Osto- ja toimitusehdot

Osto- ja toimitusehtoja noudatetaan tilatessasi kuluttajana (jäljempänä "sinä") tuotteita Trionic Sverige AB:lta (organisaationumero 556698-1527) Trionic verkkosivuilla. Ostamalla meiltä, hyväksyt nämä ehdot. Voidakseen vahvistaa tilauksen Trionic-sivustolla, tilaajan on oltava vähintään 18-vuotias. Trionic pidättää oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja tarvittaessa ilman että niistä ilmoitetaan etukäteen. Osto- ja toimitusehdot, joita tilauksen yhteydessä noudatetaan on se versio, joka on saatavilla verkossa heti tilauksen yhteydessä. Osto- ja toimitusehdot on päivitetty viimeksi 20 päivänä heinäkuuta 2016.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin lisätään toimituskulut. Kaikkiin arvoltaan yli 200,00 € tilauksiin sisältyy ilmainen toimitus Euroopan Unionin alueella. Toimitettaessa EU:n ulkopuolisiin maihin, arvonlisävero (ALV) vähennetään automaattisesti, ennen kuin vahvistat tilauksesi.

Tilaaminen

Voit tehdä tilauksen suoraan verkkokaupastamme, puhelimitse + 46-8-522 100 50, tai sähköpostitse osoitteesta info@trionic.se.

Palautus

Kaikkiin tilauksiin sisältyy palautusoikeus 14 päivän kuluessa ostopäivästä. Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa toimituksesta ilman erillistä syytä.
Palautettavat tuotteet on lähetettävä seuraavaan osoitteeseen:
Trionic Sverige AB Seminariegatan 29 C SE-75228 Uppsala Sverige Sähköposti: info@trionic.se Puhelin: +46-8-522 100 50

Tilauksen arvon ylittäessä 200,00 €, Trionic Sverige AB vastaa palautuksesta johtuvista toimituskuluista edellyttäen, että kohde palautetaan alkuperäisessä kunnossa sen alkuperäisessä pakkauksessa. Tilauksen arvon ollessa alle 200,00 €, tilaaja on vastuussa palautuksen toimituskuluista.

Maksu

Asiakkaat voivat valita seuraavat maksutavat:

Luottokortti

Luottokorttimaksaminen tapahtuu Ruotsin ja EU:n hyväksymien verkkkomaksamisen sääntöjen mukaisesti. Käytämme Svea Ekonomis/Webpays PCI-DSS-sertifioitua korttimaksutapaa. Hyväksymme seuraavat kortit: Visa, MasterCard, Maestro ja VisaElectron. Summa varataan tililtäsi tilauksen vastaanoton yhteydessä. Kaikki maksuliikenne tapahtuu vahvasti suojatulla ja salatulla SSL-yhteydellä (Secure Sockets Layer). Emme tallenna luottokorttien numeroita. Käytämme viimeisimpiä turvaratkaisuja luottokorttimaksamiseen: 3-D Secure on Visan ja MasterCardin suunnittelema standardi verkkokauppa-asiakkaiden vahvaan ja luotettavaan tunnistamiseen.

Laskutus

Laskutusasioissa yhteistyökumppanimme on Svea Ekonomi AB. Tehdessäsi ostoksia laskulla, sinun on ilmoitettava joko henkilö- tai Y-tunnus. Vaatimuksina tehdessäsi ostoksia jälkilaskutuksella on muiden lisäksi, että olet kuulut Väestörekisteriin Suomessa ja olet yli 18-vuotias. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Kaikki Trionic Sverige AB:n laskutus tapahtuu Svea Ekonomi AB:n kautta. Luottotietojen ja luottohistorian tarkistus tehdään annettujen henkilötietojen perusteella. Kopio luottohistoriasta lähetetään tässä tapauksessa sinulle kotiosoitteeseen. Maksuehto 14 päivää. Viivästyskorko peritään korkolain mukaisesti Korko veloitetaan 2 % kuukaudessa. Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäväksi kuluttajasuojalain ehtojen mukaisesti.

