Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.

Veloped Sport 12er L musta/valkoinen/musta

12"/31 cm renkaat • Ilmatäytteiset renkaat • Ohjauskorkeus 82-102 cm • Käyttäjän pituus 185-205 cm • Istuin ja kori

Varastoyksikkökoodi: 11-00-105
GTIN-koodi: 7350038032577
Varastotilanne: Varastossa
Valitse haluamasi kahvat
Valitse haluamasi renkaat
Valitse haluamasi sisärenkaat
1.144,86 €
Verollisena: 228,97 €

Veloped Sport 12er koko L

Kävely on yksi parhaista liikuntamuodoista, joka auttaa sinua kunnon ylläpitämisessä ja painonhallinnassa.

Veloped Sport tarjoaa tukea ja turvallisuutta kun liikut ulkona. Se vähentää huomattavasti kuntokävelyn aiheuttamaa rasitusta nilkoissa, polvissa, lonkkanivelissä ja selässä auttaen sinua jaksamaan pidempiä välimatkoja. Sen antamalla tulla voit liikkua viheralueilla, kävelyteillä ja metsäpoluilla.

Veloped Sport on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Mitat & paino

Vuosimalli 2019
Koko L
Ohjauskorkeus 82-102 cm
Käyttäjän pituus
185-205 cm
Maksimikuormitus
150 kg
Guarantee 10 vuotta ei koske osien normaalia kulumista.
Jos haluat tarkastella kaikkia mittoja, painoa ja kaikkia tämän mallin teknisiä yksityiskohtia, klikkaa toista yllä olevaa välilehteä.
Veloped Sport 12er on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Toiminnot & ominaisuudet

Veloped Sport 12er on varustettu seuraavilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla:

12" Big Wheels

12" Big Wheels. Suorituskyky ratkaisee.

Suurempi pyörä yksinkertaisesti toimii paremmin kuin pienikokoinen. 12”/31 cm pyörät auttavat sinua ylittämään esteet, selviämään epätasaisemmastakin alustasta ja se tuo lisämukavuutta kaikenlaisessa maastossa kulkemiseen.

Miksi suuremmat pyörät? »
Kokoontaitettava runko

Kokoontaitettava runko. Helppo varastoida.

Painonappien avulla Velopedin teleskooppirunko on helppo kasata kahdessa vaiheessa. Sitä voi vielä käyttää puoliväliin taitettuna, jolloin sitä on helpompi kuljettaa esim. kapeista oviaukoista.

Kokoon taittaminen »
Trionic kiipeilypyörä

Trionic kiipeilypyörä. Ylitä kaikki esteet.

Ainutlaatuisen, patentoidun Trionic kiipeilypyörän avulla ylität helposti jopa 13 cm korkeat esteet, kuten jalkakäytävän reunat, kivet ja juuret, ilman että sinun tarvitsee nostaa Velopediä lainkaan.

Miksi suuremmat pyörät? »

Työnnä istuinta eteenpäin. Vettä hylkivä ja kestävä.

Kun istuinta siirretään eteenpäin Velopedin rungon väliin jää enemmän kävelytilaa. Tämä tarkoittaa, että voit kävellä lähempänä kädensijoja, jonka ansiosta kävelyasento on pystympi ja ergonomisesti oikea. U-muotoisesta ergonomisesta ohjaustangosta saa tukevan otteen useissa asennoissa ja istuessa se toimii selkätukena. Ohjaustangon voi portaattomasti säätää oman pituuden mukaisesti.

Lisäetuja »
Työnnä istuinta eteenpäin

Ilmatäytteiset renkaat

Ilmatäytteiset renkaat. Suorituskyky ratkaisee.

Veloped Sport 12er on varustettu Ilmatäytteisillä renkailla, joiden ansiosta kävelytuntuma on tasaisempi ja mukavampi. Koska ne eivät aiheuta tärinää kuten kiinteät renkaat, ne vähentävät rasitusta.

Erinomainen mukavuus »
Monitoimiset jarrut

Monitoimiset jarrut. Turvallisuus etusijalla.

