Patentti - Trionic Syncro-ohjaus.

Trionic Walker on varustettu synkronoidulla ohjausominaisuudella (patentti vireillä), joka poistaa vipattavista ja lukkiutuvista pyöristä johtuvat ongelmat.

Vipattavat & lukkiutuvat pyörät

Vipattavat ja lukkiutuvat pyörät koetaan usein selkeäksi ongelma-alueeksi rollaattorien käyttäjien keskuudessa. Käveltäessä epätasaisessa maastossa 4-pyöräisen rollaattorin kanssa, ennemmin tai myöhemmin yksi kääntyvistä pyöristä menettää maakosketuksen, alkaa vipattaa ja tulee alas vinossa asennossa. Tämä aiheuttaa rollaattorin äkillisen pysähtymisen, jonka seurauksena käyttäjä saattaa kompastua tai jopa kaatua.


Todellinen maasturi.

Trionic Syncro

Trionic Walker on varustettu synkronoidulla ohjausominaisuudella (patentti vireillä), joka poistaa vipattavista ja lukkiutuvista pyöristä johtuvat ongelmat.

Yhdistämällä kääntyvät pyörät toisiinsa taljan/jakohinan avulla ne toimivat synkronoidusti keskenään.

Jos toinen kääntyvistä pyöristä yhtäkkiä menettää maakosketuksensa, toinen pyörä pitää sen silti osoittamassa haluttuun kävelysuuntaan.

Pyöriä yhdistävä talja varmistaa sen että voit nauttia samantyyppisestä ohjattavuudesta kuin autoissa, nimeltään "Ackermann Steering Geometry". Kääntyessäsi sisempi pyörä kääntyy hieman ulommaista pyörää terävämmässä kulmassa.

Huolellisen suunnittelun ansiosta rollaattorin kokoontaitto ja avaus eivät vaikuta Trionic Syncro -ohjauksen toimivuuteen.Video

Katso tämä video nähdäksesi miten Syncro-ohjausominaisuus toimii!Video

Tämä video näyttää, miten tasaisesti Trionic Walker kulkee mukulakivillä verrattuna tavanomaiseen rollaattoriin!

Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.