Veloped – ominaisuudet & toiminnot

Nauti ulkoilusta.

Ilmatäytteiset renkaat. Tasaisempi kävelytuntuma.

Perinteisissä rollaattoreissa on kivikovat kiinteät renkaat, jotka ovat kaikkea muuta kuin mukavat käveltäessä mukulakivillä, soralla ja epätasaisessa maastossa. Perinteisen rollaattorin käyttö aiheuttaa usein voimakasta kipua käsissä, kyynärpäissä ja hartioissa.

Veloped Trek on varustettu Ilmatäytteisillä renkailla, joiden ansiosta kävelytuntuma on tasaisempi ja mukavampi. Koska ne eivät aiheuta tärinää kuten kiinteät renkaat, ne vähentävät mahdollista rasituksesta johtuvaa kipua.

Ilmatäytteiset renkaat »

Nauti ulkoilusta

Suunniteltu kaikenlaiseen maastoon.
Nauti ulkoilusta.

Perinteiset 4-pyöräiset rollaattorit eivät ole maastokelpoisia. Karkealla alustalla yksi neljästä pyörästä menettää ennemmin tai myöhemmin kosketuksen maahan ja alkaa pyöriä tai saa aikaan äkkipysähdyksen.

3-pyöräisen muotoilun, patentoidun kiipeilypyörän ja huomattavasti isompien renkaiden vuoksi Veloped on ainoa todella maastokelpoinen kävelyapuväline maailmassa. Käveltäessä epätasaisella ja haastavalla alustalla Veloped voittaa minkä tahansa rollaattorin.

Video »

Pyörän koolla on merkitystä

Trionic kiipeilypyörä. Ylitä kaikki esteet.

Esteiden, kuten reunakivien, juurien ja kiveysten ylittäminen on usein ongelma kävelyapuvälineiden käyttäjille. Jos este on yli 2-4 cm (riippuen pyörän koosta), rollaattori on nostettava esteen yli.

Ainutlaatuisen, patentoidun Trionic kiipeilypyörän avulla ylität helposti jopa 15 cm korkeat esteet, kuten jalkakäytävän reunat, kivet ja juuret, ilman että sinun tarvitsee nostaa Velopediä lainkaan.

Video »


Työnnä istuinta eteenpäin. Nauti pystysuorasta asennosta.

Monet rollaattorin käyttäjät kävelevät selkä kyyristettynä, mikä on tietenkin hyvin rasittavaa ja ergonomisesti väärin. Syynä tähän on usein se, että perinteisissä rollaattoreissa istuin on sijoitettu niin, että jaloille ei jää riittävästi tilaa kävellessä. Tämän vuoksi käyttäjän täytyy kävellä liian pitkällä rollaattorin takana, jolloin selän asento kyyristyy automaattisesti.

Kun istuinta siirretään eteenpäin Velopedin rungon väliin jää enemmän kävelytilaa. Tämä tarkoittaa, että voit kävellä lähempänä kädensijoja, jonka ansiosta kävelyasento on pystympi ja ergonomisesti oikea.

U-muotoisesta ergonomisesta ohjaustangosta saa tukevan otteen useissa asennoissa ja istuessa se toimii selkätukena. Ohjaustangon voi portaattomasti säätää oman pituuden mukaisesti.

Lisää ergonomisia hyötyjä »

Siirrä istuin eteenpäin

Pyörän koolla on merkitystä

12" tai 14" isot pyörät. Suorituskyky ratkaisee.

Suurempi pyörä yksinkertaisesti toimii paremmin kuin pienikokoinen. 12"/31 cm tai 14”/36 cm pyörät auttavat sinua ylittämään esteet, selviämään epätasaisemmastakin alustasta ja se tuo lisämukavuutta kaikenlaisessa maastossa kulkemiseen.

Miksi suuremmat pyörät? »

 Kokoon taittuva runko ahtaisiin paikkoihin

Kokoontaitettava runko. Helppo varastoida.

Painonappien avulla Velopedin teleskooppirunko on helppo kasata kahdessa vaiheessa.

Sitä voi vielä käyttää puoliväliin taitettuna, jolloin sitä on helpompi kuljettaa esim. kapeista oviaukoista.

Kokoon taittaminen »

Monitoimiset jarrut

Monitoimiset jarrut. Turvallisuus etusijalla.

Trionicin monitoimisen hub-jarrujärjestelmän ansiosta voit aina luottaa optimaaliseen jarrutustehoon paahtavassa auringossa, kaatosateessa tai syvässä lumessa. Jarrut on suojattu pölyltä, vedeltä ja lumelta.

