjoittaa paljoakaan käyttökokemuksista. Hänen oli hyvin vaikuttunut uudesta Walkeristaan kun hän sai lahjan. Kuitenkin pystyin heti näkemään, että hän pystyi kävelemään paremmassa asennossa ja näin myös nopeammin. Lisäksi hän piti erittäin miellyttävänä, että kädet eivät enää tärise ja että Walker rullasi ihanan helposti myös mukulakivillä, soralla tai nurmikolla.

 • Elämän mullistava

  MS-tauti on estänyt minua kävelyttämästä koiraani vuoden tai kaksi. Ostin Trionic Veloped Sportin & nyt me kaikki saamme nauttia säännöllisistä kävelylenkeistä. En enää kaatuile huonon tasapainon vuoksi & kun tarvitsen lepoa, istuin on korvaamaton. Veloped on kevyt nostaa autoni takapenkille, koirien ollessa takakontissa. Se selviytyy hyvin hankalasta & mutaisesta maastosta. Kuukauden käytön jälkeen saan nyt tehtyä paljon enemmän & paremman elämän laadun meille kaikille. Veloped on todella hyvin valmistettu. Minulla on myös toinen kävelytuki, jota ei voi edes verrata laadussa ja ominaisuuksissa. 10/10 Kiitos Stefan!

 • Uusi elämä äidilleni!

  En ole koskaan ennen elämässäni voinut antaa niin kaunista lahjaa. Se ei ole niinkään se laite, vaan mitä laite on mahdollistanut hänelle jälleen ... kävelyn maaseudulla ... hän on kuin uusi ihminen sen jälkeen kun hän alkoi käyttämään Velopedia. Se avaa uudenlaisen elämänlaadun vanhana. Kiitos. Kiitos vain.

  Veloped Sport 12er koko M musta/valkoinen/valkoinen
  kirjoittajalta Christiane Wenckheim