Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.

Veloped Tour 14er L musta/sininen/punainen

14"/36 cm renkaat • Ilmatäytteiset renkaat • Ohjauskorkeus 84-104 cm • Käyttäjän pituus 185-210 cm • Istuin, kori & sadesuoja

Varastoyksikkökoodi: 11-00-208
GTIN-koodi: 7350038032812
Varastotilanne: Varastossa
Valitse haluamasi kahvat
Valitse haluamasi renkaat
Valitse haluamasi sisärenkaat
1.238,32 €
Verollisena: 247,66 €

Veloped Tour 14er koko L

Veloped Tourin kanssa nautit päivittäisestä mukavuudesta ja käytännöllisyydestä. Se ihanteellinen kävelyretkiin puistossa, ostoksilla käyntiin ja jokapäiväisiin askareisiin. Tilava kori kuljettaa ruokaostoksesi supermarketista ja niiden kotiin tuominen on vaivatonta ja helppoa kiipeävän etupyörän ja ilmatäytteisten renkaiden ansiosta.

Ihanteellisen istuinmukavuuden takaamiseksi istuinsyvyyttä on lisätty 30 cm:iin.

Veloped Tour on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Mitat & paino

Vuosimalli 2019
Koko L
Ohjauskorkeus 84-104 cm
Käyttäjän pituus
185-210 cm
Maksimikuormitus
150 kg
Guarantee 10 vuotta ei koske osien normaalia kulumista.
Jos haluat tarkastella kaikkia mittoja, painoa ja kaikkia tämän mallin teknisiä yksityiskohtia, klikkaa toista yllä olevaa välilehteä.
Veloped Tour 14er on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Toiminnot & ominaisuudet

Veloped Tour 14er on varustettu seuraavilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla:

14" Big Wheels

14" Big Wheels. Suorituskyky ratkaisee.

Suurempi pyörä yksinkertaisesti toimii paremmin kuin pienikokoinen. 14”/36 cm pyörät auttavat sinua ylittämään esteet, selviämään epätasaisemmastakin alustasta ja se tuo lisämukavuutta kaikenlaisessa maastossa kulkemiseen.

Miksi suuremmat pyörät? »
Kokoontaitettava runko

Kokoontaitettava runko. Helppo varastoida.

Painonappien avulla Velopedin teleskooppirunko on helppo kasata kahdessa vaiheessa. Sitä voi vielä käyttää puoliväliin taitettuna, jolloin sitä on helpompi kuljettaa esim. kapeista oviaukoista.

Kokoon taittaminen »
Trionic kiipeilypyörä

Trionic kiipeilypyörä. Ylitä kaikki esteet.

Ainutlaatuisen, patentoidun Trionic kiipeilypyörän avulla ylität helposti jopa 15 cm korkeat esteet, kuten jalkakäytävän reunat, kivet ja juuret, ilman että sinun tarvitsee nostaa Velopediä lainkaan.

Miksi suuremmat pyörät? »

Työnnä istuinta eteenpäin. Vettä hylkivä ja kestävä.

Kun istuinta siirretään eteenpäin Velopedin rungon väliin jää enemmän kävelytilaa. Tämä tarkoittaa, että voit kävellä lähempänä kädensijoja, jonka ansiosta kävelyasento on pystympi ja ergonomisesti oikea. U-muotoisesta ergonomisesta ohjaustangosta saa tukevan otteen useissa asennoissa ja istuessa se toimii selkätukena. Ohjaustangon voi portaattomasti säätää oman pituuden mukaisesti.

Lisäetuja »
Työnnä istuinta eteenpäin

Ilmatäytteiset renkaat

Ilmatäytteiset renkaat. Suorituskyky ratkaisee.

Veloped Tour 14er on varustettu Ilmatäytteisillä renkailla, joiden ansiosta kävelytuntuma on tasaisempi ja mukavampi. Koska ne eivät aiheuta tärinää kuten kiinteät renkaat, ne vähentävät rasitusta.

Erinomainen mukavuus »
Monitoimiset jarrut

Monitoimiset jarrut. Turvallisuus etusijalla.

