Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.

Rollaattori Walker 12er tummansininen/musta/harmaa

12"/31 cm renkaat • Ilmatäytteiset renkaat • Ohjauskorkeus 76-96 cm • Käyttäjän pituus 152-192 cm • Istuin ja kori

Varastoyksikkökoodi: 24-00-002
GTIN-koodi: 7350038033048
Varastotilanne: Varastossa
Valitse haluamasi kahvat
Valitse haluamasi renkaat
Valitse haluamasi sisärenkaat
Valitse selkänojan pituus
1.022,20 €
Verollisena: 204,44 €

Rollaattori Walker 12er

Etsitkö rollaattoria, joka selviytyy mukulakivistä ja kuoppaisista kaduista?

Siinä tapauksessa Walker 12er on uskollinen kumppanisi aina ulkoillessasi. Sen patentoitu Syncro-ohjaus, isot 12" pyörät ja ilmatäytteiset renkaat takaavat erinomaisen ajomukavuuden. Se sopii täydellisesti kaupungin kaduille ja ulkoilualueille.

Walker 12er on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Mitat & paino

Vuosimalli 2019
Koko M/L
Ohjauskorkeus 76-96 cm
Käyttäjän pituus
152-192 cm
Maksimikuormitus
150 kg
Guarantee 10 vuotta ei koske osien normaalia kulumista.
Jos haluat tarkastella kaikkia mittoja, painoa ja kaikkia tämän mallin teknisiä yksityiskohtia, klikkaa toista yllä olevaa välilehteä.
Walker 12er on testattu ja hyväksytty Eurooppalaisen ISO 11199 standardin mukaisesti. Sillä on myös CE merkintä.

Functions & Features

The Walker 12er is equipped with the following functions and features:

Ilmatäytteiset renkaat

Ilmatäytteiset renkaat. Tasaisempi kävelytuntuma.

Walker 12er on varustettu ilmatäytteisillä renkailla, joiden ansiosta kävelytuntuma on tasaisempi ja mukavampi. Koska ne eivät aiheuta tärinää kuten kiinteät renkaat, ne vähentävät rasitusta.

Erinomainen mukavuus »
Trionic Syncro-ohjaus

Trionic Syncro-ohjaus. Tärinättömät pyörät.

Perinteisten rollaattorien ongelmana on usein vipattavat ja lukkiutuvat pyörät. Uusi Trionic Walker on varustettu synkronoidulla ohjausominaisuudella, joka poistaa kokonaan pyörien tärinän (patentti vireillä).

Katso video »
Isot 12

Isot 12" pyörät. Suorituskyky ratkaisee.

Suurempi pyörä yksinkertaisesti toimii paremmin kuin pienikokoinen. 12"/31 cm pyörät auttavat sinua ylittämään esteet, selviämään epätasaisemmastakin alustasta ja se tuo lisämukavuutta kaikenlaisessa maastossa kulkemiseen.

Miksi suuremmat pyörät? »

Monipuolisesti säädettävissä. Erinomainen ergonomia.

Tarjotakseen sinulle parasta ergonomiaa kahvat ovat portaattomasti säädettävissä korkeussuunnassa ja ne voi myös kääntää sisään- tai ulospäin. Kahvojen kulma on myös säädettävissä optimaaliseen asentoon käsillesi. Verrattuna muihin rollaattoreihin, istuin on sijoitettu edemmäs, joten se mahdollistaa paremman jalkatilan kävellessä. Koska voit kävellä lähempänä rollaattoria, saat automaattisesti saat paremman ja pystymmän kävelyasennon.

Lisää ergonomisia hyötyjä »
Monipuolisesti säädettävissä

Nopea kokoon taitto

Nopea kokoon taitto. Helppo varastoida.

Istuinkahvasta ylöspäin vetämällä saat Walkerin nopeasti ja helposti taitettua kasaan. Taitettuna Walker seisoo pystyssä itsestään ja X-taittomekanismin ansiosta on erittäin kompakti.

Kokoon taittaminen »
Monitoimiset jarrut

Monitoimiset jarrut. Turvallisuus etusijalla.

Trionicin monitoimisen hub-jarrujärjestelmän ansiosta voit aina luottaa optimaaliseen jarrutustehoon paahtavassa auringossa, kaatosateessa tai syvässä lumessa. Jarrut on suojattu pölyltä, vedeltä ja lumelta.

Lisäturva »
Trionic jarruvipu

Trionic jarruvipu. Ei muovia.

Täysalumiiniset jarruvivut tarjoavat vankan ja laadukkaan tuntuman. Seisontajarru on helposti kytkettävissä tai vapautettavissa ja siinä on kolme eri käyttömahdollisuutta.

Liike- ja pysäköintijarru »

Irrotettavat pyörät

Irrotettavat pyörät. Helppo kuljettaa.

