Trionic kiipeilypyörä - Patentoitu

Veloped on varustettu ainutlaatuisella, patentoidulla Trionic kiipeilypyörällä, joka moninkertaistaa mahdollisuuden ylittää erilaisia esteitä ulkona liikuttaessa.

Esteitä kaikkialla

Esteiden, kuten reunakivien, juurien ja kiveysten ylittäminen on hyvin yleinen ongelma kävelyapuvälineiden käyttäjille. Jos este on yli 2-4 cm (riippuen pyörän koosta), rollaattori on nostettava esteen yli. Mikäli käyttäjä joutuu nostamaan rollaattoria tai turvautumaan muihin mahdollisiin apukeinoihin esteen ylittämiseksi, rollaattori on menettänyt tärkeimmän ominaisuutensa, tuen tarjoamisen.


Todellinen maasturi.

Kiipeämiskyky ja jousitus

Veloped on varustettu Trionic kiipeilypyörällä (patentoitu), joka moninkertaistaa mahdollisuuden ylittää erilaisia esteitä ulkona liikuttaessa.

Jakamalla kuorma kahdelle kulkusuunnassa toisiinsa nähden hieman porrastetulle etupyörälle, esteen ylittäminen tapahtuu kaksivaiheisesti. Nousukapasiteettia parantaa entisestään viisto yhdysvarsi, joka hyödyntää käyttäjän työntövoimaa.

Tämä antaa Velopedille ainutlaatuisen ominaisuuden, kyvyn ylittää jopa 13 cm korkean esteen, kuten jalkakäytävän reunakiveyksen.

Matalamman esteen kohdalla, kuten madallettu jalkakäytävän reuna suojatietä ylitettäessä, tarvitaan vain murto-osa yhden pyörän vaatimasta työntövoimasta.

Saranoitu yhdysvarsi toimii kuten jousitus. Epätasaisessa alustalla liikuttaessa se joustaa ja vakauttaa liikettä. Jousitus tekee maastokävelystä Velopedin kanssa puhtaan nautinnon.Video

Katso video ja näet, miten vaivattomasti Veloped ylittää reunakivet ja muut esteet!


Todellinen maasturi.

Pyörän vakaaja

Trionic kiipeilypyörä on säädettävissä eri olosuhteisiin ja maastoon.

Ylivoimaisen ohjattavuuden, ketterän kääntymisen ja etupyörän kiipeämiskapasiteetin säilyttämiseksi etupyörää voidaan nostaa yksinkertaisella säätövivulla.

Maastoasentoon säädettynä pyörässä on jousto- ja nousuominaisuuksien lisäksi enemmän suuntavakautta, mitä tarvitaan haastavissa olosuhteissa.

Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.