Trionicin monitoimisen hub-jarrujärjestelmän ansiosta voit aina luottaa optimaaliseen jarrutustehoon paahtavassa auringossa, kaatosateessa tai syvässä lumessa. Jarrut on suojattu pölyltä, vedeltä ja lumelta.

Lisäturva »
Trionic jarruvipu

Trionic jarruvipu. Ei muovia.

Täysalumiiniset jarruvivut tarjoavat vankan ja laadukkaan tuntuman. Seisontajarru on helposti kytkettävissä tai vapautettavissa ja siinä on kolme eri käyttömahdollisuutta.

Liike- ja pysäköintijarru »

Työnnä istuinta eteenpäin

Istuin ja kori. Vettä hylkivä ja kestävä.

Istuin ja kori on molemmat valmistettu kestävä ja vettä hylkivästä 600D polyesterikankaasta.

25 cm syvä istuin voidaan työntää eteenpäin, jolloin rungon väliin jää enemmän kävelytilaa.

Tilavassa korissa on sadesuojattu vetoketjullinen tasku pikkuesineille.

Lisätietoja tekstiilivaihtoehdoista »

Irrotettavat pyörät

Irrotettavat pyörät. Helppo kuljettaa.

Veloped Sport 12er-iissa on painonapilla toimivat pikalukitusakselit pyörien irrottamiseksi, joten ne on helposti ja nopeasti irrotettavissa esimerkiksi kuljetusta varten jolloin se menee pienempään tilaan ja on kevyempi käsitellä.

Lastaaminen autoon »
Palkitut kahvat

Palkitut kahvat. Täydellinen käteesi.

Ergon GP1 kahvat tarjoavat erittäin mukavan otteen. Ne ovat ergonomiset ja jakavat painon tasaisesti. Kahvojen kulma on säädettävissä ja niitä on saatavissa kokoa S ja L.

Ergon GP1 kahvat »
Suunniteltu kaikkiin maastoihin

Suunniteltu kaikkiin maastoihin. Nauti ulkoilusta.

3-pyöräisen muotoilun, patentoidun kiipeilypyörän ja huomattavasti isompien renkaiden vuoksi Veloped on ainoa todella maastokelpoinen kävelyapuväline maailmassa. Käveltäessä epätasaisella ja haastavalla alustalla Veloped voittaa minkä tahansa rollaattorin.

Maastokelpoinen »

Uusi Veloped-runko

Uusi Veloped-runko. Vahvempi, hienompi, parempi.

Velopedin 2017/2018 valikoimaan olemme kehittäneet täysin uuden rungon. Runko on hitsattu ainutlaatuisesta, hydraulisesti muotoillusta, 6061 metalliseos-putkista, jotka takaavat sinulle monen vuoden kovan käytön. 2-kerroksinen pinnoite ja hieno tarrasarja upeaan ulkomuotoon.

Uusi Veloped-runko »
100% ruostumatonta terästä

100% ruostumatonta terästä. Todellista laatua ulkoiluun.

Jo vuosia Trionic on käyttänyt ruostumattomasta teräksestä tehtyjä ruuveja, muttereita, akselinvarsia ja muita pieniä osia. Uusissa vuoden 2017 Veloped-malleissa on kuulalaakerit ja ruostumattomasta teräksestä tehdyt pikalukitus akselit.

100% ruostumatonta terästä »
Trionic X-Country renkaat

Trionic X-Country renkaat. Kevyempi, pehmeämpi, nopeampi..

Puhkeamissuojaus, heijastavat logot ja kehys valmistettu korkealaatuisesta 60 TPI punoksesta, joka on taipuisa ja erittäin vahva. Uusi Trionic X-Country rengas on kevyempi, enemmän mukavuutta ja paremman otteen.

Trionic X-Country renkaat »

Mukauta sinun Veloped Sport 12er

Olemme kaikki ainutlaatuisia ja meillä on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset. Tilatessasi voit valita renkaat, rungon ja kahvat voidaksesi mukauttaa Veloped Trekin omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

Kahvavaihtoehdot

Kahvavaihtoehdot. Sopii kuin hansikas.

