Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.

Veloped Trek 12er L vihreä/musta/oranssi

12"/31 cm renkaat • Ilmatäytteiset renkaat • Ohjauskorkeus 82-102 cm • Käyttäjän pituus 185-205 cm • Istuin, kori, reppu ja istuinlaukku

Varastoyksikkökoodi: 11-00-111
GTIN-koodi: 7350038032669
Varastotilanne: Varastossa
Valitse haluamasi kahvat
Valitse haluamasi renkaat
Valitse haluamasi sisärenkaat
1.238,32 €
Verollisena: 247,66 €

Veloped Trek 12er koko L

Veloped Trek on ihanteellinen kumppani patikointiin ja ulkona liikkumiseen.

Lastaa Veloped Trekisi ja suuntaa kohti jännittäviä seikkailuja. Se tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja ottaa mukaan tarvittavat varusteesi, kun haluat lähteä ulos tutkimaan maailmaa. Veloped Trekin monipuolinen istuinlaukku ja selkäreppu soveltuvat erinomaisesti patikointiin, retkeilyyn ja matkusteluun.

Veloped Trek on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Mitat & paino

Vuosimalli 2019
Koko L
Ohjauskorkeus 82-102 cm
Käyttäjän pituus
185-205 cm
Maksimikuormitus
150 kg
Guarantee 10 vuotta ei koske osien normaalia kulumista.
Jos haluat tarkastella kaikkia mittoja, painoa ja kaikkia tämän mallin teknisiä yksityiskohtia, klikkaa toista yllä olevaa välilehteä.
Veloped Trek 12er on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Toiminnot & ominaisuudet

Veloped Trek 12er on varustettu seuraavilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla:

12" Big Wheels

12" Big Wheels. Suorituskyky ratkaisee.

Suurempi pyörä yksinkertaisesti toimii paremmin kuin pienikokoinen. 12”/31 cm pyörät auttavat sinua ylittämään esteet, selviämään epätasaisemmastakin alustasta ja se tuo lisämukavuutta kaikenlaisessa maastossa kulkemiseen.

Miksi suuremmat pyörät? »
Kokoontaitettava runko

Kokoontaitettava runko. Helppo varastoida.

Painonappien avulla Velopedin teleskooppirunko on helppo kasata kahdessa vaiheessa. Sitä voi vielä käyttää puoliväliin taitettuna, jolloin sitä on helpompi kuljettaa esim. kapeista oviaukoista.

Kokoon taittaminen »
Trionic kiipeilypyörä

Trionic kiipeilypyörä. Ylitä kaikki esteet.

Ainutlaatuisen, patentoidun Trionic kiipeilypyörän avulla ylität helposti jopa 13 cm korkeat esteet, kuten jalkakäytävän reunat, kivet ja juuret, ilman että sinun tarvitsee nostaa Velopediä lainkaan.

Miksi suuremmat pyörät? »

Työnnä istuinta eteenpäin. Vettä hylkivä ja kestävä.

Kun istuinta siirretään eteenpäin Velopedin rungon väliin jää enemmän kävelytilaa. Tämä tarkoittaa, että voit kävellä lähempänä kädensijoja, jonka ansiosta kävelyasento on pystympi ja ergonomisesti oikea. U-muotoisesta ergonomisesta ohjaustangosta saa tukevan otteen useissa asennoissa ja istuessa se toimii selkätukena. Ohjaustangon voi portaattomasti säätää oman pituuden mukaisesti.

Lisäetuja »
Työnnä istuinta eteenpäin

Ilmatäytteiset renkaat

Ilmatäytteiset renkaat. Suorituskyky ratkaisee.

Veloped Trek 12er on varustettu Ilmatäytteisillä renkailla, joiden ansiosta kävelytuntuma on tasaisempi ja mukavampi. Koska ne eivät aiheuta tärinää kuten kiinteät renkaat, ne vähentävät rasitusta.

Erinomainen mukavuus »
Monitoimiset jarrut

Monitoimiset jarrut. Turvallisuus etusijalla.

Trionicin monitoimisen hub-jarrujärjestelmän ansiosta voit aina luottaa optimaaliseen jarrutustehoon paahtavassa auringossa, kaatosateessa tai syvässä lumessa. Jarrut on suojattu pölyltä, vedeltä ja lumelta.

Lisäturva »
Trionic jarruvipu

Trionic jarruvipu. Ei muovia.

Täysalumiiniset jarruvivut tarjoavat vankan ja laadukkaan tuntuman. Seisontajarru on helposti kytkettävissä tai vapautettavissa ja siinä on kolme eri käyttömahdollisuutta.

Liike- ja pysäköintijarru »

Työnnä istuinta eteenpäin

Istuin, kori, reppu ja laukku. Vettä hylkivä ja kestävä.

