'

Veloped – ainoa maastokelpoinen kävelyteline maailmassa

Useat ominaisuudet tekevät Velopedista todella ainutlaatuisen ja se on todellakin ainoa maastokelpoinen kävelyteline/rollaattori maailmassa.

Käveltäessä epätasaisella ja haastavalla alustalla, Veloped voittaa minkä tahansa rollaattorin.

Velopedin patentoitu kiipeävä etupyörä, 3-pyöräinen muotoilu ja mukavat ilmatäytteiset renkaat yhdessä antavat täysin uudenlaisen käyttäjäkokemuksen. Se kiipeää reunakivien, juurten ja muiden esteiden yli vaivattomasti ja mukulakivet, sora, ruoho, lumi ja metsäpolut muuttuvat kuoppaisista ja epämiellyttävistä esteistä suoranaiseksi nautinnoksi.

Perinteiset 4-pyöräiset rollaattorit eivät ole maastokelpoisia.

Me Trionicilla olemme harmistuneita siitä, että monet rollaattori-valmistajat markkinoivat tuotteitaan maastokelpoisina. Tällä markkinointiviestillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä totuuden kanssa. Hieman isommat pyörät ja/tai hieman pehmeämmät renkaat eivät vielä muuta tavallista rollaattoria maasturiksi.

Yllä olevan vahvistamiseksi: Ole hyvä ja vilkaise moderneja, kaikille alustoille tarkoitettuja Baby Jogger -juoksurattaita. Ne ovat kaikki poikkeuksetta 3-pyöräisiä. Vain 3-pyöräinen muotoilu 3-pisteisen tuen kanssa antaa jatkuvan maakontaktin ja oikeanlaisen ajotuntuman epätasaisella alustalla.

Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.