Mukauta ohjaamosi erilaisilla kahvavaihtoehdoilla. Ergon-kahvojen materiaaliksi on valittavissa joko kumi tai BioKork. Kokovaihtoehdot ovat S (6.5-8.5) ja L (8.5-12.0).

Kahvavaihtoehdot »
Rengasvaihtoehdot

Rengasvaihtoehdot. Viimeistele kulkupelisi.

Voit valita renkaat kolmesta eri vaihtoehdosta, jotta ne sopivat maastoon tai alustalle, jolla sinäVeloped Sport 12eriäsi käytät.

Rengasvaihtoehdot »
Runkovaihtoehdot

Runkovaihtoehdot. Ilmajousitus.

Ilmatäytteiset sisärenkaat tarjoavat yksinkertaisen, mutta tehokkaan jousituksen. Voit valita kahdesta eri sisärenkaasta CSTn ja Schwalben tekijöiltä.

Runkovaihtoehdot »

User Guides

Tuotteen ohjeet sisältävät käsikirjat ja ohjeet alla. Voit katsella dokumentit verkossa tai ladata paikalliseen käyttöön.

Asiakasarvostelut

Christine
Voin taas kävellä
Velopedin ostamisen jälkeen olen jälleen voinut kävellä kylässäni ja vierailla kavereideni luona. Vetämällä sekä etu- että takapyörät pois, se sopii jopa urheiluautooni, jotta voin ottaa sen mukaani kun haluan ulkoilla. Se on antanut minulle uuden mahdollisuuden elämässäni. Olisipa minulla ollut se jo kun oli kesä ja kelit lämpimämmät.
Hilding
Parantunut elämänlaatu
Ostin Velopedin vaimolleni, jolla on nivelongelmia. Hän on erittäin tyytyväinen. Minun varmaan täytyy ostaa yksi myös itselleni. Minulla on vaikeuksia pysyä hänen perässään kävelyillämme.
Sarah
Velopedini on kaunis tekniikka teos, joka vapautti jalkani.
Velopedin avulla voin kävellä ajattelematta sitä vammaisuudestani huolimatta. Minä kuljen epätasaisella maalla, reunakivetyksien yli ja kauppaan sisälle ja ulos helposti. Yritys oli tehokas, avulias ja ystävällinen. Tuote on niin hienosti suunniteltu, että minulla ei ollut mitään ongelmia laittaa sitä kokoon tai ottaa pyörät pois kuljetusta varten.
Anna
Erittäin hyvä valinta vammaiselle tytölle, lähes 9-vuotiaalle ...!
Ostimme Trionic Velopedin tyttärellemme. Hän on yhdeksän vuotias tänä kesänä, joten Veloped ei ole vielä sopiva hänen kokoonsa. Mutta silti uskomme, että se toimii hyvin maastossa ja juuri sitä etsimme niin kauan!

