Veloped & Walker — Tehty kävelyä varten

Tervetuloa Trionic:iin - Laadukkaiden ja ainutlaatuisten liikunta-apuvälineiden toimittaja.Ruotsalaiset rollaattorimme ja kävelytukemme edistävät liikkuvuutta, terveyttä ja ulkoilusta nauttimista.Trionic:ltä löydät rollaattoreita ja renkaallisia kävelytukia, joissa on ilmarenkaat, hub-jarrut ja patentoituja ratkaisuja kuten Trionic kiipeilypyörä ja Trionic Syncro-ohjaus.

Liikkuvuus on kaikki kaikessa

Uskomme laatuun, hyvään suunnitteluun ja hyvin harkittuun muotoiluun. Pyrimme jatkuvasti uudistamaan ja kehittämään tuotteita, joiden avulla sinä saat mahdollisuuden aktiiviseen elämään unohtamatta kuitenkaan tarvitsemaasi tukea. Arvostamme kaikkia asiakkaitamme ja kunnioitamme yhteistyötänne, palautetta ja ajatuksia.

Visiomme: Tarjota sinulle maailman parhaita kävelyapuvälineitä.

Tarjouksemme:

  • Veloped on itse asiassa ainoa todellinen maasturi kävelyapuväline markkinoilla ja se on moderni vaihtoehto rollaattorille.
  • Walker on uusi tähti rollaattoreiden keskuudessa ja se tarjoaa sinulle hyvän suorituskyvyn ulkoillessa ja on erittäin mukava käyttää.

Haluamme tarjota sinulle alan ylivoimaisesti parhaat tuotteet ja tuen niin vaativissa maasto-olosuhteissa kuin urbaanissa kaupunkiympäristössäkin.

  • Häntä ei muta ja sade horjuta... tai nuorisojoukot, vaan tämä harmaahiuksinen Glastonbury fani kiertelee keikkojen välillä niin kuin olisi 1972.
Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.