Säädettävä kulma

Ergon kahvojen säädettävien kulmien ansiosta voit löytää ihanteellisen asennon käsillesi, jotta ranteesi eivät rasitu.

Ergon kahvojen ”siipirakenteiden” ansiosta käsi on täysin tuettu ja ranne asettuu automaattisesti ergonomiseen asentoon (vasen kuva alla). Reaktiivinen kuva

Miksi minulla on käsikipuja?

Kädet tukevat suuren osan ylävartalon painosta rollaattorin kahvojen päälle. Tällöin pieneen alueeseen kohdistuu koko ajan paine, joka aiheuttaa hermojen ärtymistä.

Lisäksi monet rollaattorin käyttäjät taivuttavat ranteitaan liikaa. Tuloksena on aistimusten menetys, pistely, tunnottomuus tai epänormaalit tuntemukset pikkusormessa ja nimettömässä. Äärimmäisissä tapauksissa jopa kaikkien sormien puristusote heikkenee.

Trionic: Ergon GP1 kahvat vakiona

Ergon GP1 - alkuperäinen ergonominen kahva! Toimivuuden, materiaalien ja ammattitaidon johtajana maailmanlaajuisesti, GP-sarja ehkäisee sormien tunnottomuuden ja käsien ja käsivarsien kivut.

Ainutlaatuisesti muotoiltu kahvan runko on valmistettu 100% saksalaisesta, TÜV-sertifioidusta puhdaslaatuisesta kumisekoituksesta, joka on iskostettu lääketieteellisellä valkoisella mineraaliöljyllä parantamaan joustavuutta ja kestävyyttä.

Taotut alumiinipidikkeet mahdollistavat kulman säätämisen, jotta ote on täydellinen. Se on helposti säädettävissä vain yhdellä ruuvilla ja pidike pysäyttää pyörimisen.

Vaihtoehdot

Trionic tarjoaa kaksi versiota Ergon kahvoista, kumista valmistettu GP1 ja GP1 BioKork. Nämä kaksi kahvaa ovat saatavilla kahden kokoisina: S ja L.

Oikean kahvan koon valitseminen

Koska kaikilla ihmisillä on erikokoinen käsi, Trionic tarjoaa Ergon GP1 kahvoja kahden kokoisina – pieni, joka vastaa käsineen kokoa 6.5-8.5, ja suuri, joka vastaa kokoa 8.5-12.0. Ero on kahvan halkaisijassa. Tämä johtuu siitä, että suurempi käsi pystyy paremmin tarttumaan suurempaan kahvaan. Pienempi käsi vaatii pienemmän kahvan pystyäkseen saamaan käden sen ympärille. Mutta tietenkin kahvan koko on jokaisen makuasia.

Reaktiivinen kuva

Kahvan koko S: 6.5-8.5

Kahvan koko L: 8.5-12.0

Ergon GP1 palkinnot.

Ergon – saksalainen innovaatio

Ergon - synonyymi huolellisuudelle, persoonallisuudelle, innostukselle, tarkkuudelle, intohimolle ja luotettavuudelle.
Ergonilla on vahva saksalainen ammattilaisverkosto, joka erikoistuu tuotteiden materiaaleihin, tutkimukseen, tuotantoon ja testaukseen.

Muotoilupalkinnon saanut

Ergon on voittanut GP1 kahvoillaan useita muotoilupalkintoja ja saanut paljon kiitosta niiden ergonomisuudesta .

Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.