Jospa vain olisi olemassa lapsille sopiva Veloped!
Daisy
Vankka, suunniteltu tarkoitukseen sopivaksi ja se oli vain pahvilaatikossa!
Alusta alkaen tämä yritys on ollut todella hyvä, Stefan pitää kaikkia yksilöinä, mutta myös paljon enemmän kuin yrityksen eetos, ei vain näkynyt loistavassa vastauksessa minun ensimmäiseen alustavaan kysymykseen, mutta myös jatkuvassa tiedonannossa ostoprosessin aikana ja sen jälkeen, kun sain pahvilaatikon ja sen ihmeellisen sisällön. ”Ihmeellinen” on sana jota käytän, koska kaikilla tasoilla Trionic Velopod ylitti kaikki odotukseni ja sai minut tietoisiksi asioista, joita tarvitsin, mutta en tiennyt, ennen kuin aloitin laitteen käytön. Se on testattu supermarketissa, kiireisellä kadulla ja urheilukentällä, vuoristopolulla, metsäpolulla ja rannalla. Epäonnistumatta se on täyttänyt tarpeeni, kuten kuljettanut ostokseni, selkäreppuni, jalustani ja kamerani, piknikin ja paljon muuta, mutta silti en tuntenut eroa sen liikuttamisessa. Muutos kaupunkirenkaista maastorenkaisiin on erittäin helppoa, jopa sellaisilla käsillä, joilla on hankala ottaa kiinni. Asetukset todella muuttaa sitä ja se auttoi minua saavuttamaan sellaisia asioita, joissa en ole onnistunut useisiin vuosiin. Se ilo kun voin viedä koirani metsään ja kulkea polkuja ja purojen välillä, on ihmeellistä. Kun voin kävellä maalaismarkkinoilla ja pystyn ostamaan tuoretuotteita ja olemaan huoletta, että aiheuttaisin kipua kolmen kangaskassin kanssa, jotka sopivat helposti Velopedin koriin niin, että pystyin kuljettamaan kasvikset ja muutamat erityiset herkut turvallisesti autooni. Pussit olivat helposti siirrettävissä, samoin kuin itse Veloped, joka todella taittuu hyvin hallittavaksi kooltaan ja kun pyörät irrotetaan helposti, siitä tulee tarpeeksi kevyt, että voin nostaa sen auton sisään. Pyörät mahtuvat taitetun Velopedin väliin, joten ne eivät vie lisää tilaa. Näin minun tapauksessani autossani on vielä tilaa kahdelle koiralleni. Velopedin rakenne on erittäin yksityiskohtainen, kaikki liitokset ovat puhtaita ja huomaamattomia. Se näyttää kestävältä ja on todellakin osoittautunut vankaksi, antaen minulle vakauden ja luotettavuuden tunteen jopa ylittäessäni kivisen puron. Se ei rämise yhtään edes metsäpoluilla ja kaupassa pystyn kaventamaan sen leveyttä. Tämä kiehtoi yhtä pientä ostelijaa, joka istui äitinä kärryissä :0) Veloped on antanut minulle luottamuksen matkustaa yksin, koiria laskematta, ja tiedän, että voin ottaa autostani tavarat määränpäässäni ja kantaa laukut pellon yli mökillemme. Auto olisi varmasti jäänyt jumiin, mutta Veloped jopa kuormitettuna pääsee eteenpäin pehmeässä maastossa. Kyllä, Veloped ei ole halpa ostaa rajallisella budjetilla, joten mietin sitä pitkään ja vakavasti. Kuitenkin TODELLAKIN saat mistä maksat ostaessasi Trionic Velopedin ... erinomaista palvelua yritykseltä, laitteella hyvin harkittu suunnittelu ja toteutus, se tunne, että mikä tahansa ongelma huolimatta siitä, kuinka pieni, hoidetaan samalla huomiolla kuin valmistus ja myynti. MUTTA vieläkin enemmän kuin nämä tärkeät tekijät, Veloped on antanut minulle todellisen mahdollisuuden ja luottamuksen alkaa jälleen käydä säännöllisesti kävelyllä tukevan ja vankkarakenteisen ystävän kanssa, joka kuljettaa rinkkaa ja antaa minun istua sylissään aina kun tarvitsen :0)
Cathryn
Veloped on muuttanut elämääni
Toimenpiteen jälkeen, jossa poistettiin kasvain selkäytimestäni, voin vain kävellä kahdella kainalosauvalla ja tämä on hidas ja tuskallinen prosessi. Lopulta minulle kerrottiin rollaattoreista, mutta ajattelin, että ne näyttivät heikolta ja rumilta. Toiveenani oli kävellä rannalla tai kaupungin mukulakivillä. Internetissä etsimisen jälkeen törmäsin Trionic Velopediin, ja hetken epäröinnin jälkeen tilasin yhden. Se on paras ostos, jonka olen koskaan tehnyt. Voin nyt kulkea pidemmälle ja hieman nopeammin, luottavaisesti ja ilman pelkoa. Se on avannut maailmaa uudelleen. En voi suositella Trionc Velopedia tarpeeksi.
Ray