Trionicin monitoimisen hub-jarrujärjestelmän ansiosta voit aina luottaa optimaaliseen jarrutustehoon paahtavassa auringossa, kaatosateessa tai syvässä lumessa. Jarrut on suojattu pölyltä, vedeltä ja lumelta.

Lisäturva »
Trionic jarruvipu

Trionic jarruvipu. Ei muovia.

Täysalumiiniset jarruvivut tarjoavat vankan ja laadukkaan tuntuman. Seisontajarru on helposti kytkettävissä tai vapautettavissa ja siinä on kolme eri käyttömahdollisuutta.

Liike- ja pysäköintijarru »

Työnnä istuinta eteenpäin

Mukava istuin & kori. Vettä hylkivä ja kestävä.

Ihanteellisen istuinmukavuuden takaamiseksi istuinsyvyyttä on lisätty 30 cm:iin. Pidempi istuin yhdessä muovivahvisteiden kanssa tarjoaa runsaasti tukea jaloille.

Tilavassa korissa on sadesuojattu vetoketjullinen tasku pikkuesineille.

Veloped Tourin mukana tulee lisäksi irrotettava sadesuoja .

Lisätietoja tekstiilivaihtoehdoista »

Irrotettavat pyörät

Irrotettavat pyörät. Helppo kuljettaa.

Veloped Tour 14er-iissa on painonapilla toimivat pikalukitusakselit pyörien irrottamiseksi, joten ne on helposti ja nopeasti irrotettavissa esimerkiksi kuljetusta varten jolloin se menee pienempään tilaan ja on kevyempi käsitellä.

Lastaaminen autoon »
Palkitut kahvat

Palkitut kahvat. Täydellinen käteesi.

Ergon GP1 kahvat tarjoavat erittäin mukavan otteen. Ne ovat ergonomiset ja jakavat painon tasaisesti. Kahvojen kulma on säädettävissä ja niitä on saatavissa kokoa S ja L.

Ergon GP1 kahvat »
Suunniteltu kaikkiin maastoihin

Suunniteltu kaikkiin maastoihin. Nauti ulkoilusta.

3-pyöräisen muotoilun, patentoidun kiipeilypyörän ja huomattavasti isompien renkaiden vuoksi Veloped on ainoa todella maastokelpoinen kävelyapuväline maailmassa. Käveltäessä epätasaisella ja haastavalla alustalla Veloped voittaa minkä tahansa rollaattorin.

Maastokelpoinen »

Uusi Veloped-runko

Uusi Veloped-runko. Vahvempi, hienompi, parempi.

Velopedin 2017/2018 valikoimaan olemme kehittäneet täysin uuden rungon. Runko on hitsattu ainutlaatuisesta, hydraulisesti muotoillusta, 6061 metalliseos-putkista, jotka takaavat sinulle monen vuoden kovan käytön. 2-kerroksinen pinnoite ja hieno tarrasarja upeaan ulkomuotoon.

Uusi Veloped-runko »
100% ruostumatonta terästä

100% ruostumatonta terästä. Todellista laatua ulkoiluun.

Jo vuosia Trionic on käyttänyt ruostumattomasta teräksestä tehtyjä ruuveja, muttereita, akselinvarsia ja muita pieniä osia. Uusissa vuoden 2017 Veloped-malleissa on kuulalaakerit ja ruostumattomasta teräksestä tehdyt pikalukitus akselit.

100% ruostumatonta terästä »
Trionic X-Country renkaat

Trionic X-Country renkaat. Kevyempi, pehmeämpi, nopeampi..

Puhkeamissuojaus, heijastavat logot ja kehys valmistettu korkealaatuisesta 60 TPI punoksesta, joka on taipuisa ja erittäin vahva. Uusi Trionic X-Country rengas on kevyempi, enemmän mukavuutta ja paremman otteen.

Trionic X-Country renkaat »

Mukauta sinun Veloped Tour 14er

Olemme kaikki ainutlaatuisia ja meillä on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset. Tilatessasi voit valita renkaat, rungon ja kahvat voidaksesi mukauttaa Veloped Trekin omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

Kahvavaihtoehdot

Kahvavaihtoehdot. Sopii kuin hansikas.

