Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.

2 loka 2018

Oi Trionic, kuinka rakastankaan sinua? —Lasketaanpa kaikki tavat!

Hyvännäköinen, vahva, kevyt ja pystyy kaikkiin maastoihin! Kuinka sitä ei voisi rakastaa?! Kahden vuoden Trionicin käytön jälkeen olen täysin tyytyväinen! Todella suosittelen Trionicia.

Totta tosiaan; yksi syistä, miksi rakastan Trionic-rollaattori 12er:iani, on se, että se vain näyttää coolilta! Tiedetään, tiedetään, se kuulostaa niin pinnalliselta—mutta se on silti tärkeää. Olen aktiivinen 53-vuotias, kahdella teini-ikäisellä, ja minulla on ollut MS-tauti yli 25 vuoden ajan. Kun liikun Trionicillani, se saa kaiken huomion huterien jalkojeni sijaan!! Mutta ei siinä kaikki... tällä rollaattorilla on paljon enemmän tarjottavaa kuin vain ulkonäkö. Trionic-rollaattori on tukeva ja vankka, mutta silti tarpeeksi kevyt, jotta voin helposti nostaa sen autoon ja sieltä pois! Trionic-rollaattorissa on jarrut, jotka toimivat sateessa! Renkaista—jarruihin—tyyliin ja tarkkaan rakentamiseen, minusta tuntuu hyvältä työnnellä tätä aarretta ympäriinsä! Se hyvä tunne pitää minut liikkeessä!

“Trionic-rollaattorissa on jarrut, jotka toimivat sateessa!”

Oli vuosi 1991 ja olin 26-vuotias, kun lääkäri kertoi minulle, että optikusneuriitti ja raajojeni kihelmöinti kehittyvät todennäköisesti MS-taudiksi. “Valitse itsellesi pyörätuoli ja valmistaudu invaliditeettiin”, hän kertoi minulle... mutta olen aika itsepäinen, joten vastasin ryhtymällä niin aktiiviseksi kuin mahdollista.

Miksi? Koska halusin vain liikkua vielä kuin voin. Lopetin hissien käytön - rappuset minulle! Asuimme siihen aikaan Marinin piirikunnassa, San Fransiscon pohjoispuolella, ja lopetin välittömästi töihin ajamisen ja aloitin kulkemaan maastopyörälläni.

Vuoden sisällä pystyin ajamaan ylös Tamalpais-vuorelle Marinissa! Se on 2000 jalan (610 metriä) kiipeäminen suoraan ylös! Näyttää siltä, että kaikki parhaat tutkimukset osoittavat, että kuntoilu on parasta, mitä MS-tautia kärsivä henkilö voi tehdä ehkäistäkseen taudin etenemistä! Minä onnekas!!

Nyt kaksikymmentä vuotta myöhemmin, hitaasti ja varmasti, liikkuvuuteni on rajoittunut yhä enemmän. Nykyään olen kiitollinen, että saan asua pienessä rannikkokaupungissa Pohjois-Kaliforniassa, San Fransiscon pohjoispuolella. Valitettavasti pieni kaupunkimme on rankka tavalliselle rollaattorille—jotkut “kävelyteistä” on nurmikkoa!

Meillä on joitain mukulakivikatuja ja useita sepelipolkuja... Trionic pärjää kaikissa näissä helposti. Kyllä, minulla on MS-tauti, mutta elämäni on silti täynnä seikkailuja! Enole vielä elänyt loppuun. Minulla on vielä paljon tutkittavaa—minulla on vielä paljon annettavaa! Trionicillani pääsen nauttimaan rannikon sepelipoluista. Trionicini avulla voin tutkia kasvitieteellisiä puutarhoja lasteni kanssa. Trionicillani pääsen minne tahansa Mendocinon kylässä...Trionic-rollaattorini avulla pystyn elämään! — Katso ne osoitteessa www.trionic.us

Kiitos auttavasta kädestä,

James N — Trionicin käyttäjä vuodesta 2016