Trionic Veloped

— Moderni vaihtoehtosi rollaattorille

Jos suosit aktiivista elämäntapaa, Veloped on ideaali vaihtoehtosi pyörillä varustetuksi kävelyavuksi. Innovatiivisen ja ainutlaatuinen muotoilunsa vuoksi Veloped on huippuvalinta, kun tarvitset tukea kävelyyn, vaellukseen tai juoksuun.


Todellinen maasturi.

Mikä Veloped on?

Veloped on ruotsalainen keksintö, joka on kehitetty on Royal Institute Of Technology:ssä (KTH) Tukholmassa.

25 vuoden kokemus kilpapyöräilystä, valmennuksesta ja polkupyörien suunnittelusta on tuotu käytäntöön suunniteltaessa Velopediä.

Veloped on täysin testattu ja hyväksytty "rollaattoriksi", mutta sen muotoilu ja ominaisuudet eroavat hyvinkin paljon tavanomaisesta rollaattorista. Sen patentoitu kiipeävä etupyörä, 3-pyöräinen muotoilu ja mukavat ilmatäytteiset renkaat yhdessä antavat täysin uudenlaisen käyttäjäkokemuksen. Se kiipeää reunakivien, juurten ja muiden esteiden yli vaivattomasti. Mukulakivet, sora, ruoho, lumi ja metsäpolut muuttuvat kuoppaisista ja epämiellyttävistä esteistä suoranaiseksi nautinnoksi.

Veloped on itse asiassa markkinoiden ainoa todella maastokelpoinen rollaattori tai muu kävelyapuväline.

Veloped:

 1. Pyörillä varustettu kulkuneuvo, joka saa käyttövoimansa siitä, että sitä työnnetään käveltäessä.
 2. Karl von Draisin vuonna 1817 keksimän, maailman ensimmäisenä polkupyöränä tunnetun "Swiftwalkerin" jälkeläinen.
 3. Adjektiivina "nopeajalkainen".

[Veloped: latinaksi Velo = nopeasti; katso velocity + latinaksi Ped = jalka; katso -ped.]


Todellinen maasturi.

Ole aktiivinen - Pysy aktiivisena

Kävely Velopedin avulla on helppo ja miellyttävä tapa pysyä fyysisesti aktiivisena, iästä tai fyysisestä toimintakyvystä riippumatta. Voit hallita päivittäistä toiminnallisuuttasi, parantaa kuntoasi, polttaa kaloreita ja nauttia ulkoilusta.

Käyttämällä Velopediä saat nopeita tuloksia matkallasi kohti terveempää elämää ja pidempää ikää. Se on täydellinen valinta tukemaan tavoitteitasi, jos tarvitset vain pientä tukea kävellessä, vaeltaessa tai lenkkeillessä.

Velopedillä on positiivinen vaikutus terveyteesi. Keskiraskas liikunta, kuten kävely suojaa kehoa monilta sairauksilta. Kävelemällä 30 minuuttia päivässä Velopedin avulla saavutat lääkäreiden suositteleman päivittäisen liikunnan tarpeen.Todellinen maasturi

Veloped on ainoa rollaattori tai muu kävelyapuväline, joka todella lunastaa lupauksensa maastokelpoisuudesta.

Katso video ja näet miten helposti ja vaivattomasti Veloped suoriutuu epätasaisessa maastossa ja ylittää kivet, juuret, jalkakäytävien reunat, soran ja mukulakivet!


Todellinen maasturi.

Nauti ulkoilusta

Ainutlaatuinen suunnittelun ja muotoilun ansiosta Veloped tukee fyysistä aktiivisuutta ja kannustaa ulkoiluun.

Veloped antaa sinulle parhaat mahdollisuudet ulkoilma-aktiviteetteihin ja fyysisiin suorituksiin, jotka eivät perinteisen rollaattorin avulla olisi mahdollisia.

Se on suunniteltu erityisesti kävelyyn ja se on ensimmäinen oikeasti maastokelpoinen rollaattori/kävelyapuväline maailmassa.

Epätasaisessa maastossa Veloped voittaa minkä tahansa rollaattorin - mennen tullen.


Todellinen maasturi.

Ryminällä läpi kaupungin

Kaupunkiympäristö ei ole parketilla liitelyä. Sen sijaan se on täynnä reunakivetyksiä, mukulakiviä, kuoppia ja esteitä.

Veloped tarjoaa merkittäviä etuja myös kaupunkialueilla se ei ole tarkoitettu ainoastaan maastokäyttöön.

Kiipeävän pyörän ja ilmatäytteisten renkaiden avulla kaupunkikävely on sekä nopeampaa että mukavampaa.