Mukauta ohjaamosi erilaisilla kahvavaihtoehdoilla. Ergon-kahvojen materiaaliksi on valittavissa joko kumi tai BioKork. Kokovaihtoehdot ovat S (6.5-8.5) ja L (8.5-12.0).

Kahvavaihtoehdot »
Rengasvaihtoehdot

Rengasvaihtoehdot. Viimeistele kulkupelisi.

Voit valita renkaat kolmesta eri vaihtoehdosta, jotta ne sopivat maastoon tai alustalle, jolla sinäVeloped Tour 14eriäsi käytät.

Rengasvaihtoehdot »
Runkovaihtoehdot

Runkovaihtoehdot. Ilmajousitus.

Ilmatäytteiset sisärenkaat tarjoavat yksinkertaisen, mutta tehokkaan jousituksen. Voit valita kahdesta eri sisärenkaasta CSTn ja Schwalben tekijöiltä.

Runkovaihtoehdot »

User Guides

Tuotteen ohjeet sisältävät käsikirjat ja ohjeet alla. Voit katsella dokumentit verkossa tai ladata paikalliseen käyttöön.

Asiakasarvostelut

Priscilla
VAPAUS!
Etsin netissä ja otin yhteyttä Australialaisiin liikuntatukiyrityksiin kun yritin löytää ”maastorollatoria” miehelleni käytettäväksi talomme farmin laitumilla. Vaikka hänellä on mönkijä, lava-auto ja traktori päästäkseen liikkumaan ympäri maatilaa, hän joutuu turvautumaan kävelykeppiinsa puutarhassa ja aitoissa, koska sisäkäyttöön tarkoitettu rollaattori ei pystyisi siihen. Ostin sen hänelle yllätyksenä ja hän oli erittäin tyytyväinen testatessaan sitä erinomaisin tuloksin, sillä hänellä on nyt enemmän vapatutta liikkua. Toimitus oli aivan mahtava. Pystyin katselemaan sen matkustavan Ruotsista Australiaan ja se saapui myös 2 päivää ennen odotettua tuontipäivää! Hyvin tehty Trionic.
Haz
Tämä loistava ostos on antanut minulle uuden elämän.
Olen suhteellisen nuori nainen ja liikkuvuuteni on huonontunut viimeisten kolmen vuoden aikana. Tiesin, että tarvitsen jotain tukemaan kävelyäni ja kuljettamaan tavaroita, mutta perinteiset kävelytuet eivät olleet tarpeeksi hyviä. Sitten huomasin Velopedin ja en voi uskoa kuinka hieno se on. Ulkonäkö = trendikäs. Velopedini on saanut paljon huomiota sen oston jälkeen. Hinta = harkittu ostos monille, mutta sen arvoinen! Etenkin, jos käytät korotonta osamaksuetua. Joustavuus = aivan mahtava. Kääntyy helposti pienessä tilassa. Se on niin kevyt ja helppo liikuttaa, että ihmettelen, miten koskaan elin ilman sitä. Edessä oleva kori on todella hyödyllinen ja se, että voi istua tukevalle ja mukavalle istuimelle on loistavaa. Kaiken kaikkiaan = olen ehdottomasti innoissani ostoksestani. Ennen kuin olin ostanut sen, Stefan kommunikoi kanssani pikaviesteillä ja vastasi täysin kysymyksiin, joita minulla oli. Tämä oli minulle todella tärkeää ja se osoitti, että yritys luottaa kaikkiin tuotteisiinsa. Minulla on ollut se nyt 4 viikkoa ja jaan tämän luottamuksen varauksetta. Se saapui hyvin nopeasti. Tilauksesta toimitukseen meni vain 3 päivää. Se oli hyvin pakattu ja oli niin helppo koota, ja olin jo liikkeellä alle 15 minuutissa. Vaikka se ei todellisuudessa taitu, se liukuu helposti yhteen vähentääkseen merkittävästi leveyttä ja kahvoja alentamalla se sopii mukavasti Toyota Aygon takapenkille. Olen todella innoissani.
Karen
Fantastinen tuote!