25 cm syvä istuin voidaan työntää eteenpäin, jolloin rungon väliin jää enemmän kävelytilaa.

Tilavassa korissa on sadesuojattu vetoketjullinen tasku pikkuesineille.

Reppu mahtuu erinomaisesti koriin ja täyspitkän vetoketjun ansiosta sen sisältö on helposti saatavilla.

Istuinlaukku helppo napsauttaa kiinni istuimeen ja se on helposti taitettavissa korin päälle kun istuinta halutaan käyttää. Sitä voi käyttää myös olkalaukkuna.

Lisätietoja tekstiilivaihtoehdoista »

Irrotettavat pyörät

Irrotettavat pyörät. Helppo kuljettaa.

Veloped Trek 12er-iissa on painonapilla toimivat pikalukitusakselit pyörien irrottamiseksi, joten ne on helposti ja nopeasti irrotettavissa esimerkiksi kuljetusta varten jolloin se menee pienempään tilaan ja on kevyempi käsitellä.

Lastaaminen autoon »
Palkitut kahvat

Palkitut kahvat. Täydellinen käteesi.

Ergon GP1 kahvat tarjoavat erittäin mukavan otteen. Ne ovat ergonomiset ja jakavat painon tasaisesti. Kahvojen kulma on säädettävissä ja niitä on saatavissa kokoa S ja L.

Ergon GP1 kahvat »
Suunniteltu kaikkiin maastoihin

Suunniteltu kaikkiin maastoihin. Nauti ulkoilusta.

3-pyöräisen muotoilun, patentoidun kiipeilypyörän ja huomattavasti isompien renkaiden vuoksi Veloped on ainoa todella maastokelpoinen kävelyapuväline maailmassa. Käveltäessä epätasaisella ja haastavalla alustalla Veloped voittaa minkä tahansa rollaattorin.

Maastokelpoinen »

Uusi Veloped-runko

Uusi Veloped-runko. Vahvempi, hienompi, parempi.

Velopedin 2017/2018 valikoimaan olemme kehittäneet täysin uuden rungon. Runko on hitsattu ainutlaatuisesta, hydraulisesti muotoillusta, 6061 metalliseos-putkista, jotka takaavat sinulle monen vuoden kovan käytön. 2-kerroksinen pinnoite ja hieno tarrasarja upeaan ulkomuotoon.

Uusi Veloped-runko »
100% ruostumatonta terästä

100% ruostumatonta terästä. Todellista laatua ulkoiluun.

Jo vuosia Trionic on käyttänyt ruostumattomasta teräksestä tehtyjä ruuveja, muttereita, akselinvarsia ja muita pieniä osia. Uusissa vuoden 2017 Veloped-malleissa on kuulalaakerit ja ruostumattomasta teräksestä tehdyt pikalukitus akselit.

100% ruostumatonta terästä »
Trionic X-Country renkaat

Trionic X-Country renkaat. Kevyempi, pehmeämpi, nopeampi..

Puhkeamissuojaus, heijastavat logot ja kehys valmistettu korkealaatuisesta 60 TPI punoksesta, joka on taipuisa ja erittäin vahva. Uusi Trionic X-Country rengas on kevyempi, enemmän mukavuutta ja paremman otteen.

Trionic X-Country renkaat »

Mukauta sinun Veloped Trek 12er

Olemme kaikki ainutlaatuisia ja meillä on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset. Tilatessasi voit valita renkaat, rungon ja kahvat voidaksesi mukauttaa Veloped Trekin omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

Kahvavaihtoehdot

Kahvavaihtoehdot. Sopii kuin hansikas.

Mukauta ohjaamosi erilaisilla kahvavaihtoehdoilla. Ergon-kahvojen materiaaliksi on valittavissa joko kumi tai BioKork. Kokovaihtoehdot ovat S (6.5-8.5) ja L (8.5-12.0).

Kahvavaihtoehdot »
Rengasvaihtoehdot

Rengasvaihtoehdot. Viimeistele kulkupelisi.

Voit valita renkaat kolmesta eri vaihtoehdosta, jotta ne sopivat maastoon tai alustalle, jolla sinäVeloped Trek 12eriäsi käytät.

Rengasvaihtoehdot »
Runkovaihtoehdot

Runkovaihtoehdot. Ilmajousitus.

Ilmatäytteiset sisärenkaat tarjoavat yksinkertaisen, mutta tehokkaan jousituksen. Voit valita kahdesta eri sisärenkaasta CSTn ja Schwalben tekijöiltä.

Runkovaihtoehdot »

User Guides

Tuotteen ohjeet sisältävät käsikirjat ja ohjeet alla. Voit katsella dokumentit verkossa tai ladata paikalliseen käyttöön.

