Walker-rollaattori – ominaisuudet & toiminnot

Pyörän koolla on merkitystä

Ilmatäytteiset renkaat*. Tasaisempi kävelytuntuma.

Perinteisissä rollaattoreissa on kivikovat kiinteät renkaat, jotka ovat kaikkea muuta kuin mukavat käveltäessä mukulakivillä, soralla ja epätasaisessa maastossa. Perinteisen rollaattorin käyttö aiheuttaa usein voimakasta kipua käsissä, kyynärpäissä ja hartioissa.

Walker 12er ja Walker 14er on varustettu ilmatäytteisillä renkailla, joiden ansiosta kävelytuntuma on tasaisempi ja mukavampi. Koska ne eivät aiheuta tärinää kuten kiinteät renkaat, ne vähentävät mahdollista rasituksesta johtuvaa kipua.

*Walker 9er:issa on ”SuperSoft” PU renkaat.

Ilmatäytteiset renkaat.

 Kokoon taittuva runko ahtaisiin paikkoihin

Syncro-ohjaus. Tärinättömät pyörät

Vipattavat ja lukkiutuvat pyörät koetaan usein selkeäksi ongelma-alueeksi rollaattorien käyttäjien keskuudessa. Käveltäessä epätasaisessa maastossa 4-pyöräisen rollaattorin kanssa, ennemmin tai myöhemmin yksi kääntyvistä pyöristä menettää maakosketuksen, alkaa vipattaa ja tulee alas vinossa asennossa. Tämä aiheuttaa rollaattorin äkillisen pysähtymisen, jonka seurauksena käyttäjä saattaa kompastua tai jopa kaatua.

Uusi Trionic Walker on varustettu synkronoidulla ohjausominaisuudella, joka poistaa kokonaan pyörien tärinän (patentti vireillä).

Video »

Pyörän koolla on merkitystä

Isommat pyörät. Suorituskyky ratkaisee.

Pyörien koolla on suuri merkitys rollaattorin suorituskykyyn. Mitä suurempi pyörä, sitä helpommin se ylittää esteitä ja kulkee epätasaisella alustalla. Myös mukavuustaso kasvaa pyörän koon mukana. Suurempi pyörä yksinkertaisesti toimii paremmin kuin pienikokoinen.

Kaikissa Walkereissä on vakiona isot 9"/23 cm, 12"/31 cm ja 14"/36 pyörät edessä ja takana.

Isojen pyöriensä ansiosta Veloped suoriutuu reunakiveyksistä, mukulakivistä, sorateistä ja epätasaisesta maastosta huomattavasti helpommin ja mukavammin kuin perinteiset pienipyöräiset 8”/20 cm rollaattorit.

Miksi suuremmat pyörät? »


Monipuolisesti säädettävissä. Erinomainen ergonomia.

Tarjotakseen sinulle parasta ergonomiaa kahvat ovat portaattomasti säädettävissä korkeussuunnassa ja ne voi myös kääntää sisään- tai ulospäin. Kahvojen kulma on myös säädettävissä optimaaliseen asentoon käsillesi.

Verrattuna muihin rollaattoreihin, istuin on sijoitettu edemmäs, joten se mahdollistaa paremman jalkatilan kävellessä. Koska voit kävellä lähempänä rollaattoria, saat automaattisesti saat paremman ja pystymmän kävelyasennon.

Lisää ergonomisia hyötyjä »

Istuimen siirto eteenpäin

Irrotettavat pyörät

Nopea kokoon taitto.
Helppo varastoida.

Istuinkahvasta ylöspäin vetämällä saat Walkerin nopeasti ja helposti taitettua kasaan.

Taitettuna Walker seisoo pystyssä itsestään ja X-taitto-mekanismin ansiosta on erittäin kompakti.

Kokoon taittaminen »

Monitoimiset jarrut

Monitoimiset jarrut. Turvallisuus etusijalla.

Trionicin monitoimisen hub-jarrujärjestelmän ansiosta voit aina luottaa optimaaliseen jarrutustehoon paahtavassa auringossa, kaatosateessa tai syvässä lumessa. Jarrut on suojattu pölyltä, vedeltä ja lumelta.

Optimaalista turvallisuutta »

Trionic jarruvipu

Trionic jarruvipu. Ei muovia.

Täysalumiiniset jarruvivut tarjoavat vankan ja laadukkaan tuntuman. Seisontajarru on helposti kytkettävissä tai vapautettavissa ja siinä on kolme eri käyttömahdollisuutta.

Liike- ja pysäköintijarru »


Istuin ja kori. Vettä hylkivä ja kestävä.

Istuin ja kori on molemmat valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä 600D Polyesterikankaasta.