Veloped Tour on rollaattorien Rolls Royce (itse asiassa ei ole oikein kutsua sitä rollaattoriksi – se on niin paljon enemmän). Ajattelin pitkään ja hartaasti tehdessäni tämän ostoksen, koska se ei ole halpa, mutta olen niin iloinen päätöksestäni ostaa sen. Sellaiselle kuin minä, jolla on liikuntarajoitteita, se on jumalainen. Se on tukeva, mutta kevyt työntää ja istuin on erittäin mukava. Koriin mahtuu paljon, joten sen kanssa on ilo käydä ostoksilla. Se toimii loistavasti kaupoissa ja maastossa ja suoriutuu epätasaisella pinnalla paljon paremmin kuin tavalliset rollaattorit. Se taittuu kokoon ja sopii Merivan takakonttiin, enkä nyt mene mihinkään ilman sitä. En epäröisi suositella Velopedia ja sen keksimää yritystä. Stefan on niin avulias ja antoi minulle mahdollisuuden kokeilla sitä päivän ja palauttaa sen ilmaiseksi, jos en olisi ollut tyytyväinen siihen. Erinomainen palvelu ja upea tuote!
Loeb
Erinomainen
Vaikka Veloped Tour on kallis investointi, se on sen arvoista. Se on mahdollistanut minun liikkuvuuden, jota mikään muu rollaattori ei ole tarjonnut. Voin nyt liikkua epätasaisessa maastossa, mukulakivikaduilla, ja ylittää reunakivetykset ja kuopat helposti. Aion viedä sen mukanani Eurooppaan käyttääkseni sitä jokiristeilyllä Budapestista Prahaan. Toivottavasti se auttaa minua pysymään ryhmän mukana kävelymatkoilla. En voisi olla onnellisempi tästä hämmästyttävästä tuotteesta.
Janet
Loistava tuote
Veloped Tourin ostamisen jälkeen vuonna 2014 en epäillyt yhtään 9er rollaattorin hankkimista, joka auttaisi minua kotona. Se on paljon tukevampi kuin muut kävelytuet, joita olen kokeillut antaakseen minulle tukea tasapainoon ja kävelyyn, jota tarvitsen MS-tautini vuoksi. Vaikka se maksaa enemmän kuin muut kävelytuet, se kannattaa. Stefanin antama online-tuki oli todella hyödyllinen. En epäröi suositella tätä tuotetta. Janet Berry
Dr.adelbert
Uusi tasapainon tunne
Isäni on 86 vuotta nuori ja hänellä on näkö- ja tasapaino ongelmia. Kun hän kävelee (niin kuin pingviini) jalat harallaan ja kädet levällään, hänen on keskityttävä paljon säilyttääkseen tasapainonsa, mikä tekee hänet niin väsyneeksi, että hän alkaa horjua 500 metrin jälkeen. Joten 1000 metrin jälkeen hänen on istuttava alas, jotta hän ei kaatuisi taaksepäin. Emme voineet enää käydä kävelyllä hänen kanssaan, koska se oli niin työlästä. Talvella olimme Espanjassa Välimerellä ja ostimme Velopedin. Hän itse sanoo, että se on parasta mitä voi saada, jos haluaa taas olla julkisilla paikoilla ongelmitta. Nyt hän voi kävellä 7 - 10 km tuntematta voimattomuutta ja hän nautti siitä päivittäin rantakaduilla. Tärkeintä syömisen ja nukkumisen jälkeen on hänen Velopedinsä. Kiitokset kaksipyöräisestä suunnittelusta, katukivetyksiä ei yksinkertaisesti enää ole.
Michael
Minulla on Parkinsonin tauti ja voin taas käydä pidemmillä kävelyillä maaseudulla. Kävelylenkkien aikana Veloped on luotettava k
Erityisesti nyt kun jarrut on vaihdettu kitkajarruihin, jotka toimivat yhdellä kädellä (kuten polkupyörässä), se tuntuu erittäin turvalliselta myös alamäessä. Parkinsonin tautia sairastavana henkilönä tähän asti pystyin kävelemään vain muutaman 100 metrin matkan yhden tai kahden kainalosauvan kanssa. Velopedin kanssa pystyin kasvattamaan sädettä yli 1000 metriin.