Vieläkin hymyilen korvasta korvaan
Siitä on lähes yhdeksän kuukautta, kun ostin Trionic Velopedin, ja se on edelleen paras investointini, jonka olen koskaan tehnyt. Vaikka voin vain kävellä lyhyitä etäisyyksiä (välilevyn pullistuma L4/L5 ja niveltulehdus lonkissa, sekä kärsin myös HCM:sta), voin kuitenkin kävellä 6 tai 8 kilometriä pitkin metsäteitä kansallispuistossa niin kauan kuin pysähdyn levähtämään viiden minuutin välein. Silloin istuin tulee todella tarpeeseen. Olen luonnon rakastaja ja yritän päästä metsään aina kuin mahdollista, ja tämän ulkokäyttöisen rollaattorin ansiosta voin nauttia luonnosta ja kaikkein tärkeimmästä... NAUTTIA ELÄMÄSTÄ!
Claire
Elämän mullistava
MS-tauti on estänyt minua kävelyttämästä koiraani vuoden tai kaksi. Ostin Trionic Veloped Sportin & nyt me kaikki saamme nauttia säännöllisistä kävelylenkeistä. En enää kaatuile huonon tasapainon vuoksi & kun tarvitsen lepoa, istuin on korvaamaton. Veloped on kevyt nostaa autoni takapenkille, koirien ollessa takakontissa. Se selviytyy hyvin hankalasta & mutaisesta maastosta. Kuukauden käytön jälkeen saan nyt tehtyä paljon enemmän & paremman elämän laadun meille kaikille. Veloped on todella hyvin valmistettu. Minulla on myös toinen kävelytuki, jota ei voi edes verrata laadussa ja ominaisuuksissa. 10/10 Kiitos Stefan!
Jack
Ulkoilun mestari.
Olen kokeillut paikallisesti saatavia kävelytukia ja ne ovat ihan hyviä tasaisilla ja sileillä pinnoilla, mutta jos tiessä on halkeamia tai kiviä, ne ovat kuten markettien kärryt ja menevät mihin suuntaan tahansa. Katsoin netistä ja googletin "Kävelytukia joka maastoon" ja löysin Velopedin kaukaisesta Ruotsista. Siitä, kun lähetin ensimmäisen tiedusteluni siihen kun sain Velopedini, kesti viikon, eikä etäisyys tai kieli ollut ongelma missään vaiheessa. Kiitokset Stefanille. Helpompaa kuin mennä lähimpään kauppaan. Veloped ei ole keittiöpöydän ympäri kävelemistä varten vaan halusin kävelytuen, joka antaisi minulle mahdollisuuden kulkea jyrkkää pihatietä ja erittäin pehmeällä nurmialueella, jossa on myös muutama pieni kivi. Veloped suoriutuu tästä kaikesta. Siinä on hub-jarrut, jotka toimivat hyvin, antavat enemmän luottamusta ja parempaa kontrollia alamäkeen. Ylämäessä voit lukita ne ja istuutua hetken, ne eivät petä. Olen varma, että Veloped pystyy kaikkeen siihen mitä monet Youtube videot näyttävät. Olen 91 (syntynyt 1923) enkä ole yhtä ketterä kuin jotkut videolla, mutta pääsen nyt paikkoihin, joihin minun oli mahdotonta päästä ennen Velopediäni. Suosittelen Velopedia ulkoiluun ja kaikille, jotka tuntevat että mäet alkavat olla vähän liian jyrkkiä. Jack Ray Cheltenham NSW Australia
Heather
Veloped on muuttanut elämäni – Jippii!
Polkupyöräonnettomuus neljä vuotta sitten jätti minulle niin huonon tasapainon, että hyvä kun pystyin kävelemään kepin kanssa. Itse asiassa en halunnut kävellä edes lyhyitä etäisyyksiä. On olemassa tavallinen punainen rollaattori, jota monet vanhemmat ihmiset käyttävät, mutta halusin jonkin paremman näköisen ja käytännöllisemmän. Elämän mullistava Veloped on tehnyt juuri tämän. Päivä sen jälkeen kun se saapui, kävelin yhden mailin! Uskomatonta! Minun ei edes tarvitse etsiä jalkakäytäviä, joissa on alennetut kivetykset. Velopedini pääsee tavallisten jalkakäytävien yli taitavasti sen hienosti suunniteltujen kaksoisrenkaiden ansiosta. Jos sataa, sille on jopa suojus. Se on ehdoton unelma ja olen erittäin ylpeä kävellessäni sen kanssa. Minun on sanottava: "Hyvin tehty ja onnittelut!" Stefan Kindbergille älykkäästä muotoilusta yksityiskohtineen ja ominaisuuksineen.
Burckhard
Kenttäraportti yhden vuoden käytön jälkeen
Mainos ja esitteen kuvaus on 100% totta. Mitään ei ole liioiteltu. Renkaat ovat huonot tai ”ei optimaaliset”. Ilma lähtee liian nopeasti. Vakavasti vammaisen henkilön on yleensä vaikea täyttää niitä, koska huoltoasema tai muu ei aina ole lähellä. Tässä yrityksessä teidän olisi käytettävä parempilaatuisia sisärenkaita. Tämä olisi sisällytettävä tähän ostohintaan.

