Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.

Ilmainen palautusoikeus*

Ilmainen palautusoikeus EU:n alueelta yli 200 € tilauksille*

Veloped/Walker-toimituksiin EU-maissa;

  • Mikäli e ole tyytyväinen toimitettuun Velopediin tai Walkeriin, sinulla on vapaa palautusoikeus 14 vuorokauden sisällä toimituksesta ilman erillistä syytä.
  • Trionic Sverige AB vastaa Velopedin/Walkerin palautuskustannuksista, mikäli tuote on palautettaessa alkuperäisessä, uutta vastaavassa kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessaan.
  • Palauttaessasi Velopedin/Walkerin, UPS noutaa tuotteen kotioveltasi.
  • Ilmainen palautusoikeus on voimassa kaikissa EU-maissa.

14 päivän palautusoikeus koskee myös pienempiä tilauksia, kuten tarvikkeita ja varaosia, mutta näiden osalta asiakas vastaa palautuskustannuksista.

Halutessasi palauttaa tuotteen ja saada ostosumman takaisin, tuotteet on toimitettava osoitteeseen:

Trionic Sverige AB, Seminariegatan 29 C SE 75228 Uppsala, Ruotsi
Sähköposti: info@trionic.se
Puhelin: + 46-8-522 100 50

Palautuksen seuraukset

Palautuksen astuttua voimaan, osapuolten vastaanottamat maksut ja edut palautetaan. Mikäli et pysty, kokonaan tai osittain, palauttamaan vastaanottamiasi tuotteita, tai tuote voidaan palauttaa ainoastaan heikentyneessä kunnossa, olet velvollinen korvaamaan tuotteen menetetyn arvon. Tätä säännöstä ei sovelleta, mikäli tuotteen heikentyneeseen kuntoon on vaikuttanut esimerkiksi tuotteen testaus jälleenmyyjän luona. Voit välttää velvollisuuden tuotteen alentuneen arvon korvaamiseen vain, jos tuotetta ei ole otettu käyttöön ja välttämällä sellaisia toimia, jotka voivat vaikuttaa tuotteen arvoon.

Toimitukset EU:n ulkopuolelle

Palautusoikeus ei sisälly Trionic Sverige AB:n EU:n ulkopuolelle toimittamiin tuotteisiin, ellei tuote ole viallinen tai toimituksen sisältö ei vastaa tilausta.