Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.

Trionic Walker -rollaattori

— Uusi Premium-luokka rollaattoreiden keskuudessa

Etsitkö rollaattoria, joka tarjoaa ajomukavuutta ja on suunniteltu myös ulkokäyttöön? Saammeko esitellä uuden Trionic Walker -rollaattorin!


Todellinen maasturi.

Todellinen Premium-luokan rollaattori

Olet ainutlaatuinen - niin pitäisi rollaattorisikin olla!

Uraauurtava Trionic Walker on uusi Premium-luokan rollaattori. Walker on suunniteltu edistämään aktiivista elämäntapaa ja se tuo rollaattorin kolmannelle vuosituhannelle.

Trionic Walker -rollaattoreissa useita ennennäkemättömiä uutuuksia; Syncro-ohjaus, monitoimiset jarrut, ilmatäytteiset tai "Supersoft" -täyskumirenkaat, alumiinirunko ja useita päivitysmahdollisuuksia.

Riippuen ensisijaisesta käyttöympäristöstäsi, valittavanasi on 3 eri mallia;

 • Walker 9er, 9"/23 cm pyörillä ja “SuperSoft”-täyskumirenkailla.
 • Walker 12er, 12"/31 cm pyörillä ja ilmatäytteisillä renkailla.
 • Walker 14er, 14”/36 cm pyörillä ja ilmatäytteisillä renkailla.
Uusi Trionic Walker on varustettu synkronoidulla ohjausominaisuudella (patentti vireillä), joka poistaa vipattavista ja lukkiutuvista pyöristä johtuvat ongelmat.

Todellinen maasturi.

Ole aktiivinen - Pysy aktiivisena

Tuemme sinua matkallasi kohti aktiivista ja liikunnallista tulevaisuutta.

Aseta tavoitteeksesi kävellä hieman pidempiä matkoja päivittäin. Kävele kauppaan tai käy pienellä kävelyllä puistossa.

Rollaattorimme on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön ja ne edistävät liikkuvuutta ja terveyttä!Ainutlaatuisia ominaisuuksia

Trionicin suunnittelijoina emme tyydy muuhun kuin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen kaikessa mitä teemme.

Katso videolta lisää Trionic Walkerin ainutlaatuisista ominaisuuksista ja toiminnoista!


Todellinen maasturi.

Nauti ulkoilusta

Luonnossa vietetty aika lataa akkuja ja antaa sinulle positiivista energiaa helpottamaan jokapäiväistä elämää.

Ulkoilulla on rauhoittava ja parantava vaikutus ja se antaa sinulle uutta energiaa. Se avaa mielen ja sielun tasapainottaen koko kehoa.

Kuvassa Thomas Niebergall on kävelyllä Walker 14er rollaattorin kanssa Schleswig-Holsteinissa Saksassa.


Todellinen maasturi.

Kävellä kaupungin kaduilla

Käy ruokaostoksilla, vieraile ystävien ja perheen luona tai vain nauti kaupungilla käynnistä kävellen.

Walker rollaattori on uskollinen kumppanisi kaupunkiympäristössä.


Todellinen maasturi.

Trionic Syncro-ohjaus - patentti

Vipattavat ja lukkiutuvat pyörät koetaan usein selkeäksi ongelma-alueeksi rollaattorien käyttäjien keskuudessa. Käveltäessä epätasaisessa maastossa 4-pyöräisen rollaattorin kanssa, ennemmin tai myöhemmin yksi kääntyvistä pyöristä menettää maakosketuksen, alkaa vipattaa ja tulee alas vinossa asennossa. Tämä aiheuttaa rollaattorin äkillisen pysähtymisen, jonka seurauksena käyttäjä saattaa kompastua tai jopa kaatua.

Uusi Trionic Walker on varustettu synkronoidulla ohjausominaisuudella, joka poistaa vipattavista ja lukkiutuvista pyöristä johtuvat ongelmat.