Burckhard Baar, München
Elke
Super Walker!
Unelma laite! Pääsen tällä Walkerilla joka paikkaan. Esteet eivät ole enää ongelma! Se ei ole aivan halpa, mutta ostaisin sen uudelleen.
Erika
Erika
Se on hieno kumppani, jota pystyin kokeilemaan 14 päivää. Voin vain suositella sitä kaikille; voit voittaa kaikki esteet sen kanssa. Minun näkökykyni on heikentynyt ja sen takia liikun hyvin epävarmasti ulkona, mutta kiitos uskollisen kumppanin, voin jälleen osallistua elämään itsenäisesti.

Veloped Sportin ansiosta voin ylläpitää luonnollista pystyasentoa, joka on erittäin tärkeä. Voin vain suositella sitä kaikille.
Ingrid
Täysin uudistunut elämänlaatu miehelleni, jolla on Parkinsonin tauti
Viime viikolla mieheni kysyi minulta rollaattori, jota hän ei ollut ikinä aiemmin halunnut. Internetissä löysin pian yrityksen Trionic. Kommunikaatio Hra. Kindbergin kanssa chatin ja puhelimen välityksellä oli helppoa. Tilasin tiistaina ja kokosin torstaina. Mieheni on innoissaan ja onnellinen, että hän voi kävellä epätasaisilla ja sileillä pinnoilla ja käyskennellä pelloilla ja niityillä. Tämä Veloped pelastaa hänet avuttomuudelta kun hän on kävelyllä, eikä hänen tarvitse pelätä kaatuvansa. Sanon uudestaan ja uudestaan: kuinka hyvä on, että Internet on olemassa!
Christiane
Uusi elämä äidilleni!
En ole koskaan ennen elämässäni voinut antaa niin kaunista lahjaa. Se ei ole niinkään se laite, vaan mitä laite on mahdollistanut hänelle jälleen ... kävelyn maaseudulla ... hän on kuin uusi ihminen sen jälkeen kun hän alkoi käyttämään Velopedia. Se avaa uudenlaisen elämänlaadun vanhana. Kiitos. Kiitos vain.
Margareta
100 % onnellinen ja tyytyväinen
Ei ole mitään parempaa kuin Veloped
Michelle
"Enää ei tarvitse istua katsomassa elämän lipuvan ohitse"
Wow, isäni on äskettäin ostanut Trionic Veloped All Terrain Walker rollaattorin. Nyt hänen ei enää tarvitse istua katsomassa perheen hauskanpitoa, hän on liittynyt seuraamme kävelyille, ostosmatkoille ja jopa menee taas lomaille (joka tekee äidin onnelliseksi!). He ovat olleet useilla bussimatkoilla Trionicin kanssa, se on niin kevyt ja helposti taitettava, että se on helppo laittaa konttiin. Istuin on myös hengenpelastaja, kun väsymys iskee voi vain istua alas ja sitten taas matkaan. Äiti laittaa ostokset etupussiin. Katsokaa YouTubessa esittelyvideoita. Se on fantastinen, isä toivoo, että hänellä olisi ollut se jo vuosia sitten. Rahat hyvin kulutettuina, se kestää vuosia ja lisäksi hyvä yrityksen tuotetukipalvelu. 10/10 Kiitos, hienosti tehty! :0)
Brian
Helpotus ahdistuksen jälkeen