Verrattuna muihin rollaattoreihin istuin on sijoitettu edemmäs, joten se mahdollistaa paremman jalkatilan kävellessä.

Korissa on vetoketjullinen tasku arvotavaroille ja 360° heijastinnauha, joka takaa hyvän näkyvyyden pimeässä käveltäessä.

Lisätietoja tekstiilivaihtoehdoista »

Trionic jarruvipu

Irrotettavat pyörät

Irrotettavat pyörät.
Helppo kuljettaa.

Walkerissa on pikalukituksella varustetut irrotettavat pyörät.

Voit helposti ja nopeasti irrottaa pyörät kuljetusta varten, jolloin se mahtuu pienempään tilaan ja on kevyempi käsitellä.

Video »

 Irrotettavat pyörät

Ergon GP1 kahvat.
Täydellinen käteesi.

Ergon GP1 kahvat tarjoavat erittäin mukavan otteen. Ne ovat ergonomiset ja jakavat painon tasaisesti.

Kahvojen kulma on säädettävissä ja niitä on saatavissa kokoa S ja L.

Palkitut kahvat »

Nauti ulkoilusta

Tasainen ajaa.
Ystävällisempi nivelille.

Syncro-ohjauksen ansiosta, Walkerin ilmatäytetyt renkaat* ja hieman isommat pyörät tarjoaa erittäin tasaisen kävelytuntuman ja vähentää tarpeetonta kipua ja epämukavuutta käsissä, kyynärpäissä ja hartioissa. *Walker 12er/14er.

Lue lisää »


Uusia 2017 Walker 12er & 14er -malleja

Vuotta 2017 varten Trionic on kehittänyt uudet Walker 12er ja Walker 14er -mallit, täynnä ainutlaatuisia lisäominaisuuksia. Uusi Walker 12er on 0,5 kg kevyempi ja Walker 14er on 0,8 kg kevyempi.

Valitse paremmat kahvat

Trionic Flex.
Parempi suorituskyky.

Perinteisillä 4-pyöräisillä rollaattoreilla on ongelmia epätasaisessa maastossa kun yksi pyöristä ei koske maahan. Uusi Trionic Flex-ominaisuus antaa Walker 12er ja Walker 14er -malleille hieman lisää joustoa, jotta se pysyy kaikilla neljällä pyörillä.

Kaikki 2017 tuoteuutiset»

Valitse paremmat kahvat

100 % ruostumatonta terästä.
Todellista laatua ulkoiluun
.

Jo vuosia Trionic on käyttänyt ruostumattomasta teräksestä tehtyjä ruuveja, muttereita, akselinvarsia ja muita pieniä osia. Uusissa vuoden 2017 Walker 12er ja Walker 14er -malleissa on ruostumattomasta teräksestä tehdyt kuulalaakerit ja pikalukitus akselit.

Kaikki 2017 tuoteuutiset»

Valitse paremmat kahvat

Trionic Primera renkaat.
Kevyempi, pehmeämpi, nopeampi.

Puhkeamissuojaus, “Skin Walls”, heijastavat logot ja kehys valmistettu korkealaatuisesta 60 TPI punoksesta, joka on taipuisa ja erittäin vahva. Uusien Trionic Primera-renkaiden ansiosta, Walker 12er ja Walker 14er tarjoavat keveyttä, parempaa mukavuutta ja kävelytuntumaa.

Kaikki 2017 tuoteuutiset»


Viimeistele Walkerisi.

Olemme kaikki ainutlaatuisia ja meillä on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset. Tilatessasi voit valita renkaat*, sisärenkaat* ja kahvat voidaksesi mukauttaaksesi Walkerisi omien mieltymystesi mukaan. *Walker 12er/14er.

Valitse kahvat

Kahvavaihtoehdot.
Sopii kuin hansikas.

Räätälöi ohjaamosi erilaisilla kahvavaihtoehdoilla. Ergon-kahvojen materiaaliksi on valittavissa joko kumi tai biokorkki. Kokovaihtoehdot ovat S (6.5-8.5) ja L (8.5-12.0).

Kahvavaihtoehdot »

Valitse renkaat

Rengasvaihtoehdot 12"/14".
Viimeistele kulkupelisi.

Voit valita renkaat eri vaihtoehdosta, jotta ne sopivat maastoon tai alustalle, jolla sinä Walker 12er/14er:iasi käytät.

Rengasvaihtoehdot »

Valitse renkaat

Sisärengas vaihtoehdot 12"/14".
Ilmajousitus.

Ilmatäytteiset sisärenkaat tarjoavat yksinkertaisen, mutta tehokkaan jousituksen. Voit valita kahdesta eri sisärenkaasta CSTn ja Schwalben tekijöiltä.

Runkovaihtoehdot »

Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.