Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.

11 helmi 2018

Elämien Muuttaminen Ympäri Maailman

Yksi innovatiivinen tuote voi muuttaa miljoonia elämiä ja Trionic Veloped tekee juuri niin. Avaten mahdollisuuksia ympäri maailman, Veloped tunnetaan markkinoiden ainoana maastokävelytukena. Ruotsin lumimaastoista ja Australian rannoilta vuorille ja vaellusreiteille missä vain, Trionicin Veloped mahdollistaa ulkoilun kaikenikäisille, joilla on aiemmin ollut ongelmia erilaisten vammojen vuoksi. Suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa, Veloped on parantanut Pennsylvaniassa asuvan Jill Grovesin, 37, terveyttä ja onnellisuutta.

Alkuperäinen artikkeli Tosielämän Seikkailuissa, kirjoittanut

“On uskomatonta, kuinka paljon Trionic Veloped on vaikuttanut elämääni niin lyhyessä ajassa,” kertoo Groves, joka alkoi käyttämään Walkeria elokuussa 2017, kun hän ja hänen miehensä aloittivat maasto -road tripin auringonpimennyksen aikana. “Olen ollut liikuntarajoitteinen noin 10 vuoden ajan ja toimintakykyni vaihtelee, joka vaikuttaa enimmäkseen kestävyyteeni ja kävelykykyyni. Olen hankkinut useita laitteita vuosien aikana, yrittäen löytää parhaan vaihtoehdon, jotta pysyisin aktiivisena. Jill Groves omistaa lukuisia kävelytukia: kaikkea kepeistä kainalosauvoihin, rollaattori-walkeriin ja kolmipyöräiseen walkeriin sekä pyörätuoliin. Lyhyillä matkoilla hän luottaa eniten keppiin ja pidemmillä retkillä rollaattori-walkeriin. Vuonna 2017 Groves alkoi aktiivisemmaksi ja seikkailuhaluiseksi perheensä ja ystäviensä tukemana. Hän käveli useissa 5K-hyväntekeväisyystapahtumissa rollaattorin avulla, joka oli jonkin verran hyödyllinen, mutta siinä oli myös haittapuolensa. “Käyttäessäni rollaattoria maastossa, se jäi jatkuvasti jumiin ja pyrki eteenpäin ruohossa, kivillä, kepeillä ja töyssyissä,” Jill muistelee.

“On uskomatonta, kuinka paljon Trionic Veloped on vaikuttanut elämääni niin lyhyessä ajassa”

Rollaattorin kitka aiheutti myös ärsytystä ja rakkuloita Jillin kämmeniin, jos hän ei käyttänyt hansikkaita. Näiden epämukavuuksien vuoksi Groves alkoi etsimään Internetistä käyttäjäystävällisempää kävelytukea, joka toimisi paremmin off-road -olosuhteissa. Hän tiesi, että suurempi rengaskoko olisi tärkeää ja hänen tavoitteenaan oli löytää kävelytuki, joka avustaisi tulevissa 5K-kävelyissä ja hänen tulevalla maastojuoksulomallaan. www.trionic.us -sivuston löytyminen tuon etsinnän aikana muutti Jillin elämän. Trionic Veloped oli täydellinen hänen tarpeilleen.

“En malttanut odottaa toimituspäivää, jotta voisin testata sitä,” Jill sanoi. Päivä, jona suuri laatikko kahdella muovivahvisteisella kahvalla (helpottaen jopa kuljetustyöntekijän elämää!) saapui, oli jännittävä. “Kokoamisohjeet oli helppoja seurattavia”, sanoi Jill. “Minun tarvitsi vain kiinnittää renkaat ja säätää kahvan korkeus.”

Velopedin renkaat kiinnittyivät helposti napin painalluksella, tehden Walkerista helposti liikuteltavan ja kahvoissa on numeroidut pykälät suosikkiasetuksia varten. Jill Grovesille se oli rakkautta ensiaskeleella tuona kesäpäivänä.

“Kokeilin Velopediä pihalla. Pystyin helposti kävelemään nurmikolla ja puiden juurten sekä pihakivetysten yli. Kokeilin sitä jopa kivisen tulisijan yli, johon oli lisätty pieniä polttopuita ja keppejä. Mikään näistä ei pysäyttänyt Velopediä ja rakastuin siihen.” Viikon kuluttua Velopedin toimituksesta, Jill käytti sitä seuraavassa 5K:ssa.

“Kävelin nopeammin kuin olin kävellyt missään muussa,” Jill sanoi. “Pystyin kävelemään ilman kompastelua tai jumiinjäämistä mihinkään, esim. reunakiviin, kiviin ja viemäreihin. Kaikki nämä voisivat haitata tavallista rollaattoria. Liu’utettavat istuimet tuovat tilaa kävelyyn Walkerin sisällä, parempaa tukea varten, antaen minulle mahdollisuuden ottaa pidempiä askeleita ilman jalkojeni tai säärieni osumista Walkeriin. Kori on loistava vesipullojen ja muiden esineiden pitämiseen ilman putoamisen pelkoa. Siinä on jopa sisäänrakennettu suojus, joka suojaa korissa olevia esineitä sateelta.” Veloped keräsi sinä päivänä paljon huomiota ja moni kysyi off-road -liikkuvuusavustajasta.