Oli huolestunut, että se oli suuri sitoutuminen ilman sen kokeilemista, mutta se osoittautui täydelliseksi.
Dieter
Trionic Veloped on erinomainen kävelyapu
Trionic Veloped toimii hyvin, kun kävelet jalkakäytävillä, olipa ne sitten lumisia, kuivia tai märkiä. Se on myös erittäin hyvä kävelyapu käytettäväksi metsään, kun kävelet pitkin polkuja tai jopa vaikeammissa olosuhteissa. Jos päätät ostaa Trionic Velopedin, et tule tuhlaamaan rahaasi :)
Mitat & paino
Rungon koko: L
Otekorkeus (säädettävä) 82 - 102 cm
Suositeltava käyttäjän pituus: 185 - 205 cm
Pituus: 102 cm
Leveys: 79 cm
Oteleveys (keskeltä) 48 cm
Istuinkorkeus: 63 cm
Istuimen leveys: 44 cm
Istuimen syvyys: 25 cm
Mitat kokoon taitettuna
Korkeus: 82 cm
Pituus: 106 cm
Leveys: 42 cm
Kuljetusmitat - taitettuna ilman pyöriä
Korkeus: 68 cm
Pituus: 84 cm
Leveys: 42 cm
Kuljetuspaino - ilman pyöriä
Kuljetuspaino: 8,3 kg
Käyttäjän paino:
Maksimikuormitus: 150 kg
Tuotteen paino
Kokonaispaino: 13,0 kg
Kankaiset osat - istuin & kori
Istuin: 600D polyesteriä, vettä hylkivä PU-alusta kääntöpuolella
Istuinalusta: 600D polyesteriä, vettä hylkivä PU-alusta kääntöpuolella
Kori: 600D polyesteriä, vettä hylkivä PU-alusta kääntöpuolella
Heijastimet: 3 runko- & 2 kahvaheijastinta
Pyörät
Pyörän koko: 12 ”/ 31 cm
Rengastyyppi: Ilmatäytetyt/ rengas + sisärengas
Renkaat: Trionic X-Country, jossa puhkeamissuojaus
Sisärenkaat: Butyylikumi Schraeder/auton venttiili
Renkaan mitat (tuumaa): 12 x 2.2"
Renkaan mitat (mm): 310-57 (ulompi halkaisija - leveys)
Vanne: PA6+15%GF ruiskuvaletut vanteet 3 x 2 pinnat valmistettu lasikuidusta, jotka on vahvistettu korkealaatuisella nailon muovilla
Kuulalaakerit: Ruostumatonta terästä / 2 kpl / rengas
Rengasvaihtoehdot: • Schwalbe Big Apple
• Continental TourRide
Runko & haarukka jousitus
Runko: 6061-T6 alumiinia, valmistettu hydro muotoilluista, TIG-hitsatuista ja T6-lämpökäsitellyistä putkista (ei muovi osia)
Haarukan jousitus: Trionic kiipeilypyörä - Patentoitu Valmistettu puristetusta 6061-T6 alumiiniosista
Kuulokkeet: Trionic järjestelmä 2 kuulalaakerit
Jarrut
Jarrut: Trionic kaikissa maastoissa toimivat jarrut
Jarrukahvat: Trionicin täysin alumiiniset jarrukahvat Kraton kumisuojapinta
Jarru toiminnot: Liike- ja pysäköintijarru
Tanko & kahvat
Tanko: 6061-T6 alumiinia (ei muoviosia)
Kahvat: Ergon GP1 kahvan koko L 8.5-12
Ergonominen & säädettävä (kulma)
Kahvavaihtoehdot (parannus):
Ergon GP1 koko S 6.5-8.5
Ergon GP1 BioKork kahvat koko S 6.5-8.5
Ergon GP1 BioKork kahvat koko L 8.5-12
Web-sivun lataaminen, odota
360 images