Yhdistämällä kääntyvät pyörät toisiinsa taljan/jakohinan avulla ne toimivat synkronoidusti keskenään. Jos toinen kääntyvistä pyöristä yhtäkkiä menettää maakosketuksensa, toinen pyörä pitää sen silti osoittamassa haluttuun kävelysuuntaan.

Pyöriä yhdistävä talja varmistaa sen että voit nauttia samantyyppisestä ohjattavuudesta kuin autoissa, nimeltään "Ackermann Steering Geometry". Kääntyessäsi sisempi pyörä kääntyy hieman ulommaista pyörää terävämmässä kulmassa.

Huolellisen suunnittelun ansiosta rollaattorin kokoontaitto ja avaus eivät vaikuta Trionic Syncro -ohjauksen toimivuuteen.Erittäin tasainen ajotuntuma

Kiitos ilmatäytteisten renkaiden, Syncro-ohjauksen ja isompien pyörien, Walker tarjoaa erittäin pehmeän ja mukavan ajotuntuman.

Katso videolta kuinka vakaasti ja hallitusti Walker kulkee mukulakiveyksellä, verrattuna tavanomaisen rollaattorin kovaan ja epämukavaan kulkuun!


Todellinen maasturi.

Ilmatäytteiset renkaat — Huippumukavuutta

Perinteisissä rollaattoreissa on kivikovat kiinteät renkaat, jotka ovat kaikkea muuta kuin mukavat käveltäessä mukulakivillä, soralla ja epätasaisessa maastossa. Monet rollaattorin käyttäjät joutuvat suorastaan pakottamaan itsensä liikkeelle esimerkiksi käydäkseen kaupassa, koska rollaattorin käyttö aiheuttaa usein voimakasta kipua käsissä, kyynärpäissä ja hartioissa.

Walker 12er ja Walker 14er on varustettu Ilmatäytteisillä renkailla. Ilmatäytteisillä renkailla on useita etuja; ne tarjoavat pehmeän ja ylellisen ajotuntuman ja voittamattoman mukavuuden. Koska ne eivät aiheuta tärinää kuten kiinteät renkaat, ne vähentävät mahdollista käsiin, kyynärpäihin ja hartioihin kohdistuvaa kipua epätasaisella alustalla käveltäessä.

Trionic tarjoaa useita rengasvaihtoehtoja, joista voita valita Walker 12er tai 14er -malliisi parhaan mahdollisen vaihtoehdon omien tarpeidesi ja suosikkimaastosi mukaisesti. Voit valita laadukkaat ilmatäytteiset renkaat huippuvalmistajien Schwalbe, Continental, Innova ja Diamond valikoimista.

Walker 9er on varustettu “SuperSoft” -täyskumirenkailla, jotka ovat noin 50 % pehmeämmät kuin perinteisten rollaattorien kiinteät renkaat.


Todellinen maasturi.

Isommat pyörät

Pyörien koolla on suuri merkitys rollaattorin suorituskykyyn.

Mitä suurempi pyörä, sitä helpommin se ylittää esteitä ja kulkee epätasaisella alustalla. Myös mukavuustaso kasvaa pyörän koon mukana.

Suurempi pyörä yksinkertaisesti toimii paremmin kuin pienikokoinen.

Perinteisissä rollaattoreissa on yleensä vain pienet 8"/20 cm pyörät, jotka tuskin kykenevät ylittämään mataliakaan kynnyksiä tai muita esteitä.

Walkereissa on vakiona 9"/23 cm, 12"/31 cm tai 14"/36 cm pyörät edessä ja takana valitun mallin mukaan.

Isojen pyöriensä ansiosta Veloped suoriutuu reunakiveyksistä, mukulakivistä, sorateistä ja epätasaisesta maastosta huomattavasti helpommin ja mukavammin kuin perinteiset pienipyöräiset 8”/20 cm rollaattorit.


Todellinen maasturi.

