4 kysymystä Johanne Pickensille Skotlannista

Joanne Pickens ja hänen hevosensa Bobkat

Mitä voisit kertoa meille itsestäsi?

Olen Johanne, 38-vuotias Para equestrian -kouluratsastaja. Minulla on liikkumisongelmia suuresta selkärankaleikkauksesta johtuvien, jaloissa olevien hermovaurioiden vuoksi. Tästä huolimatta olen yhä todella aktiivinen henkilö. Minulla on 2 hevosta, joita hoidan ja joilla ratsastan ja kilpailen. Nautin myös retkeilystä ja vaeltamisesta kumppanini ja koiramme Nessin kanssa. Kävelen yleensä kepin kanssa ja mutaisen, epätasaisen maaston ylittäminen tuntui usein kömpelöltä. Joten aloin metsästää jotakin, joka tekisi elämästäni hieman helpompaa. Tarvitsin jotakin, joka olisi käytännöllinen, helppokäyttöinen ja joka selviäisi sekä skotlantilaisten mäkien kuoppaisesta ja epätasaisesta maasta että pelloista ja tallipihoista yms. - silloin löysin Trionic Velopedin!

Mikä sai sinut valitsemaan Veloped Trek 14erin?

Joanne Pickens varusteiden kanssa

Valitsen Veloped Trek 14erin, koska se sopii parhaiten vaatimuksiini ja suuremmat pyörät tekevät vaikeassa maastossa liikkumisesta helpompaa. Se itse asiassa ylittää kaikki odotukseni! Se ei ole vain helppokäyttöinen. Siinä on todella kätevä kori, 2 irrotettavaa laukkua ja se näyttää paljon modernimmalta kuin tavallinen rollaattori! Kumppaniini se on todella tehnyt vaikutuksen, hän haluaa ottaa sen mukaansa seuraavan kerran kun menee kalaan! Se on niin mukautuvainen!

Mitä olet pystynyt tekemään Veloped Trek 14erisi kanssa, mitä et olisi alun perin uskonut voivasi tehdä?

Velopedin omistaminen on todella avannut minulle uusia ovia. Minun ei enää tarvitse taistella kun kävelen ulkona, voin pysähtyä ja levätä aina, kun siltä tuntuu liu'uttamalla vain istuimen eteen ja Veloped hoitaa kannattelun puolestani. Voin käyttää sitä painavien heinäverkkojen siirtelyyn ladossa, jopa painavien satuloiden ja ruokaämpäreiden edestakaisin kantamiseen. Se on tehnyt elämästäni helpompaa - toivon todella, että olisin hankkinut sen aiemmin!

Mitä on seuraavaksi luvassa sinulle ja Velopedillesi, onko jotain erityisiä suunnitelmia?

Kilpailen RDA:n (liikuntavammaisten ratsastusjärjestö) Skotlannin mestaruuskisoissa lokakuussa ja Velopedini tulee mukaani! Se tarkoittaa, että voin pitää kaikki varusteeni käden ulottuvilla ja välttyä kulkemasta edestakaisin kuorma-autolle. Toivon myös pääseväni RDA:n kansallisiin mestaruuskisoihin Hartpuryssa taas ensi vuonna ja siellä tiedän Velopedin olevan korvaamaton!


Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.