'

Miksi näin kyyristynyt asento?

Monet rollaattorin käyttäjät kävelevät selkä kyyristettynä, mikä on tietenkin hyvin rasittavaa ja ergonomisesti väärin. Syynä tähän on usein se, että perinteisissä rollaattoreissa istuin on sijoitettu niin, että jaloille ei jää riittävästi tilaa kävellessä. Tämän vuoksi käyttäjän täytyy kävellä liian pitkällä rollaattorin takana, jolloin selän asento kyyristyy automaattisesti.

Pystysuora asento

Kun istuinta siirretään eteenpäin Velopedin rungon väliin jää enemmän kävelytilaa. Tämä tarkoittaa, että voit kävellä lähempänä kädensijoja, jonka ansiosta kävelyasento on pystympi ja ergonomisesti oikea.

On myös tärkeää, että säädät kahvat oikealle korkeudelle, ja Veloped kahvat ovat tietenkin säädettävät. Kun seisot suorassa, kengät jalassa ja kätesi roikkuu rennosti (kyynärpää hieman koukussa), aseta kahvat ranteiden korkeudelle. Kun kahvat ovat ranteen korkeudella, voit kävellä lähempänä kahvoja, joka johtaa parempaan kehon asentoon ja lisää pystysuoraa painojakaumaa.

Ergonominen tanko

Velopedin U-muotoinen tanko tarjoaa useita oteasentoja ja pidempien kävelylenkkien aikana voit muuttaa kätesi asentoa ja lievittää rasitusta nivelissä ja välttää staattisista asentoa. Tanko voidaan asettaa haluamallesi korkeudelle ilman tiettyä säätömäärää. Istuessasi tanko toimii selkänojana.

Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.