Walker 12erissa on pikalukituksella varustetut irrotettavat pyörät. Voit helposti ja nopeasti irrottaa pyörät kuljetusta varten, jolloin se mahtuu pienempään tilaan ja on kevyempi käsitellä.

Lastaaminen autoon »
Palkitut kahvat

Palkitut kahvat. Täydellinen käteesi.

Ergon GP1 kahvat tarjoavat erittäin mukavan otteen. Ne ovat ergonomiset ja jakavat painon tasaisesti. Kahvojen kulma on säädettävissä ja niitä on saatavissa kokoa S ja L.

Ergon GP1 kahvat »
Tasainen ajaa

Tasainen ajaa. Ystävällisempi nivelille.

Kiitos Syncro-ohjauksen, SuperSoft PU-renkaiden ja hieman isompien pyörien, Walker 12er tarjoaa erittäin tasaisen kävelytuntuman ja vähentää tarpeetonta kipua ja epämukavuutta käsissä, kyynärpäissä ja hartioissa.

Lue lisää »

Trionic Flex

Trionic Flex. Parempi suorituskyky.

Perinteisillä 4-pyöräisillä rollaattoreilla on ongelmia epätasaisessa maastossa kun yksi pyöristä ei koske maahan. Uusi Trionic Flex-ominaisuus antaa hieman lisää joustoa, jotta se pysyy kaikilla neljillä pyörillä.

100 % ruostumatonta terästä

100 % ruostumatonta terästä. Kevyempi, pehmeämpi, nopeampi.

Puhkeamissuojaus, heijastavat logot ja kehys valmistettu korkealaatuisesta 60 TPI punoksesta, joka on taipuisa ja erittäin vahva. Trionic Primera-rengas tarjoaa sinulle kevyyden, paremman mukavuuden ja ylellisemmän matkan.

Trionic Primera renkaat

Trionic Primera renkaat. Kevyempi, pehmeämpi, nopeampi.

Puhkeamissuojaus, heijastavat logot ja kehys valmistettu korkealaatuisesta 60 TPI punoksesta, joka on taipuisa ja erittäin vahva. Trionic Primera-rengas tarjoaa sinulle kevyyden, paremman mukavuuden ja ylellisemmän matkan.

Mukauta sinun Walker 12er

Olemme kaikki ainutlaatuisia ja meillä on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset. Tilatessasi voit valita renkaat, rungon ja kahvat voidaksesi mukauttaa Walker 12erisi omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

Kahvavaihtoehdot

Kahvavaihtoehdot. Sopii kuin hansikas.

Mukauta ohjaamosi erilaisilla kahvavaihtoehdoilla. Ergon-kahvojen materiaaliksi on valittavissa joko kumi tai BioKork. Kokovaihtoehdot ovat S (6.5-8.5) ja L (8.5-12.0).

Kahvavaihtoehdot »

User Guides

Tuotteen ohjeet sisältävät käsikirjat ja ohjeet alla. Voit katsella dokumentit verkossa tai ladata paikalliseen käyttöön.

Asiakasarvostelut

Allan
Ehdottomasti upeaa palvelua liikuntarajoitteisille!
Minulle Trionic-yhtiön uskomattomin asia on, että Trionic-tuotteiden keksijä (Veloped ja Walker), Stefan Kindberg, on niin avulias palvelemaan asiakkaita. Hän henkilökohtaisesti valvoo, että kaikki laitteet on rakennettu hänen muotoilu- ja laatunormien mukaisesti. Voimme ottaa yhteyttä Trionic sivustoon ja todennäköisesti Stefan itse vastaa neuvoakseen. Hän voi henkilökohtaisesti tarkistaa, että ne on pakattu ja toimitettu niin, että ne saapuvat nopeasti ja täydellisessä kunnossa. Lähes yhtä hämmästyttävä on, että Stefan, joka asuu Ruotsissa, jossa kävelytuki/rollaattori on keksitty, on insinööri ja hänellä oli visio siitä, miten kävelytukea/rollaattoria voitaisiin parantaa, jotta ulkona kävely olisi helpompaa. Veloped, ja nyt Walker, ovat seurausta tästä visiosta. Voitteko kuvitella parempaa palvelua asiakkaiden tarpeisiin? Olen ostanut viisi erilaista kävelytukea/rollaattoria, joka kerta kun ajatellen, että olen löytänyt parhaimman mahdollisen. Olen käyttänyt yli $3000 näin tehdessäni. Prosessissa olen oppinut, että Veloped on todella paras tapa saada tarvitsemaani tukea, kun kävelen ulkona. Velopedini on nyt kaksi vuotta vanha ja olen juuri ostanut uuden Trionic 12er Walkerin. 12er Walker ei korvaa Velopedia, mutta se antaa minulle melkein saman tuen automatkoillani. Walker on selvästi helpompi laittaa autoon. Trionic-kävytuet/ rollaattorit ovat kalliimpia. Ne ovat kuitenkin vertaansa vailla suunnittelun laadussa ja rakenteessa. Kilpailijat eivät pääse edes lähelle. Loppujen lopuksi liikkuvuus silloin kun meillä on liikuntarajoitteita, on erittäin tärkeää. Minä olen todella onnellinen, että tämän laatuisia kävelytukia/rollaattoreita on saatavilla. Trionicin kävelytuet/rollaattorit näyttävät liukuvan epätasaistenkin pintojen yli, eivät aiheuta häiritseviä ääniä, niissä ei ole mitään mihin kompastua, jarrut toimivat todella, kun tarvitsen niitä, ja suurimman osan ajasta en edes huomaa niitä, koska ne tekevät työnsä niin hyvin. Trionic kävelytuet/rollaattorit on suunniteltu niin, että useimmat korjaukset voidaan tehdä tavallisessa polkupyöräliikkeessä. Rakentamisen laatu on kuitenkin sellainen, että korjausta ei välttämättä tarvita moniin, moniin vuosiin. Veloped JA Walker yhdessä Trionicin tarjoaman erinomaisen palvelun kanssa saavat parhaimmat suositukseni.
Heike
Walker 12er - täydellinen menestys
Monet asiat Trionicissa ovat tehneet minut innostuneeksi:
1. erinomainen palvelu, ei voisi olla parempaa
2. hyvin harkittu tekniikka
3. kevyt ja helppo ohjattavuus
4. helppo taittaa ja purkaa

