Lataa kuvia markkinointitarkoitukseen

Rekisteröityneenä Trionic-jälleenmyyjänä voit ladata kuvia markkinointi- ja myyntitarkoituksiin.

Kuvapankki

Löydä tarvitsevasi kuvat meidän kuvapankista. Muista ottaa yhteyttä Trioniciin suostumuksen saamiseksi ennen kuin käytät kuvia Trionic : in toimialan ulkopuolelta.

Trionic kuvapankki:
https://trionic.filecamp.com/

Käyttäjänimi: Trionic
Salasana: Veloped

Ohjeet: Kirjaudu kuva pankkiin ja valitse kuva, jonka haluat ladata. Voit ladata jokaisen kuvan erikseen tai kaikki yhdessä zip-tiedostona. Jos tarvitset kuvan vain internet käyttöön, voit ladata alhaisen resoluution JPG-kuvia, jotka ovat valmiita julkaisuun verkkosivullasi. Päivitämme jatkuvasti tietokantaamme uusia kuvia. 


Käyttöehdot - sivustolle Trionic Sverige AB.

Jos hyväksyt nämä käyttöehdot, se tarkoittaa, että olet lukenut kaikki alla olevat käyttöehdot. Käyttöehdot sitovat kaikkia käyttäjiä. Käyttäjän on kaikissa tilanteissa huomioitava, että kuvissa voidaan soveltaa eri ehtoja ja lisävaatimuksia, jotka tällöin annetaan kuvan lataamisen yhteydessä. Tällaisissa tapauksessa lisäehdot ovat etusijalla näihin käyttöehtoihin nähden. Käyttäjällä tarkoitetaan henkilöä, järjestöä tai yritystä, joka käyttää kuvaa.

Yleiset käyttöehdot:
Käyttöehdot sitovat kaikkia käyttäjiä.

  • Kuvia Trionic Sverige AB:n sivustolta voidaan käyttää ilmaiseksi jos haluaa mainostaa Trionic-tuotteita. Tämä tarkoittaa myös markkinointia, jonka tarkoituksena on lisätä Trionic-tuotteiden tietämystä. Muiden tuotteiden tai palveluiden markkinointi on kielletty.
  • Kuvan käyttäjän tulee itse ladata kuva Trionic Sverige AB:ltä ja hyväksyä käyttöehdot. Tämä on ehtona kuvan käyttöön. Kuvaa Trionic Sverige AB isvustolta kuvaa ei voida siirtää kolmansille osapuolille.
  • Jos ladattua kuvaa käytetään uudelleen, se on ladattava uudelleen, koska kuvalla saattaa olla uudet käyttöehdot.
  • Henkilö, yritys tai organisaatio, joka käyttää kuvaa Trionic Sverige AB:lta on velvollinen noudattamaan käyttöehtoja.

Kuvien käyttö Trionic Sverige AB sivustolta

Kuvia kuvapankista, ellei muissa sopimusehdoissa ole määritetty, voidaan käyttää maksutta markkinoimaan Trionic-tuotteita.

Tuotteiden tai palveluiden markkinointi lisäämään Trionic tuotemerkin tai Trionic tuotteiden tietämystä, on sallittu.

Käyttö on sallittua kaupallisessa yhteydessä, joka edistää Trionic-tuotemerkkiä, esimerkiksi sanomalehdessä, joka kirjoittaa Trionicista (alan lehdessä, esityksessä, tapahtumassa tai vastaavassa) markkinoimatta suoraan Trionic-tuotteita tai -palvelua. Jos kuvaa käytetään muussa yhteydessä, eikä se edistä Trionicin tuotemerkkiä, käyttö on kielletty.

Edellä mainitut Käyttöehdot sovelletaan yhdessä alla olevien rajoitusten kanssa.

Käyttäjä

Käyttäjä on yksin vastuussa kuvan käytöstä. Käyttäjän on myös pidettävä organisaatioita vastuussa kuvapankista, ettei kuvien oikeuksienhaltijat saa vaatimuksia mistään käytöstä, joka rikkoo näitä ehtoja.

Oikeudet, rajoitukset ja tiedon tallennus

Käyttäjä ei saa yksinomaisia ja siirrettäviä oikeuksia kuviin Trionic Sverige AB:sta. Kuvia ei saa luovuttaa, lisensoida, vuokrata tai muulla tavoin kopioida tai jakaa kolmansille osapuolille. Kuva on käytettävä kuuden (6) kuukauden kuluessa kuvien lataamisesta. Käyttäjä ei saa tallentaa kuvaa muuhun kuin siihen käyttötarkoitukseen, jota varten kuva ladattiin. Muussa tapauksessa sen varmistamiseksi, että se on käytettävissä ja että sen ehdot eivät ole muuttuneet, kuva on ladattava uudelleen Trionic Sverige AB:sta ennen sen käyttöä.

Jokainen Trionic Sverige AB: n takana oleva järjestö pidättää oikeuden kieltää kuvien käytön tietylle käyttäjälle ja peruuttaa oikeudet tiettyihin yksittäisiin kuviin ilman muita perusteluja. Tällaisen peruuttamisen yhteydessä käyttäjän on poistettava ladattu kuva ja poistettava kuva siinä määrin kuin se on mahdollista.

Nimen maininta

Kuvaajan nimi ja Trionic Sverige AB on mainittava mahdollisimman lähellä kuvaa, seuraavasti: valokuvaajan nimi. Jos valokuvaajan nimi ei ole käytettävissä, viittauksen tulee olla Trionic Sverige AB

Jos nimiä ei ole annettu, käyttäjää voidaan syyttää tekijän ja / tai oikeudenhaltijan nimen puuttumisesta.

Väärinkäyttö

Trionic Sverige AB: n kuvia ei saa käyttää millään tavoin ristiriidassa Ruotsin tai kansainvälisen lainsäädännön kanssa. Kuvia ei saa käyttää millään tavoin tai missään yhteydessä, joita voidaan pitää loukkaavina, harhaanjohtavina tai laittomina (esimerkiksi pornografisena tai säädyttömänä). Kuvia ei saa käyttää niin, että ne voivat loukata tai olla loukkaavia kuvaajalle ja / tai kuvassa näkyville ihmisille.

Käyttäjä on vastuussa mahdollisista vahingonkorvausvaatimuksista tekijänoikeuksien haltijoiden tai kuvassa olevien henkilöiden johdosta epäasianmukaisen käytön vuoksi.

Tekijänoikeudet

Kaikki Trionic Sverige AB: n aineisto on suojattu tekijänoikeuslain nojalla. Tämä tarkoittaa, että kaikki tekijänoikeuksin suojattu sisältö, rakenne, muotoilu, valinta, kieli, grafiikka, kuvat sekä kaikki koodit, html, javascript tai vastaavat on suojattu eikä niitä siirretä käyttäjälle.

Erimielisyydet

Tukholman käräjäoikeus ratkaisee näiden ehtojen tulkintaa tai soveltamista koskevat riidat Ruotsin lainsäädännön mukaisesti.

Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.