Ja mikä parempaa, kivuttomammin. Veloped on voittanut Ruotsin Alumiiniteollisuuden myöntämän vuoden “Aluminium Design” -palkinnon.


Todellinen maasturi.

Trionic kiipeilypyörä - Patentoitu

Esteiden, kuten reunakivien, juurien ja kiveysten ylittäminen on hyvin yleinen ongelma kävelyapuvälineiden käyttäjille. Jos este on yli 2-4 cm (riippuen pyörän koosta), rollaattori on nostettava esteen yli. Mikäli käyttäjä joutuu nostamaan rollaattoria tai turvautumaan muihin mahdollisiin apukeinoihin esteen ylittämiseksi, rollaattori on menettänyt tärkeimmän ominaisuutensa, tuen tarjoamisen.

Veloped on varustettu Trionic kiipeilypyörällä (patentoitu), joka moninkertaistaa mahdollisuuden ylittää erilaisia esteitä ulkona liikuttaessa. Jakamalla kuorma kahdelle kulkusuunnassa toisiinsa nähden hieman porrastetulle etupyörälle, esteen ylittäminen tapahtuu kaksivaiheisesti.

Nousukapasiteettia parantaa entisestään viisto yhdysvarsi, joka hyödyntää käyttäjän työntövoimaa. Tämä antaa Velopedille ainutlaatuisen ominaisuuden, kyvyn ylittää jopa 13 cm korkean esteen, kuten jalkakäytävän reunakiveyksen. Matalamman esteen kohdalla, kuten madallettu jalkakäytävän reuna suojatietä ylitettäessä, tarvitaan vain murto-osa yhden pyörän vaatimasta työntövoimasta.

Saranoitu yhdysvarsi toimii kuten jousitus. Epätasaisessa alustalla liikuttaessa se joustaa ja vakauttaa liikettä. Jousitus tekee maastokävelystä Velopedin kanssa puhtaan nautinnon.


Todellinen maasturi.

3-pyöräinen Design = Maastokelpoinen

Me Trionicilla olemme harmistuneita siitä, että monet rollaattori-valmistajat markkinoivat tuotteitaan maastokelpoisina. Tällä markkinointiviestillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä totuuden kanssa. Hieman isommat pyörät ja/tai hieman pehmeämmät renkaat eivät vielä muuta rollaattoria maasturiksi ja perinteiset 4-pyöräiset rollaattorit eivät yksinkertaisesti ole maastokelpoisia.

Vain 3-pyöräinen muotoilu 3-pisteisen tuen kanssa antaa jatkuvan maakontaktin ja riittävän suorituskyvyn maasto-olosuhteisiin.

Velopedin patentoitu kiipeävä etupyörä, 3-pyöräinen muotoilu ja mukavat ilmatäytteiset renkaat yhdessä antavat täysin uudenlaisen käyttäjäkokemuksen. Se kiipeää reunakivien, juurten ja muiden esteiden yli vaivattomasti ja mukulakivet, sora, ruoho, lumi ja metsäpolut muuttuvat kuoppaisista ja epämiellyttävistä esteistä suoranaiseksi nautinnoksi.

Yllä olevan vahvistamiseksi: Ole hyvä ja vilkaise moderneja, kaikille alustoille tarkoitettuja Baby Jogger -juoksurattaita. Ne ovat kaikki poikkeuksetta 3-pyöräisiä. Vain 3-pyöräinen muotoilu 3-pisteisen tuen kanssa antaa jatkuvan maakontaktin ja oikeanlaisen ajotuntuman epätasaisella alustalla.


Todellinen maasturi.

Paineilma renkaat

Perinteisissä rollaattoreissa on kivikovat kiinteät renkaat, jotka ovat kaikkea muuta kuin mukavat käveltäessä mukulakivillä, soralla ja epätasaisessa maastossa. Monet rollaattorin käyttäjät joutuvat suorastaan pakottamaan itsensä liikkeelle esimerkiksi käydäkseen kaupassa, koska rollaattorin käyttö aiheuttaa usein voimakasta kipua käsissä, kyynärpäissä ja hartioissa.

Kaikki Velopedit on varustettu ilmatäytteisillä renkailla. Ilmatäytteisillä renkailla on useita etuja: ne tarjoavat pehmeän ja ylellisen ajotuntuman ja voittamattoman mukavuuden. Koska ne eivät aiheuta tärinää kuten kiinteät renkaat, ne vähentävät mahdollista niveliin kohdistuvaa rasituksesta johtuvaa kipua epätasaisella alustalla käveltäessä.