Koska en käytä Walkeria itse vaan annoin sen isälleni, en voi kirjoittaa paljoakaan käyttökokemuksista. Hänen oli hyvin vaikuttunut uudesta Walkeristaan kun hän sai lahjan. Kuitenkin pystyin heti näkemään, että hän pystyi kävelemään paremmassa asennossa ja näin myös nopeammin. Lisäksi hän piti erittäin miellyttävänä, että kädet eivät enää tärise ja että Walker rullasi ihanan helposti myös mukulakivillä, soralla tai nurmikolla.
Peter
Peter Hedley. UKn suurin fani.
Olen ollut Trionic Velopedin fani usean vuoden ajan. Pelasin liikaa jalkapalloa ja squashia nuorena miehenä, ja nyt minulla on uudet polvet ja oikea lantio. Veloped on mahdollistanut minun liikkuvuuden auttamalla minua tukemaan enemmän ruumiinpainoani ylävartalollani ja pois vahingoittuneelta lonkalta ja polvilta. Olemme olleet Amerikassa, Barbadoksella, Venäjällä ja koko Välimeren alueella yhdessä ja kastaneet jalkamme ja pyörämme Atlanttiin, Itämereen ja Välimereen. Olisin voinut myydä tusinan laitteita ja olen esitellyn omaani monille ihmisille.
Margaret
Ei voi verrata
Olen käyttänyt tavallista rollaattoria muutaman vuoden ajan ja tajusin, että se ei ollut minulle hyödyllinen. Päätin kokeilla laitetta Veloped Walkerista lukemisen jälkeen, ja keskustelin suoraan Ruotsissa Stefanin kanssa, joka oli niin helppoa ja nopeaa, eikä mistään ollut liikaa vaivaa, laatu, sen tarjoama mukavuus (ei vain istuimena istuminen), se on ylivoimainen kaikin puolin. En ole koskaan katsonut taaksepäin ja suosittelen kaikkia lukemaan siitä.
Michael
Vihdoinkin vapaus.
Vaimolleni tehtiin suuri selkäleikkaus ja meillä oli melko mukava kävelytuki hänen käytössään ennen leikkausta ja sen jälkeen. Se ei ole mitään verrattuna ostamaamme Trioniciin. Suunnittelu ja käsityö ovat erinomaista ja huomattavan korkealaatuista. Se on antanut hänelle vapauden mennä ulos ja kävellä itsevarmasti. Tämä on tärkeää, kun palaudutaan tällaisesta leikkauksesta. Kiitos, Trionic.
Janice
Trionic Walker 12er
Minun 87-vuotias äitini on innoissaan uudesta kävelytuestaan. Sen sijaan, että hän kolistelisi epätasaisilla poluilla ja kamppailisi reunakivitysten yli, hän liukuu vaivattomasti kaikkien kuoppien ja korkeiden kivetysten yli. Irlannissa ei ole saatavilla mitään tällaista ihmeellistä kävelytukea, mutta kun löysin Trionic Veloped sivuston, tiesin, että voisimme lopulta ostaa äidilleni tarkoitukseen sopivan kävelytuen - mennäkseen kävelylle ja ostoksille mukavasti. Emme voineet uskoa kuinka hyvää palvelu oli, tilasimme kävelytuen maanantaina ja se saapui koottuna ja valmiiksi käytettävänä Irlantiin perjantaina.