Osamaksu

Yhteistyömme Svea Ekonomi AB:n kanssa mahdollistaa sen että voit hakea luottopäätöksen, jonka avulla voit maksaa ostoksesi osamaksulla. Valitse luottoajaksi sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Hankinta voidaan maksaa kokonaan milloin tahansa ennen eräpäivää. Luottotietojen tarkistus tehdään henkilötietojen perusteella. Tässä tapauksessa kopio luottohistoriasta lähetetään sinulle kotiosoitteeseen. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteyttä Svea Ekonomi AB puhelimitse +46-8-514 931 13 saadaksesi lisätietoja. Esimerkkilaskelma osamaksun todellisesta vuosikorosta 10 000 SEK kertaostolle 12 kuukauden maksuajalla, 0 % korko, Luoton järjestelymaksu 195 SEK sekä 29 SEK suuruinen laskutuslisä. Todellinen vuosikorko: 10.68 %. Yleiset sopimusehdot Standard European Consumer Credit Information (SEKKI)

Maksaminen verkkopankin kautta

Maksaa suoraan verkkopankissa. Trustly muodostaa suojatun yhteyden verkkopankkiisi, jossa voit maksaa nopeasti ja turvallisesti poistumatta tältä sivustolta. Tämä maksuvaihtoehto on lisäveloitukseton, eikä sinun tarvitse rekisteröityä. Sinun tulee kuitenkin käyttää verkkopankkisi kirjautumistietoja voidaksesi maksaa Trustlyn kautta. Lisätietoja osoitteesta, www.trustly.com

Swish

Swish on nopea ja joustava tapa maksaa matkapuhelimella. Lataa Swish sovellus puhelimeesi ja noudata ohjeita maksaessasi kassalla.

Ennakkomaksut

Lähetämme sinulle laskun ennen tilauksen toimittamista. Kun olemme vastaanottaneet maksunne, lähetämme tilauksesi.

PayPal

Maksa nopeasti ja turvallisesti käyttämällä PayPalia. Voit valita käytätkö maksamiseen PayPal -tilisi saldoa tai tiliin liittämääsi maksu- tai luottokorttia. Lisätietoja osoitteesta, www.paypal.com Nouto myymälästä Voit halutessasi noutaa tuotteet myymälästä/varastosta, jolloin maksu tapahtuu paikan päällä vastaanottaessasi valitsemasi tuotteet.

Toimitus

Toimitamme tuotteemme joko Ruotsin Postin tai UPS:n kautta. Tuotteet toimitetaan kolmen (3) työpäivän kuluessa tilaus- tai ostopäivästä. Kaikki lähetyksemme on vakuutettu kuljetuksen aikana. Tarkista lähetyksen sisältö heti vastaanotettuasi mahdollisten kuljetuksen aikana vahinkojen poissulkemiseksi. Kaikki kuljetusvauriot on ilmoitettava kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Saat kuljetusyhtiöltä vahinkoilmoituksestasi vahvistuksen, joka sinun tulee toimittaa meille yhdessä alkuperäisen lähetyksen ja laskukopion kanssa. Ota yhteyttä meihin ennen tuotteen palauttamista.

Ostosopimuksen päättyminen

Sopimuskumppanisi kaikissa tilaukseen liittyvissä asioissa on MD Johan Kuikka, Trionic Sverige AB, Seminariegatan 29, SE 75217 Uppsala, Ruotsi. Myyntisopimus katsotaan Trionicin osalta täytetyksi, kun tilaus on kuitattu toimitetuksi asiakkaalle. Tilatessasi puhelimitse saat suullisen vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta sekä sopimuksen yksityiskohdista. Tilatessasi verkkokaupastamme saat sähköisesti (e-mail) vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta sekä sopimuksen yksityiskohdista.

Peruutusoikeus

Etämyyntiä koskevien asetusten mukaan sinulla on asiakkaana oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän kuluttua niiden vastaanottamisesta ilmoittamatta erityistä syytä. Tämä edellyttää että on tuote ja sen alkuperäinen pakkaus ovat muuttumattomassa kunnossa, eli niitä ei ole otettu käyttöön ja ne ovat vahingoittumattomia. Et voi ottaa tuotetta käyttöön, mutta voit tietenkin varovaisesti tutkia sitä. Voit peruuttaa ostoksesi suullisesti tai kirjallisesti (puhelimitse, kirjeitse tai sähköpostitse) tai palauttamalla tuotteen. Sinulla on oikeus peruuttaa myyntisopimus heti sen astuttua voimaan ja vastaanotettuasi sopimusta koskevat tiedot. Oikeus peruuttaa ostosopimus edellyttää että sopimus on irtisanottu tai tuotteet on palautettu ajallaan. Peruutukset tai palautukset voidaan toimittaa: Trionic Sverige AB Seminariegatan 29 C SE_75228 Uppsala Ruotsi Sähköpostiosoite: info@trionic.se Puhelin: + 46-8-522 100 50