Kiitän herra Kindbergia ystävällisestä ja hyödyllisestä tuestaan kaikkiin kysymyksiin ja ongelmiin. Kiitos paljon! Michael Köplin
Lucia
Trionic tarkoittaa vapautta minulle.
Koska olen innostunut kävelijä, joka myös haluaa matkustaa koiran kanssa metsien ja niittyjen läpi, jouduin luopumaan tästä ilosta jonkin verran progressiivisen lihaskudostaudin takia. Toisesta skandinaavisesta brändistä ostettu rollaattori pystyi säilyttämään liikkuvuuteni kaupungissa, mutta mukulakivillä kävely on ollut vaikeaa. Sitten minun Internet-tutkimus johti minun Velopediin ja siitä lähtien koirani ja minä olimme jälleen onnellisia. Jonkin ajan kuluttua älykkäät ruotsalaiset toivat Walkerin markkinoille ja lisäsin 12er Walkerin mukaani. Tämä on optimaalinen kaupungissa, joten olen nyt täysin varustettu kaikissa tilanteissa. Asiakaspalvelu on myös erittäin erinomainen - nopea, pätevä ja yksinkertainen - täysi suositus!
Tatjana
Ei ole mitään parempaa!
En koskaan luovu suuresta mahtavasta avusta, joka on antanut minulle takaisin niin paljon elämäniloa! MS-taudin vuoksi en valitettavasti enää voinut liikkua luonnossa. Tämä oli minulle todella häiritsevää Pohjanmeren lomien aikana. Ei kävelyä rannalla, metsissä tai kenttien läpi kulkevilla poluilla - rollaattori eikä pyörätuoli auttanut minua. Kunnes löysin Velopedin! Olemme olleet kolme kertaa reissussa Velopedillä eri maastoilla. Ei ole pintaa, johon Veloped ei saisi otetta; se jopa jarruttaa jäällä! Oletettavasti paremman asennon ansiosta pystyin moninkertaistamaan etäisyyksiä. Miksi en ole tiennyt tästä aikaisemmin?!?! Tämän loistavan tuotteen pitäisi olla tuttu kaikille vammaisille, jotka haluavat päästä luontoon tai vaikeakulkuisille reiteille, kuten mukulakiville, soralle tai epätasaiselle polulle. Se antoi minulle takaisin niin paljon elämänlaatua! Paljon kiitoksia, herra Kindberg! Erittäin hyvä laatu ja sen tarjoamat mahdolliset oikeuttavat hinnan.
Jo
Eniten elämääni muuttanut laite, jonka olen koskaan ostanut!
Sain vakavan selkäydinvaurion helmikuussa 2009, vain liukastuessani jäällä.
Yhdessä yössä menin riippumattomasta, ahkerasta, aktiivisesta 43-vuotiaasta; sairaalahoitoon kuukaudeksi, 3 kuukaudeksi sänkylepoon ja 9 kuukaudeksi kilttien ystävien luokse hoidettavaksi, kunnes olin lopulta riittävän terve palatakseni kotiin - pyörätuolilla, mukautetulla ajoneuvolla ja skootterilla "pidempiin" matkoihin ulkona, vammani sallimiin etäisyyksiin.
Minusta on tullut pysyvästi "vammainen", osittain halvaantunut jalka ja hyvin "herkkä" selkä.
Fyysisten loukkaantumisten lisäksi huomasin myös tunteet yhtä vaikeasti käsiteltäväksi.
Ennen loukkaantumista olin työskennellyt lapsien kanssa, joilla oli erityistarpeita, ja olin melko tottunut "sairastumiseen" ja "vammautumiseen", mutta sen itse kokeminen ja vaikeus päästä käsiksi "työmaailmaan" ensinnäkin johti siihen, että minä olin masentunut ja turhautunut.