Trionic tarjoaa useita rengasvaihtoehtoja, joista voita valita Velopediisi parhaan mahdollisen vaihtoehdon omien tarpeidesi ja suosikkimaastosi mukaisesti. Voit valita laadukkaat ilmatäytteiset renkaat huippuvalmistajien Schwalbe, Continental, Innova ja Diamond valikoimista.


Todellinen maasturi.

Isommat pyörät

Pyörän koolla on merkitystä!

Pyörien koolla on suuri merkitys rollaattorin suorituskykyyn.

Mitä suurempi pyörä, sitä helpommin se ylittää esteitä ja kulkee epätasaisella alustalla. Myös mukavuustaso kasvaa pyörän koon mukana.

Suurempi pyörä yksinkertaisesti toimii paremmin kuin pienikokoinen.

Kaikissa Velopedeissä on vakiona 12"/31 cm ja 14"/36 cm kokoiset pyörät edessä ja takana.

Isojen pyöriensä ansiosta Veloped suoriutuu soratiestä, reunakiveyksistä, mukulakivistä, metsäpoluista ja juurakoista helpommin ja huomattavasti mukavammin kuin perinteiset rollaattorit.


Todellinen maasturi.

Lisäominaisuuksia

Veloped tarjoaa useita ainutlaatuisia toimintoja ja ominaisuuksia:

 • Korkeussäädettävät kahvat antavat lisää mahdollisuuksia.
 • Taitettava runko ja irrotettavat pyörät pikalukittavalla akselilla.
 • Siirrettävä istuin lisää jalkatilaa kävellessä.
 • Maastokäyttöön suunnitellut ATB-jarrut turvallisuuden optimointiin.
 • U-muotoinen ohjaustanko, joka mahdollistaa useita tartuntatapoja.
 • Kori vetoketjutaskulla.
 • Liike- ja pysäköintijarru
 • Kahvojen kulma säädettävissä.

Näytä kaikki toiminnot ja ominaisuudet »Valitse 5 eri Veloped mallista

Riippuen liikuntamieltymyksistäsi, löydät aina Velopedin, joka täyttää vaatimuksesi.


Todellinen maasturi.

Veloped Sport

Kuntokävelyyn

Veloped Sport on uskollinen tukijasi, kun harjoitat maailman aliarvostetuimmista liikunta - kävely. Kävely on yksi parhaista liikuntamuodoista, joka auttaa sinua kunnon ylläpitämisessä ja painonhallinnassa.

Kuntokävelyn intensiteettitaso on optimaalinen kohottamaan kuntoa ja samalla saavuttamaan korkea rasvanpolttovaikutus. Jos tavoitteenasi on laihtua ja kohottaa kuntoa tasaisesti, kuntokävely on erinomainen valinta. Voit lisätä harjoituksen kestoa ja sen sijaan, että uuvuttaisit itsesi kuten raskaampien harjoitusten kanssa helposti käy, tulet nauttimaan nopeasta kehityksestä kohti tavoitteitasi. Kunnon kohoamisen ja rasvanpolttovaikutuksen kannalta ihanteellinen syke on 55-70 % maksimisykkeestä.

Veloped Sport tarjoaa mukavuutta, tukea ja turvallisuutta kun kuntoilet. Se vähentää merkittävästi kehoon kohdistuvaa rasitusta ja stressiä, jota kuntokävely voi aluksi aiheuttaa.

Se tarjoaa samat edut kuin maastopyörä pyöräilijöille: voit suunnata kohti viheralueita, retkeilyreittejä, lenkkipolkuja ja metsää. Nyt voit täysillä nauttia kuntokävelystä – tuntien olosi turvalliseksi ja vapaaksi menemään minne haluat.

Veloped Sport on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Veloped Sport malli ohjelma »Todellinen maasturi.

Veloped Tour

Mukavuutta ja vapautta jokaiseen päivään

Veloped Tourin kanssa nautit päivittäisestä mukavuudesta ja käytännöllisyydestä. Se ihanteellinen kävelyretkiin puistossa, ostoksilla käyntiin ja nähtävyyksien kiertelyyn. Tilava kori kuljettaa ruokaostoksesi supermarketista ja niiden kotiin tuominen on vaivatonta ja helppoa kiipeävän etupyörän ja ilmatäytteisten renkaiden ansiosta.

Ihanteellisen istuinmukavuuden takaamiseksi istuinsyvyyttä on lisätty 30 cm:iin. Pidempi istuin yhdessä muovivahvisteiden kanssa tarjoaa runsaasti tukea jaloille.

Värimaailma on hillitty ja tyylikäs hopearaidoin ja punaisin yksityiskohdin. Raidat ovat valmistettu heijastavasta 3M Scotchlite-kankaasta, joka tuo lisää turvallisuutta liikenteessä pimeällä liikuttaessa.