”Koska se ei näytä tavalliselta Walkerilta, minusta tuntui vähemmän vammaistelta ja enemmän toimivalta” Jill sanoi. “Ensimmäistä kertaa vuosiin pysyin ei-liikuntarajoitteisten perässä . . . ja kilpailun aikana!” Sitten tuli suunniteltu maastojuoksureissu hänen aviomiehensä Derrickin kanssa. Grovesit matkustivat pienellä autolla, mutta Velopedin kuljetus ei ollut ongelma. He kiinnittävät Walkerin auton takaosassa olevaan pyörätelineeseen. Ensimmäinen pysähdys oli leirintäalue Missourissa, jossa Grovet pääsivät näkemään auringonpimennyksen.

“Koska se ei näytä tavalliselta kävelytuelta, tunsin itseni vähemmän vammaiseksi ja enemmän pystyväksi.”

“Pystyin kävelemään ympäri leirintäaluetta ja käytin Velopedia kantamaan pyykkini, kun oli pesun aika,” Jill kertoi. “Leirintäalueen omistaja käytti rollaattori-kävelytukea, mutta esittelin Velopedin hänelle ja hän rakasti sitä. Hän käytti sitä ympäri leirintäaluetta sekä henkilökohtaisesti jokaisella leirintäpaikalla käymiseen. Täyden auringonpimennyksen jälkeen Grovesit jatkoivat Arkansasiin, jossa he kävisivät jalokivikaivoksella. Siellä Jill antoi Velopedille lempinimen “Jasper”, joka on Grovesien eniten kaivama jalokivi.

“Siellä oli hehtaareittain muokattua kenttää ja muutama sorapolku. Ainoa asia, joka pysäytti Veloped oli syvä kerrosta maaperän. Pääsin kulkemaan kaikkialle muualle, mukaanlukien mutaiset alueet, joihin muut eivät halunneet mennä. Pystyin myös kävelemään yöpymässämme kaupungissa sekä käymään kaupoissa ja ravintoloissa. Kaikilla alueilla ei ollut kävelyteitä, mutta pääsin kuitenkin kulkemaan yhtä hyvin kuin kävelyteillä.” Jos kuulostaa siltä, että Veloped olisi taikuutta, niin sitä se on.

“Mitchellin vuorenhuipulle kiipeäminen oli seuraava kohteemme,” Jill sanoi. “Veloped auttoi minua kävelemään ylös saakka näköalapaikalle.” Grovesit odottavat nyt innolla tulevia vaellusretkiä, jotka ilman Velopediä olisivat mahdottomia. Grovesien reissun viimeinen kohde oli Pohjois-Carolina, jossa he kävivät useilla rannoilla pitkin rannikkoa.

“Koska se ei näytä tavalliselta kävelytuelta, tunsin itseni vähemmän vammaiseksi ja enemmän pystyväksi.”

“Minulla oli ennakkoluuloja ja luulin, että ehkäpä Veloped oli kohdannut vastustajansa ja että minulla olisi normaalit hankaluudet kävellä kuivalla hiekalla alas vesirajalle,” Jill muistelee. “Voi pojat, olin väärässä!” Kävelin suoraan rannalle ja alas veteen ilman hankaluuksia tai tasapainoni menettämistä. Siitä on kymmenen vuotta, kun olen viimeksi voinut tehdä niin! Pystyin sitten lähtemään rannalle romanttiselle kävelylle auringonlaskun aikaan aviomieheni kanssa. Se tuntui mahtavalta; Minun ei tarvinnut lähteä heti illan päätteeksi.” Jillin matka oli täysi unelma, hän kertoi. Ja hän oli innossaan, että pystyi osallistumaan aktiviteetteihin, jotka olisivat olleet mahdottomia ilman Trionic Velopediä.

Ja nyt tulevaisuus näyttää kirkkaalta Jill Grovesille, Jasper elämässään.

“Veloped on todella parantanut elämääni sekä itsevarmuuttani tehdä lisää ja kokea monia uusia seikkailuja tulevaisuudessa,” Jill sanoi.

Trionic-yritys, joka on muutaman ruotsalaisen nuoren miehen perustama, muuttaa ja parantaa elämiä ympäri maailman. Liikuntarajoittuneisuudesta on tullutkin kyky ja mahdoton on muuttunut mahdolliseksi.

Tämä artikkeli julkaistiin ensimmäisen kerran Real Travel Adventuresissa käy katsomassa lisää matkailutarinoita