Asiakasarvostelut

Matthew
Suuri kokemus kaikin puolin!
Olen vienyt Trekkini mailien kävelylle autiomaassa ja se menee mihin tahansa. Kuntoutus on auttanut minua siihen pisteeseen, että voin kävellä ilman sitä. Silloinkin, kun minulla oli renkaissa okarennokin piikkejä - kaikkien OTR-pyöräilijöiden päänsärky - ne olivat helposti korjattu pyöräkaupassa. Trionicin kanssa on ilo kommunikoida.
Johanne
Uskomaton!!
Olen ikionnellinen Trionic Veloped Trek 14er-kävelytuestani! Minulla on monia terveysongelmia, jotka vaikuttavat elämääni monin tavoin. Olen edelleen kohtuullisen nuori 38-vuotias ja minulla on edelleen aktiivinen elämäntapa - liikkumisongelmista huolimatta. Nautin metsäreissuista, kävelyretkistä jne., ja olen myös luokan III vammaiskouluratsastaja, joten tarvitsin jotain vakaampaa kuin kävelykepin tai kainalosauvat, jotta voisin kulkea vaikeassa maastossa. Näin päädyin Trek 14er:iin. Toisin kuin tavalliset rollaattorit, se on suunniteltu selviytymään epätasaisella pinnalla ja se on tarpeeksi tukeva kannattelemaan minua, mutta se on silti tarpeeksi kevyt, että voin nostaa sen itse autoon ja ulos. Siinä on istuin, jota voin käyttää kun minun on pysähdyttävä ja levyttävä, ja myös kaksi erittäin kätevää pussia, jotka voidaan kiinnittää Velopediin tai irrottaa, jos niitä ei tarvita. Se on suuri apu minulle hevostallien ympäristössä, eikä minun enää tarvitse kantaa raskaita ämpäreitä tai heinäverkkoja. Asetan ne vain Velopedilleni ja voin kuljettaa ne helposti! Se on myös fantastinen apu, kun olen kilpailumatkalla - sen monipuolisuus on vertaansa vailla! Ai niin, ja mainitsin kai, että se myös näyttää hyvältä?! Veloped ei ole vain hyödyllinen, mutta se on myös esteettisesti miellyttävä, jopa tyylikäs! Se on antanut minulle paljon enemmän luottamusta mennä ulos, sillä Veloped voi kantaa kaiken mitä tarvitsen. Ainoa huono puoli mielestäni on hinta ... kuitenkin se on varmasti joka pennin arvoinen. Jos haluat liikkua tyylillä ja luottaen - Veloped on sinulle!
Janis
Auttaa pääsemään paikkoihin
Veloped Trek on alkanut muuttaa elämääni. Voimme palvelukoirani kanssa käydä pitkillä ja lyhyillä kävelylenkeillä. Kun tunnen tarvitsevani eniten tasapainoa, käytän Velopedia, koska se antaa minulle enemmän vakautta kuin muut kävelytuet. 14 tuuman pyörät ja renkaat tekevät kävelystä hiljaista rakennuksissakin. Lääkäri otti tämän kävelytuen tiedot ylös jakaakseen ne muiden potilaidensa kanssa. Suosittelen tätä sydämestäni jokaiselle, joka tarvitsee kävelytukea ja haluaa liikkua ulkona. Oshin oli hyvin, hyvin avulias vastatessaan kysymyksiini ja auttaessaan minua kun tarvitsin selvitystä tuotteesta... ei tuotteen, vaan aivojeni vuoksi. Toivon vain, että se olisi norjaksi, ei ruotsiksi ... vitsi vain!
Janis
Auttaa pääsemään paikkoihin
Veloped Trek on alkanut muuttaa elämääni. Voimme palvelukoirani kanssa käydä pitkillä ja lyhyillä kävelylenkeillä. Kun tunnen tarvitsevani eniten tasapainoa, käytän Velopedia, koska se antaa minulle enemmän vakautta kuin muut kävelytuet. 14 tuuman pyörät ja renkaat tekevät kävelystä hiljaista rakennuksissakin. Lääkäri otti tämän kävelytuen tiedot ylös jakaakseen ne muiden potilaidensa kanssa. Suosittelen tätä sydämestäni jokaiselle, joka tarvitsee kävelytukea ja haluaa liikkua ulkona. Oshin oli hyvin, hyvin avulias vastatessaan kysymyksiini ja auttaessaan minua kun tarvitsin selvitystä tuotteesta... ei tuotteen, vaan aivojeni vuoksi. Toivon vain, että se olisi norjaksi, ei ruotsiksi ... vitsi vain!
Eileen
Uutta puhtia elämään
Olen 84-vuotias ja minulla on taipunut selkäranka viisi vuotta sitten tapahtuneen auto-onnettomuuden takia, mikä tarkoittaa, että minulle on tuskallista pitää itseni pystyssä. En ollut pystynyt käymään päivittäisellä kävelyäni viime kuukausina, ja olin ollut kykenemätön seisomaan ja keskustelemaan ihmisten kanssa. Koska en kävellyt, tunsin itseni heikoksi.