Veloped Tourissa on myös käytännöllinen sadesuoja, joka suojaa koria ja istuinta. Suojus on 2-puolinen, joten voit käyttää sitä joko mustana tai hopeanvärisenä.

Veloped Tour on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Veloped Tour malli ohjelma »


Todellinen maasturi.

Veloped Trek

Varustettu vaelluksille ja matkoille

Lastaa Veloped Trekisi ja suuntaa kohti jännittäviä seikkailuja.

Se tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja ottaa mukaan tarvittavat varusteesi, kun haluat lähteä ulos tutkimaan maailmaa. Veloped Trekin monipuolinen istuinlaukku ja selkäreppu soveltuvat erinomaisesti vaeltamiseen, retkeilyyn ja matkusteluun.

Istuinlaukku helppo napsauttaa kiinni istuimeen ja se on helposti taitettavissa korin päälle kun istuinta halutaan käyttää. Siinä on kolme erillistä sisätaskua ja runsaasti tilaa kameralle, kartoille, arvoesineille ja vesi- tai termospullolle. Istuinlaukku toimii myös olkalaukkuna ja siinä on pehmustettu irrotettava hihna. Yksi vetoketjullinen ulkotasku kannessa ja kaksi verkkotaskua pitävät pienemmät esineesi tallessa.. Kannen kuminauhat varmistavat säilytyspaikkojen riittävyyden.

Reppu mahtuu erinomaisesti koriin ja täyspitkän vetoketjun ansiosta sen sisältö on helposti saatavilla. Olkahihnat voidaan piilottaa erilliseen taskuun. MP3-soitin sopii pieneen vetoketjulliseen ylätaskuun, jossa on läpivienti kuulokkeita varten. Lisäksi siitä löytyy vetoketjullinen ulkotasku ja kaksi vesipulloille sopivaa verkkotaskua.

Istuinpäällys, kori, istuinlaukku ja reppu on tehty lujasta, vettä hylkivästä 600D-polyesteristä. Siinä on heijastava pinnoite tuomaan lisänäkyvyyttä pimeällä liikuttaessa.

Veloped Trek on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Veloped Trek malli ohjelma »


Todellinen maasturi.

Veloped Golf

Uusi ja ainutlaatuinen Golf-walker

Pysy mukana pelissä ja tee itsellesi palvelus kävelemällä golfkentällä sen sijaan että käyttäisit sähköistettyä golf-kärryä.

Veloped Golfin avulla jaksat kiertää 18-reikäisen radan ja saat samalla runsaasti terveellistä liikuntaa.

Kaikkine etuineen ja ominaisuuksineen; kiipeävä etupyörä, Ilmatäytteiset renkaat, 3-pyöräinen muotoilu - Veloped Golf on kuin kotonaan golfkentällä.

Veloped Golfissa on kaksi golfpussia, jotka on liitetty rungon sivuille. Mukaan mahtuu täydellinen 14 mailan setti ja laukut voi joko pitää suljettuna tai jättää edestä auki sen mukaan, miten haluat mailojasi kuljettaa. Korissa kulkevat mukana vesipullo, ylimääräiset vaatteet ja mitä haluatkin kuljettaa mukanasi viheriöllä.

Veloped Golf on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Veloped Golf malli ohjelma »


Todellinen maasturi.

Veloped Jakt

Metsästäjille

Veloped Jakt on luotettava kumppani metsästysmatkallasi.

Reitit metsästysmaille eivät aina ole niitä helppokulkuisimpia. Joudut vaeltamaan metsäpoluilla ja hiekkaisilla teillä päästäksesi määränpäähäsi. Vaikka olisitkin kokenut metsästäjä, metsästysretki voi olla suuri haaste, mikäli kärsit polvivaivoista, selkäkivusta, heikentyneistä nivelistä, ylipainosta tai ikään liittyvistä ongelmista.

Oikean "metsästys kävelytuen" on toimittava hyvin kaikenlaisessa maastossa. Standardi-rollaattoreilla ei ole mitään asiaa maastoon, johon Veloped Jakt on tarkoitettu.

Veloped Jakt, sen loistavat maasto-ominaisuudet ja kiipeävä etupyörä auttavat sinua vaivattomasti ylittämään juuret, soran, kivet ja hiekan päästäksesi metsästyspaikallesi. Jousitus, ilmatäytteiset renkaat ja 3-pyöräinen rakenne tarjoavat lyömätöntä mukavuutta ja jatkuvan maakosketuksen.

Runkoon kiinnitetty kiväärilaukku keventää kantamuksiasi ja istuin on erittäin käytännöllinen odottaessasi tilaisuuttasi.

Veloped Jakt on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Veloped Jakt malli ohjelma »

Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.