Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.

Veloped Tour 12er M musta/sininen/punainen

Arvosana:

Eniten elämääni muuttanut laite, jonka olen koskaan ostanut!

Sain vakavan selkäydinvaurion helmikuussa 2009, vain liukastuessani jäällä.
Yhdessä yössä menin riippumattomasta, ahkerasta, aktiivisesta 43-vuotiaasta; sairaalahoitoon kuukaudeksi, 3 kuukaudeksi sänkylepoon ja 9 kuukaudeksi kilttien ystävien luokse hoidettavaksi, kunnes olin lopulta riittävän terve palatakseni kotiin - pyörätuolilla, mukautetulla ajoneuvolla ja skootterilla "pidempiin" matkoihin ulkona, vammani sallimiin etäisyyksiin.
Minusta on tullut pysyvästi "vammainen", osittain halvaantunut jalka ja hyvin "herkkä" selkä.
Fyysisten loukkaantumisten lisäksi huomasin myös tunteet yhtä vaikeasti käsiteltäväksi.
Ennen loukkaantumista olin työskennellyt lapsien kanssa, joilla oli erityistarpeita, ja olin melko tottunut "sairastumiseen" ja "vammautumiseen", mutta sen itse kokeminen ja vaikeus päästä käsiksi "työmaailmaan" ensinnäkin johti siihen, että minä olin masentunut ja turhautunut.
Asteittainen kuntoutukseni on vaatinut eri laitteiden tutkimista ja hankintaa... alkaen pyörätuolista, sitten liikkuvaan skootteriin ... ja lopulta konsultti sanoi, että syyskuussa 2010 voisin aloittaa kävelemisen opettelun uudelleen.
Ongelmana oli, että asun kaukaisella maaseudulla, maatilalla, metsän ja niittyjen ympäröimänä - jossa on usein mutaista ja märkää (tämähän on Englanti!).
Yritin aloittaa "tavanomaisella rollaattorilla" - mutta en voinut hallita sitä epätasaisella maalla, ja oli todella liukas, koska renkaat ja jarrut tuntuivat riittämättömiltä, ja selkärankani notkahti kuopissa...
Myös liikkuva skootteri oli vaikea maastossa – ja niin epätoivoisesti, laitoin "rollaattori kaikkeen maastoon" hakukoneeseen - ja tulokseksi tuli VELOPED!
Se tuntui olevan kaikki mitä etsin - yhdistettynä yhteen laitteeseen.
Oliko se liian hyvä ollakseen totta?
Olen tilannut yhden kokeiltavaksi viikonlopuksi ... ja voi rehellisesti sanoa, että se alkoi muuttaa elämääni.

Jo Franks