Omistusoikeus

Tuotteiden omistusoikeus säilyy Trionic Sverige AB:llä kunnes koko kauppasumma on maksettu.

Toimituskyky

Toimitusvastuumme mitätöityy, mikäli emme itse ole saaneet oikeaa tuotetta tai sitä ei ole toimitettu meille ajallaan. Emme ole vastuussa virheellisestä saatavuudesta. Mikäli tuotetta ei ole toimitettavissa, ilmoitamme siitä sinulle välittömästi.

Takuu:

Trionic Sverige AB:n myöntämä 10 vuoden takuu koskee kaikkia Velopedejä ja Walkereita. Tämä takuu ei kata osien normaalista käytöstä johtuvaa kulumista (esimerkiksi, mutta ei ainoastaan, renkaat, sisäkumit, jarrut). Takuu on voimassa tuotteen ostopäivästä lukien ja se koskee vain tuotteen alkuperäistä ostajaa. Lakkapinnan vaurioituminen ei kuulu takuun piiriin. Pidätämme oikeuden korjata vioittuneen tuotteen tai korvata sen uudemmalla mallilla. Takuu ei kata vahinkoja, jotka johtuvat tuotteen vääränlaisesta käytöstä tai käytöstä muuhun kuin sen alkuperäistä tarkoitusta vastaavaan käyttöön (esimerkiksi, mutta ei ainoastaan, käyttö- ja hoito-ohjeen laiminlyönnistä, kuljetuksesta aiheutuneista vahingoista, liiallisesta kuormituksesta tai jos tuotetta tai sen osia on muutettu). Takuukorvaukset on rajoitettu koskemaan edellä mainittua henkilöä ja mahdolliset kuljetuskustannukset eivät sisälly takuun piiriin.

Virheet

Trionic Sverige AB pidättää oikeuden tehdä muutoksia yrityksen verkkosivuilla mahdollisesti esiintyviin virheisiin. Trionic Sverige AB pidättää oikeuden muuttaa mitä tahansa tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, hinnat, tekniset kuvaukset ja tuotetarjoukset ilman ennakkoilmoitusta. Trionic pidättää oikeuden lopettaa tuotteiden myynnin sekä muuttaa tuotevalikoimaansa.

Ylivoimainen este (Force Majeure)

Mikäli osapuoli on estynyt täyttämästä velvoitteitaan johtuen olosuhteista, joihin osapuolella ei ollut mahdollisuutta vaikuttaa, kuten sääolosuhteet, työsulku, tulipalo, hallituksen väliintulo sekä esitetty alihankkijoista johtuva virheellinen tai viivästynyt palvelu, katsotaan se perusteeksi jatkoajalle sekä vapautukselle vahingoista ja muista mahdollisista seuraamuksista.

Henkilötietojen suojaaminen

Kaikki henkilötiedot käsitellään henkilötietolain (PUL, Personuppgiftslagen) mukaisesti. Kaupantekoa varten tarvittavat tiedot tallennetaan ja toimitetaan myyntitapahtumaan osallisina oleville yhtiöille. Lue lisää henkilötietokäytännöistämme.

Riidat ja sovellettava laki

Ruotsin lakeja sovelletaan näihin määräyksiin ja ehtoihin. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti Ruotsin kuluttajariitalautakunnassa, Allmänna Reklamationsnämnded (ARN) ja noudatamme aina sen suosituksia. Mahdollisissa riita-asioissa saat lisätietoa myös: ec.europa.edu/odr

Yritystiedot

Trionic Sverige AB, Seminariegatan 29 C, SE 75228 Uppsala, Ruotsi, MD Johan Kuikka, ALV-tunnusnumero: SE556698152701
Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.