Stefan ei olisi voinut olla kiinnostuneempi ja hyödyllisempi.
Janice (Irlanti)
Carina Birgitta
Todella tyytyväinen!
Walker on täydellinen mukulakivillä ja sitä on helppo käyttää! Se on paljon joustavampi kuin tavalliset kävelytuet ja tarjoaa niin paljon mukavuutta; olemme todella tyytyväisiä!
Katarina
Walker 12er - täydellinen menestys
Monet asiat Trionicissa ovat tehneet minut innostuneeksi:
1. erinomainen palvelu, ei voisi olla parempaa
2. hyvin harkittu tekniikka
3. kevyt ja helppo ohjattavuus
4. helppo taittaa ja purkaa

Koska en käytä Walkeria itse vaan annoin sen isälleni, en voi kirjoittaa paljoakaan käyttökokemuksista. Hänen oli hyvin vaikuttunut uudesta Walkeristaan kun hän sai lahjan. Kuitenkin pystyin heti näkemään, että hän pystyi kävelemään paremmassa asennossa ja näin myös nopeammin. Lisäksi hän piti erittäin miellyttävänä, että kädet eivät enää tärise ja että Walker rullasi ihanan helposti myös mukulakivillä, soralla tai nurmikolla.
Mitat ja paino
Rungon koko: M/L
Otekorkeus (säädettävä) 76 - 96 cm
Suositeltava käyttäjän pituus: 152 - 192 cm
Pituus: 81 cm
Leveys: 69 cm
Oteleveys (keskeltä) 50 cm
Istuinkorkeus: 62 cm
Istuimen leveys: 46 cm
Istuimen syvyys: 20 cm
Mitat kokoon taitettuna
Korkeus: 88 cm
Pituus: 81 cm
Leveys: 28 cm
Kuljetusmitat - taitettuna ilman pyöriä
Korkeus: 76 cm
Pituus: 67 cm
Leveys: 28 cm
Kuljetuspaino - ilman pyöriä
Kuljetuspaino: 6,8 kg
Käyttäjän paino:
Maksimikuormitus: 150 kg
Tuotteen paino
Kokonaispaino: 10,4 kg
Kankaiset osat - istuin & kori
Istuin: Hitsattu PVC metalliverkko, jossa kahvat taittamiseen
Istuinalusta: 600D polyesteriä, vettä hylkivä PU-alusta kääntöpuolella
Kori: 600D polyesteriä, vettä hylkivä PU-alusta kääntöpuolella
Heijastimet: 360° heijastava hihna korissa
Pyörät
Pyörän koko: 12 ”/ 31 cm
Rengastyyppi: Ilmatäytetyt/ rengas + sisärengas
Renkaat: Trionic Primera puhkeamissuojaus
Sisärenkaat: Butyylikumi Schraeder/auton venttiili
Renkaan mitat (tuumaa): 12 x 2.00"
Renkaan mitat (mm): 310-50 (ulompi halkaisija - leveys)
Vanne: PA6 + 15 % GF. Ruiskuvaletut vanteet 3 x 2 pinnat valmistettu lasikuidusta, jotka on vahvistettu korkealaatuisella nailon muovilla
Kuulalaakerit: Ruostumatonta terästä / 2 kpl / rengas
Rengasvaihtoehdot: • Schwalbe Big Apple
Continental TourRide
Runko & haarukat
Runko: 6061-T6 alumiinia, valmistettu konemuotoilluista , TIG-hitsatuista ja T6 lämpökäsitellyistä alumiiniputkista
Haarukat: 6061-T6 alumiinia, valmistettu konemuotoilluista , TIG-hitsatuista ja T6 lämpökäsitellyistä alumiiniputkista (ei muovi osia)
Kuulokkeet: Kuulokkeet, 2 kuulalaakeria / haarukka
Jarrut
Jarrut: Trionic kaikissa maastoissa toimivat jarrut
Jarrukahvat: Trionicin täysin alumiiniset jarrukahvat Kraton kumisuojapinta
Jarru toiminnot: Liike- ja pysäköintijarru
Pidikkeet & kahvat
Pidikkeet: 6061-T6 alumiinia (ei muoviosia)
Kahvat: Ergon GP1 kahvan koko L 8.5-12
Ergonominen & säädettävä (kulma)
Kahvavaihtoehdot (parannus): Ergon GP1 koko S 6.5-8.5
Ergon GP1 BioKork kahvat koko S 6.5-8.5
Ergon GP1 BioKork kahvat koko L 8.5-12
Web-sivun lataaminen, odota

Myös ostettuja tuotteita