Optimaalista turvallisuutta »


5 Veloped-mallia. Erilaisia istuimia, koreja ja laukkuja.

Trionic tarjoaa 5 erilaista Veloped mallia, jotka on varustettu erilaisin tekstiilisarjoin sopimaan erilaisiin aktiviteetteihin:

  • Veloped Sport — Kuntokävelyyn
  • Veloped Tour — Aktiiviseen arkeen
  • Veloped Trek — Vaeltamiseen ja matkakumppaniksi
  • Veloped Golf — Golf Walker
  • Veloped Jakt — Metsästykseen

Klikkaa alla olevaa painiketta tutustuaksesi eri Veloped-malleihin ja niiden tekstiilisarjoihin!

Veloped Sport » Veloped Tour » Veloped Trek » Veloped Golf » Veloped Jakt »

Trionic jarrukahva

Irrotettavat pyörät

Irrotettavat pyörät.
Helppo kuljettaa.

Velopedissä on pikalukittavat pyörät ja painonapilla irrotettavat akselit, joten ne on helposti ja nopeasti irrotettavissa esimerkiksi kuljetusta varten jolloin se menee pienempään tilaan ja on kevyempi käsitellä.

Lastaaminen autoon »

Irrotettavat pyörät

Ergon GP1 kahvat.
Täydellinen käteesi.

Ergon GP1 kahvat tarjoavat erittäin mukavan otteen. Ne ovat ergonomiset ja jakavat painon tasaisesti. Kahvojen kulma on säädettävissä ja niitä on saatavissa kokoa S ja L.

Palkitut kahvat »

Trionic jarruvipu

Trionic jarruvipu. Ei muovia.

Täysalumiiniset jarruvivut tarjoavat vankan ja laadukkaan tuntuman. Seisontajarru on helposti kytkettävissä tai vapautettavissa ja siinä on kolme eri käyttömahdollisuutta.

Liike- ja pysäköintijarru »


Uudet 2017/2018 Veloped mallit

Vuotta 2017/2018 varten Trionic on kehittänyt uuden mallin Velopedistä, joka tarjoaa ainutlaatuisia lisäominaisuuksia. Uudet mallit ovat kevyempiä ja tarjoavat vielä paremman suorituskyvyn.

Uusi Veloped-runko

Uusi Veloped-runko.
Vahvempi, hienompi, parempi.

Vuotta 2017/2018 varten Trionic on kehittänyt täysin uuden Veloped rungon. Runko on hitsattu ainutlaatuisesta, hydraulisesti muotoillusta, 6061 metalliseos-putkista, jotka takaavat sinulle monen vuoden kovan käytön. 2-kerroksinen pinnoite ja hieno tarrasarja upeaan ulkomuotoon.

Kaikki 2017/2018 tuoteuutiset»

Valitse paremmat kahvat

100 % ruostumatonta terästä.
Todellista laatua ulkoiluun
.

Jo vuosia Trionic on käyttänyt ruostumattomasta teräksestä tehtyjä ruuveja, muttereita, akselinvarsia ja muita pieniä osia.

Uusissa vuoden 2017/2018 Veloped-malleissa on kuulalaakerit ja ruostumattomasta teräksestä tehdyt pikalukitus akselit.

Kaikki 2017/2018 tuoteuutiset»

Trionic X-Country rengaat

Trionic X-Country renkaat.
Kevyempi, pehmeämpi, nopeampi.

Puhkeamissuojaus, “Skin Walls”, heijastavat logot ja kehys valmistettu korkealaatuisesta 60 TPI punoksesta, joka on taipuisa ja erittäin vahva. Uusi Trionic X-Country rengas on kevyempi ja tarjoaa enemmän mukavuutta ja paremman otteen.

Kaikki 2017/2018 tuoteuutiset»


Optimoi Velopedisi

Olemme kaikki ainutlaatuisia ja meillä on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset. Tilatessasi voit valita renkaat, rungon ja kahvat voidaksesi räätälöidä Veloped Trekin omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

Valitse kahvat

Kahvavaihtoehdot.
Sopii kuin hansikas.

Räätälöi ohjaamosi erilaisilla kahvavaihtoehdoilla. Ergon-kahvojen materiaaliksi on valittavissa joko kumi tai biokorkki. Kokovaihtoehdot ovat S (6.5-8.5) ja L (8.5-12.0).

Kahvavaihtoehdot »

Valitse renkaat

Rengasvaihtoehdot.
Viimeistele kulkupelisi.

Voit valita renkaat eri vaihtoehdoista, jotta ne sopivat maastoon tai alustalle, jolla sinä Veloped Trekiäsi käytät.

Rengasvaihtoehdot »

Valitse renkaat

Runkovaihtoehdot.
Ilmajousitus.

Ilmatäytteiset sisärenkaat tarjoavat yksinkertaisen, mutta tehokkaan jousituksen. Voit valita kahdesta eri sisärenkaasta CSTn ja Schwalben tekijöiltä.

Runkovaihtoehdot »

Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.