Asteittainen kuntoutukseni on vaatinut eri laitteiden tutkimista ja hankintaa... alkaen pyörätuolista, sitten liikkuvaan skootteriin ... ja lopulta konsultti sanoi, että syyskuussa 2010 voisin aloittaa kävelemisen opettelun uudelleen.
Ongelmana oli, että asun kaukaisella maaseudulla, maatilalla, metsän ja niittyjen ympäröimänä - jossa on usein mutaista ja märkää (tämähän on Englanti!).
Yritin aloittaa "tavanomaisella rollaattorilla" - mutta en voinut hallita sitä epätasaisella maalla, ja oli todella liukas, koska renkaat ja jarrut tuntuivat riittämättömiltä, ja selkärankani notkahti kuopissa...
Myös liikkuva skootteri oli vaikea maastossa – ja niin epätoivoisesti, laitoin "rollaattori kaikkeen maastoon" hakukoneeseen - ja tulokseksi tuli VELOPED!
Se tuntui olevan kaikki mitä etsin - yhdistettynä yhteen laitteeseen.
Oliko se liian hyvä ollakseen totta?
Olen tilannut yhden kokeiltavaksi viikonlopuksi ... ja voi rehellisesti sanoa, että se alkoi muuttaa elämääni.
Mitat & paino
Rungon koko: L
Otekorkeus (säädettävä) 84 - 104 cm
Suositeltava käyttäjän pituus: 185 - 210 cm
Pituus: 107 cm
Leveys: 79 cm
Oteleveys (keskeltä) 48 cm
Istuinkorkeus: 65 cm
Istuimen leveys: 44 cm
Istuimen syvyys: 30 cm
Mitat kokoon taitettuna
Korkeus: 84 cm
Pituus: 111 cm
Leveys: 42 cm
Kuljetusmitat - taitettuna ilman pyöriä
Korkeus: 68 cm
Pituus: 84 cm
Leveys: 42 cm
Kuljetuspaino - ilman pyöriä
Kuljetuspaino: 8,3 kg
Käyttäjän paino:
Maksimikuormitus: 150 kg
Tuotteen paino
Kokonaispaino: 13,9 kg
Kankaiset osat - istuin & kori
Istuin: 600D polyesteriä, vettä hylkivä PU-alusta kääntöpuolella
Istuinalusta: 600D polyesteriä, vettä hylkivä PU-alusta kääntöpuolella
Kori: 600D polyesteriä, vettä hylkivä PU-alusta kääntöpuolella
Heijastimet: 3 runko- & 2 kahvaheijastinta
Pyörät
Pyörän koko: 14" / 36 cm
Rengastyyppi: Ilmatäytetyt/ rengas + sisärengas
Renkaat: Trionic X-Country, jossa puhkeamissuojaus
Sisärenkaat: Butyylikumi Schraeder/auton venttiili
Renkaan mitat (tuumaa): 14 x 2.2"
Renkaan mitat (mm): 360-57 (ulompi halkaisija - leveys)
Vanne: PA6+15%GF ruiskuvaletut vanteet 3 x 2 pinnat valmistettu lasikuidusta, jotka on vahvistettu korkealaatuisella nailon muovilla
Kuulalaakerit: Ruostumatonta terästä / 2 kpl / rengas
Rengasvaihtoehdot: • Schwalbe Big Apple
Runko & haarukka jousitus
Runko: 6061-T6 alumiinia, valmistettu hydro muotoilluista, TIG-hitsatuista ja T6-lämpökäsitellyistä putkista (ei muovi osia)
Haarukan jousitus: Trionic kiipeilypyörä - Patentoitu Valmistettu puristetusta 6061-T6 alumiiniosista
Kuulokkeet: Trionic järjestelmä 2 kuulalaakerit
Jarrut
Jarrut: Trionic kaikissa maastoissa toimivat jarrut
Jarrukahvat: Trionicin täysin alumiiniset jarrukahvat Kraton kumisuojapinta
Jarru toiminnot: Liike- ja pysäköintijarru
Tanko & kahvat
Tanko: 6061-T6 alumiinia (ei muoviosia)
Kahvat: Ergon GP1 kahvan koko L 8.5-12
Ergonominen & säädettävä (kulma)
Kahvavaihtoehdot (parannus):
Ergon GP1 koko S 6.5-8.5
Ergon GP1 BioKork kahvat koko S 6.5-8.5
Ergon GP1 BioKork kahvat koko L 8.5-12
Web-sivun lataaminen, odota
360 images

Myös ostettuja tuotteita