Lisäominaisuuksia

Walker-rollaattori tarjoaa useita ainutlaatuisia ja suorituskykyä parantavia toimintoja ja ominaisuuksia:

 • Korkeussäädettävät kahvat lisäävät muunneltavuutta.
 • Taitettava runko ja irrotettavat pyörät pikalukituksella.
 • Istuimen sijoittelu mahdollistaa suuremman jalkatilan kävellessä.
 • Maastokäyttöön suunnitellut ATB-jarrut turvallisuuden optimointiin.
 • Korkealaatuinen täysalumiininen muotoilu.
 • Kori vetoketjutaskulla.
 • Liike- ja pysäköintijarru
 • Kahvojen kulma säädettävissä.

Katso kaikki toiminnot ja ominaisuudet »Valitse kolmesta Walker-mallista

Trionic tarjoaa sinulle 3 vaihtoehtoista Walker-mallia erikokoisilla pyörillä;

• 9"/23 cm • 12"/31 cm • 14"/36 cm


Todellinen maasturi.

Walker 9er

Yhdistelmärollaattori

Walker 9er on täydellinen valinta, kun etsit rollaattoria, jota voi käyttää sekä sisätiloissa että ulkona.

Sen 9”/23 cm pyörät ja erittäin pehmeät PU-renkaat tuovat mukavuutta ja tasapainoista suorituskykyä. Walker 9er on kevyt ja kompakti, joten se helppo varastoida ja kuljettaa. Se soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Keskiöjarrujen ansiosta Walker 9er on varustettu kiinteillä PU-renkailla, joiden kumiyhdiste on huomattavasti pehmeämpi kuin muissa laadukkaissa rollaattoreissa. Renkaat ovat noin 50 % pehmeämmät kuin kilpaliljoilla, joka tietysti nostaa mukavuustasoa ylittäessäsi esteitä tai kävellessäsi mukulakivikaduilla. Niissä on karkea kuviointi, joka antaa varman pidon ja optimaalisen turvallisuuden.

Walker 9er on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Katso kaikki Walker 9er mallit »Todellinen maasturi.

Walker 12er

Ulkoilurollaattori

Etsitkö rollaattoria, joka selviytyy mukulakivistä ja kuoppaisista kaduista?

Siinä tapauksessa Walker 12er on uskollinen kumppanisi aina ulkoillessasi.

Trionic Walker 12er -mallissa on hieman isommat, 12"/31cm pyörät, joten se soveltuu erinomaisesti ulkoiluun. Nostaakseen mukavuustasoasi vielä pykälän korkeammalle, Walker 12er on varustettu Ilmatäytteisillä renkailla. 12er on täydellinen kumppani mennessäsi ruokaostoksille tai nauttimaan jokapäiväisestä kävelylenkistäsi ulkoilmassa. Riippuen ensisijaisesta käyttöympäristöstäsi voit valita renkaat Walker 12er -malliisi kolmesta eri vaihtoehdosta.

Sen patentoitu Syncro-ohjaus, isot 12" pyörät ja ilmatäytteiset renkaat takaavat erinomaisen ajomukavuuden. Se sopii täydellisesti kaupungin kaduille ja ulkoilualueille.

Walker 12er on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Katso kaikki Walker 12er mallit »


Todellinen maasturi.

Walker 14er

Terminator

Kun haluat parasta! Trionic Walker 14er on maailman ensimmäinen rollaattori 14-tuumaisilla pyörillä.

Esittelemällä Trionic Walker 14er, Trionic ottaa jälleen askeleen kohti tulevaisuutta. Se on kaikkien aikojen ensimmäinen rollaattori 14"/36 cm pyörillä. Suurempi pyörä yksinkertaisesti toimii paremmin epätasaisessa maastossa. 14er Walker antaa sinulle ennennäkemättömän kokemuksen rollaattorista

Me kutsumme sitä "terminaattoriksi", koska se jättää kaikki muut rollaattorit taaksensa. Tämä “kone” saa sinut kävelemään pidempiä matkoja nopeammassa tahdissa ja entistä helpommin!

Walker 14er on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Katso kaikki Walker 14er mallit »