Minulla on ollut Velopedin nyt viikon ajan, ja sen ansiosta voin kävellä pystyssä ja melko nopeasti. Se selviytyy hyvin asuinympäristöni sorasta, ruohikosta ja kuoppaisesta maastosta. Jos tapaan ystäviäni, se tukee minua, kun seison ja juttelen.
Asun niin tuulisessa paikassa, että kaikki puutarhatuolit, jotka asettelin mukaville paikoille, lensivät tuulessa ja minun piti laitaa ne talteen varastoon. Voin nyt kävellä lammelleni ja istua ja katsella villielämää Velopedin kanssa.

Odotan innolla, että löydän lisää asioita, jotka ovat jälleen minulle mahdollisia, kuten käydä näyttelyissä, markkinoilla ja niin edelleen.

Olen hyvin kiitollinen siitä, että olen löytänyt niin hyvän kävelytuen, joka on paljon enemmän kuin vain tuki.
Mitat & paino
Rungon koko: L
Otekorkeus (säädettävä) 82 - 102 cm
Suositeltava käyttäjän pituus: 185 - 205 cm
Pituus: 102 cm
Leveys: 79 cm
Oteleveys (keskeltä) 48 cm
Istuinkorkeus: 63 cm
Istuimen leveys: 44 cm
Istuimen syvyys: 25 cm
Mitat kokoon taitettuna
Korkeus: 82 cm
Pituus: 106 cm
Leveys: 42 cm
Kuljetusmitat - taitettuna ilman pyöriä ja laukkuja
Korkeus: 68 cm
Pituus: 84 cm
Leveys: 42 cm
Kuljetuspaino - ilman pyöriä & laukkuja
Kuljetuspaino: 8,3 kg
Käyttäjän paino:
Maksimikuormitus: 150 kg
Tuotteen paino
Kokonaispaino: 14,1 kg
Kankaiset osat - istuin, kori, reppu & istuinlaukku
Istuin: 600D polyesteriä, vettä hylkivä PU-alusta kääntöpuolella
Istuinalusta: 600D polyesteriä, vettä hylkivä PU-alusta kääntöpuolella
Kori: 600D polyesteriä, vettä hylkivä PU-alusta kääntöpuolella
Reppu: 600D polyesteriä, vettä hylkivä PU-alusta kääntöpuolella
Istuinlaukku: 600D polyesteriä, vettä hylkivä PU-alusta kääntöpuolella
Heijastimet: 3 runko- & 2 kahvaheijastinta
Pyörät
Pyörän koko: 12 ”/ 31 cm
Rengastyyppi: Ilmatäytetyt/ rengas + sisärengas
Renkaat: Trionic X-Country, jossa puhkeamissuojaus
Sisärenkaat: Butyylikumi Schraeder/auton venttiili
Renkaan mitat (tuumaa): 12 x 2.2"
Renkaan mitat (mm): 310-57 (ulompi halkaisija - leveys)
Vanne: PA6+15%GF ruiskuvaletut vanteet 3 x 2 pinnat valmistettu lasikuidusta, jotka on vahvistettu korkealaatuisella nailon muovilla
Kuulalaakerit: Ruostumatonta terästä / 2 kpl / rengas
Rengasvaihtoehdot: • Schwalbe Big Apple
• Continental TourRide
Runko & haarukka jousitus
Runko: 6061-T6 alumiinia, valmistettu hydro muotoilluista, TIG-hitsatuista ja T6-lämpökäsitellyistä putkista (ei muovi osia)
Haarukan jousitus: Trionic kiipeilypyörä - Patentoitu Valmistettu puristetusta 6061-T6 alumiiniosista
Kuulokkeet: Trionic järjestelmä 2 kuulalaakerit
Jarrut
Jarrut: Trionic kaikissa maastoissa toimivat jarrut
Jarrukahvat: Trionicin täysin alumiiniset jarrukahvat Kraton kumisuojapinta
Jarru toiminnot: Liike- ja pysäköintijarru
Tanko & kahvat
Tanko: 6061-T6 alumiinia (ei muoviosia)
Kahvat: Ergon GP1 kahvan koko L 8.5-12
Ergonominen & säädettävä (kulma)
Kahvavaihtoehdot (parannus):
Ergon GP1 koko S 6.5-8.5
Ergon GP1 BioKork kahvat koko S 6.5-8.5
Ergon GP1 BioKork kahvat koko L 8.5-12
Web-sivun lataaminen, odota
360 images